![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
dap e foarte jmechera :twisted:
|
Quote:
|
frumos :-) zici ca e stema de la weber :shock:
|
m-am hotarat! am sa vopsesc masina am sa ma duc la tinichigiu sa imi traga capota la linie voi schimba usa dreapta spate iar deoarece la asta e linia mai sus decat e la masina mea si nu prea se inchide bine nici usa.
hotararea am luat-o dupa ce am gasit toata partea dreapta lovita iar in parcare, aripa stanga spate infundata si plafonul julit pe o portiune de 20-30 de cm patrati toate astea in urma lucrarilor de asfaltare ce au loc la mine pe strada am sa mi-o fac singur chiar daca imi iese vopseaua "coaja de portocala" macar am sa o pregatesc bine inainte ca sa nu mai am surpriza sa imi crape kitul sau chestii din astea dupa ce ii dau o vopsea ca sa nu o ia rugina ma gandesc sa o colantez (as vrea un gri matt) dar nush exact cum sta treaba cu trecutu in talon |
Quote:
Daca scrie asa....nu o sa ai probleme, atata timp cat vopseaua/autocolantul ramane in sectorul de gri si nu da spre alta nuanta. Cat despre pregatitul masinii, trebuie sa ai multa rabdare, sa iasa treaba buna.Orice gresala facuta acum se va vedea mai tarziu(mai ales pe o suprafata mata). Eu am in cerificat grigio nickel(gri nichel), vopseaua de pe masina..se apropie de gri-bej...dar nu am probleme cu asta. Bafta cu lucrarile...si remember..sa nu te grabesti! |
in certificat scrie dimond silver... am inteles ca nu e problema. atat timp cat culoarea ramane aceasi nuanta poate sa difere
|
N-aţi observat că în talon nici nu se obosesc să dea prea multe detalii legate de vopsea...
|
Hehehe..o daciana cu un nr ca al meu. :D
Ai muncit ceva la ea dar s`au si observat roadele muncii... ;) Sa`ti zic un pont legat de nr tau (si al meu :lol: ), sotiei fostului proprietar al masinii mele ii ziceau anumite persoane "pupaza din tei" :lol::lol:... Bafta in continuare cu planurile d viitor ale "TEI`ului" !;) P.S. Borduri pt oltcit ai mai facut? La ce pret daca da? :D |
Quote:
|
oricum cred ca ce vopsea ai tu in talon e ultimul lucru la care se uita... deci pot sa ii dau folie gri fara nici un stres...
ceasuri de oltcit nu am mai facut. oricum manevra e la fel la toate trebuie sa ma uit sa vad cam ce loc e pe acolo |
Sal` ! Imi plac ceasurile :>
U le`ai facut? |
dap... am mai avut unele pe care le-am dat
si momentan lucrez la inca 1 set pt cineva de aici de pe forum |
11 Attachment(s)
cateva poze cu daciuta asa ca sa nu moara topicu de tot
saptamana viitoare va intra la vopsit si voi avea ce sa va zic deocamdata pauza |
1 Attachment(s)
daca tot o bagi la vopsit eu zic sa te gandesti bine la ce-i mai faci, ma refer mai ales la umflat aripile, k poate te saturi de jante si vrei altceva ,ceva intors-lat , sau pe 14 ,15 si e bine sa le faci aq.doar o parere.appropo eu as scoate aerisirea asta k tot ai usile facute.bafta
|
misto masina....arunc-o la fier vechi da-o dreacu =)) ia-ti un trabant ca ala te reprezinta=)):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning