Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

n0namee 15-10-04 03:37

mda ... din toate aceste discutii am reusit sa trag o singura concluzie ... BMW si Mercedes sunt masini faine! poate ... daca esti italian basinos! ptiu bagami-as! pai fratilor sa stiti de la mine ca daca intrati intr-o discoteca mergeti si voi la \"japonezele\" discotecii ca merg mai repede si sunt mai reusite din toate punctele de vedere! si nici nu sunt asa de scumpe :wink:

Bogdan_16v 15-10-04 03:59

Razvan, adevarat...dar noi macar recunoastem, ele de ce nu o fac... :lol:
nonamee: RIGHT! :wink: Japanese rulz...

Eryka 15-10-04 05:34

bey... a zis si ema mai sus.. poti sa ai si colectie de ferrari.. k daca esti un \"bokciu\" ... vezi de viata ta....

n0namee 16-10-04 01:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
bey... a zis si ema mai sus.. poti sa ai si colectie de ferrari.. k daca esti un \"bokciu\" ... vezi de viata ta....

eu zic totusi sa mai citesti odata ...

Carmen 16-10-04 01:57

Eu cu Anca am refuzat o plimbare cu Supra din Craiova...Si nu simt ca as fi pierdut ceva, din contra. Am lasat deoparte si pasiune pt masini si faptul ca`mi picasera okii in gura de la cat de frumoasa e..si am refuzat...\"politicos\" ...

Gratzian 16-10-04 08:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
eu am o amarata de Dacie si cu toatea astea am avut gagici cum altii cu BMW-uri de care zici tu nu au avut in viata lor. Eu pot oricand sa agat o gagica misto oriunde fara nici o masina doar cu tupeu si papagal. Ma bag oricand la o competitie din asta sa vad care ramane cu fata: ala cu masina lui sau eu cu stilul de playboy. De cei cu masini misto fetele de cele mai multe ori doar se folosesc pe cand eu stiu sigur ca ea se combina cu mine pt. ca ma place si ii dau fiori si nu din alte interese. Daca as avea o masina belea nici una din fetele astea \"descurcarete\" nu i-ar trece pragul inainte sa vad eu cat de \"performanta\" ;) e dumneaei if you know what I mean.
Nu ma intereseaza daca arata ca Pamela Anderson sau care mai vreti voi. No put out -> no ride with me :)

:lol: da, carmen.... dar lu' baiatu asta nu i-ai rezista, nu? :wink:

Ema 18-10-04 12:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"

eu zic totusi sa mai citesti odata ...

Nu vreau sa par inteligenta, dar... in contextul pe care l-ai folosit pe \"odata\" se scrie \"o data\" adica 1 data. Aici se intelege odata- candva ,demult.

Carmen 18-10-04 12:59

Gratzian: nu cred ca as putea,he's irresistible! Daca mai are si replici de agatat gen \"Ce faci papusha?\" atunci sigur ma topesc toata! :oops:
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

iasi_drifter 18-10-04 14:28

avand in vedere ca topicul se cheama \"pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...\" ia sa te aud pe tine cum ai agata un baiat asta bineinteles daca ai avea vreodata curajul sa faci asta. ;)

pe mine unul nu ma caracterizeaza replica aia si in general vreo replica anume. nici macar nu cred ca e asa de important ce spun ci mai mult felul meu de a fi si starea pe care o dau celor din jur. sa folosesc o replica asa cum ai zis tu ar insemna sa nu respect femeile. eu insa le respect si prefer sa le fac sa rada si sa se simta confortabil in preajma mea asa ca replica aia o fi pentru \"baetzii\" de cartier care \"e\" fericiti numai sa-si bata joc de femei si sa se duca seara acasa la Dra Mana Dreapta.
Evident ca voi nu ma cunoasteti si par ca ma laud cu \"neadevaruri\" :) dar esenta a ceea ce am zis eu era alta si anume ca:
1. nu imi plac fetele care profita de naivitatea baietilor si se folosesc de ei facandu-i sa spere degeaba la o combinatie.
2. o spun cu mana pe inima ca nu ai nevoie neaparat de masini sau motociclete ca sa ai succes la femei. intre un tip nu foarte bogat care o face sa se indragosteasca de el, care e bun la pat si fata de care simte o conexiune speciala si un alt tip cu bani si masini dar care o lasa rece pe care il va alege? Care e cel la care va tine cu adevarat si care e cel de care se va folosi? Iar cand sa zicem va trebui sa aleaga pe care il va alege dintre cei 2?
Bineinteles ca e bine sa ai bani si masini dar stii si tu si o stiu si celelalte fete ca banii si masinile respectivului nu sunt cele care va aduc fericirea alaturi de el. Nu toate femeile vor acelasi lucru. Unele femei cauta iubire altele cauta partida de sex a vietii lor si un tip care sa le innebuneasca de placere dar ma indoiesc ca vor fi cu adevarat atrase de un tip care cu toate ca are masina tunarita sau motocicleta japoneza e un lamer care agata cu \"Ce faci papushea? Nu vrei sa mergi cu taticu' la plimbare? Uite aici puicuto 250 de cai are masinuta asta. Mama ce bulan misto ai manca-tzi-as\"
Daca nu esti de acord cu ce am zis eu poti sa-mi spui dar stii ca e asa

Eryka 18-10-04 14:35

deja incepe sa se abereze din ce mai mult.. de la topicul initial.. cum agata fete... s-a ajuns la discutii de genu \"saracu\" vs. \"bogatu\"

Carmen 18-10-04 18:20

1) M`ai inteles gresit, nu vroiam sa fiu rautacioasa sau artagoasa, dar tu ai plecat cu stangul in discutiile astea cand ai spus ce fel de femei ai avut. Imi pare rau ca nu am dispozitia necesara sa`ti spun tot ce ar trebui...
2) \"pe mine unul nu ma caracterizeaza replica aia si in general vreo replica anume. nici macar nu cred ca e asa de important ce spun ci mai mult felul meu de a fi si starea pe care o dau celor din jur.\"
Si eu ma bazez foarte mult pe atitudine, nu sunt genul care sa se modeleze dupa anumite comportamente, imi place sa fiu naturala si sa ma comport normal. Daca ii place ceea ce vede, comportament, felul de a fi, atunci imi dau seama si pot eu sa fac urmatoarea miscare. Daca nu e interesat e la fel de vizibil...
In general, baietii se uita prima data la aspectul fizic, de aceea ei sunt cei care \"agata\", in consecinta cea mai buna metoda e sa te lasi agatata :mrhappy:
Din pacate ma caracterizeaza o stare de \"haz de necaz\" acum, deci prefer sa revin la subiectul asta, nu cred ca ma pot exprima prea bine...

Bogdan_16v 18-10-04 20:16

Citat:
\"Exista cateva dispozitive care cresc dorinta sexuala, in special la femei. Cel mai important dintre acestea este Mercedes-Benz 500 SL.\"
* Lynn Lavner

Asta a spus-o o femeie... :wink:

Eryka 18-10-04 20:26

asta probabil ca e valabil in cazul ei :lol: sau poate a platit-o mercedes benz ca sa faca reclama la 500SL :lol: :lol: :lol: :lol:

sunt genuri si genuri... fiecare difera ... toata lumea presupun ca stie asta...

pimp_lex 18-10-04 20:28

depinde prea mult de la fata la fata ca sa se poata face vreo generalizare

sunt unele care nu accpeta sa n-ai eu stiu ce masina, sunt altele care atataa timp cat ai O masina cat de cat ingrijita asat e tot conteaza, sunt altele care nu conteaza daca ai masina sau nu.

Si aspectul fizic conteaza mult, si in general fetele o sa se uite si la asta, si daca asta le place, trec la alte chestii, cum ar fii masina.

Ema, ia zi, ai iesii cu unu care n-are masina , nici Dacia, nici Trabant, nimic ?

IS 18 BOG 18-10-04 21:17

ia auzi la ele
mai fetelor .... nu am masina, nici motor nici bicicleta si nici role .. adik nu am nik cu roti .....

adik voi vreti sa ziceti ca ma preferati pe mine decat pe unu mertz bicicleta si role ? :D

haideti sa fim seriosi ... cate fete bune da bune de ... sa nu zicem s-au vazut in compania tziganilor si a mosnegilor cu bani ?
cel mai bun exemplu Andreea Marin care e fufa lui Ion Tiriac .... mai e o femeie BUNA da BUNA si uitati ce a ales .... s-o mosneagul care nu si-a mai vazut-o decand Ceausescu o bulanea pe nevastasa ......

deci .... in ochii unei fete scazi daca nu ai costum versace, masina cat mai mare si curata ..... ceas de aur si 2-3 mobile ......

:D .. sincer si eu caut o fatuca care sa ma placa asa cum sunt ... chiar daca astept mult sper sa aiba efect asteptarea .....

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning