![]() |
Re: Sunt si ceva pescari pe forum?
Quote:
ai mai dat pe undeva? |
Quote:
|
Cine imi zice si mie ceva momeli pentru crap ,salau somn ... Sa nu spuneti ca is secretele meseriei :D
|
9 Attachment(s)
Imi place foarte mult pescuitul...un adevarat hobby..
|
Quote:
|
Quote:
Felicitari !!! ;) |
Quote:
|
limita maxima am depasit'o?:lol: sunt si din delta prinse dar si din lacurile de langa cluj....
|
Quote:
Cu gandirea "lasa ca are balta peste" nu o sa mai putem pescui decat pe MV, pesti cu 20 gauri de ace, vorba cuiva de mai sus. Nu sunt de acord nici cu C&R, imi place sa duc un peste acasa, dar nici cu sistemul "luam tot ce prindem", indiferent de cantitate si dimensiuni. |
http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/.../dn/ebro/pd/1/
Cine are posibilitatea, sa mearga acolo, nu cred ca o sa regrete :).Daca ati vazut si emisiunea Monstri Apelor de pe Discovery din seara asta, cu atat mai bine :). |
Quote:
Sunt mai multe oferte pt Ebro. O saptamana, cu tot cu echipament de pescuit si campare + mancare costa cam 300-400 Euro de persoana si ai garantat un somn de minimum 50 kg. Deci cam merita... |
Da... si pe mine ma tenteaza o excursie acolo dar nu stiu daca pretul este asa mic.. eu auzisem ca sare de mia de Euro.
|
haideti sa facem o echipa sa mergem in spania:lol:
|
Daca nu sunt scoruri exagerare eu ma bag dar nu intre 1-8 iulie, atunci sunt in Ungaria, tot la pescuiala.
|
Luasem un link de pe pagina lui Jeremy Wade de pe facebook (ala de pescuieste Duminica la ora 22 pe Discovery) si costa super putin. Cred ca asa a fost si el.
Costa transportul pana acolo, dar restul este inclus. Depinde de ce pachet alegi, este si cu mancare inclusa si fara mancare. Dar cam asa costa de persoana, hai sa zic maxim maxim 500 de Euro pentru 7 zile de pescuiala... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning