![]() |
Re: E60 - 535d
nu te-ai gandit sa-i pui folie pe faruri ?
|
sincer sa fiu m'am gandit si la asta dar nu shtiu este in cluj unde sa imi pun.e ok folia aia pt geamuri.sau cum se face?si stopurile putin negre daca tot fac si farurile.adevaru ii ca ar da bine tot shadow-line si si farurile si stopurile putin negre.daca imi dai ceva varianta buna mi le fac:D
|
eu ma ocup cu vanzarea foliei de faruri/stopuri/proiectoare.. da-mi un pm daca te intereseaza... ;)
|
Quote:
|
pai o sa le fac ca o sa arate mult mai bine.acuma cat de recent.cel mai probabil saptamana asta sa le fac pana la tuning show de la alba
|
Quote:
|
pai asha intentionez sa vin.ca vin cu CSR Team.si venim mai multi.deci in plan mi sa vin doar daca nu se schimba ceva.o sa fi si tu pe acolo?cine este organizator?
|
Quote:
|
Quote:
Organizator este Alin , presedinte la Night Shadows . da-mi PM daca vrei numarul lui. daca ai nevoie de detalii despre show de-mi un PM si iti raspund eu. |
de unde l-ai luat si cu cat ca ma intereseaza si pe mine unul !!!
merci |
baietii ne vedem maine la alba.sunt prezent dar din pacate nu voi avea grilele pe fatza ca idioti de la reprezentanta nu mi l'eo adus.l'am luat de la un baiat din valcea si am dat 22 de mi pe ea.abea astept sa vad cum o sa fie la alba
|
am vorbit cu organizatorii , vor fi 63 masini , am vrut sa intru si eu maine dar nu mai erau locuri. Va iesi ok cred..
|
thx pt add ! :D
|
1 Attachment(s)
o poza de la mine;)
|
dragutza poza facuta asa :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |