Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

B-99-SAA 30-11-10 16:57

Re: Tico B-99-SAA

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3853134)
Ti-am vazut azi masina pe o strada de langa calea Calarasi.

Arata bine cu jantele de tabla. De unde le-ai luat :))

"e de iarna", trecem putin pe varianta stoc pana in primavara :D
Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3853314)
Salut senior

Zi-mi si mie...nu ai cum sa faci pierderea aceea de intensitate ?
Cea de pe centru-sus :)

Albul arata cel mai bine zic eu ( am si eu tot albe ).

Ba da, ti-a raspuns george mai jos :) Mi-a fost lene sincer sa fiu, si nu aveam la indemana atunci tot ce trebuia. O s-o fac si pe aia, dar cred ca in primavara, ca nu deranjeaza asa tare :D Mersi! (poate le vad odata si pe ale tale, live :lol:)
Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3855918)
...se poate prin slefuire in partea de sus, sau curatare cu alcool izopropilic.

Nu acuma man, vine frigu si ingheata carpa cand curat bordu :lol:
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3855930)
La mine se vede mai bine la 80-100, si e stock :rolleyes2

Cat ai taiat din arcurile fata?

Mda, nu stiu exact care e cauza, dar o sa il fac si pe ala cand, cu toate ca nu ma deranjeaza, se vede ok. Pe fata 1 spira si jumate, dar trebuie 2 complete ca sa se vada bine! Dar acum nu regret, ca vine iarna :D Facem noi in primavara alta manevra :D

Vremea e trista si nu tine cu mine deloc! In afara de faptul ca ma chinui sa spal masina de vreo 2-3 zile si tot ploua, vreau sa ma fac.... ceva, si nu pot. Poate apuc zilele astea... sa vedem...

NXdev 30-11-10 17:05

Pai...cand ploua iesi si tu afara cu un burete si o carpa, nu-ti mai trebuie vreme buna :D ( joke ).Ce surpriza ne pregatesti ?

bib_andrey 05-12-10 20:45

Surpriza? :D A zis cineva surpiza? :D
Care? :D unde? :D

LiviuTunman 10-12-10 18:47

frumos Tico ! te vad mai mereu prin poli si intr-o dimineata erai tare grabit spre parcarea de la pui de urs :-)

B-99-SAA 11-12-10 17:03

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3858087)
Pai...cand ploua iesi si tu afara cu un burete si o carpa, nu-ti mai trebuie vreme buna :D ( joke ).Ce surpriza ne pregatesti ?

Stiu ca era de mult faza cu spalatul... dar... Am spalat-o miercuri, si apoi a plouat+nins. Deja e varza...! :evil:
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3873488)
Surpriza? :D A zis cineva surpiza? :D
Care? :D unde? :D

Adevarul e ca pregatisem altceva pentru masina, dar s-a ivit o combinatie :lol: Acu e gata...
Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 3886466)
frumos Tico ! te vad mai mereu prin poli si intr-o dimineata erai tare grabit spre parcarea de la pui de urs :-)

Salut. Mersi de aprecieri...! :D Da, vin la prietena mea la facultate, de obicei dimineata devreme, dar nu e exclus si mai tarziu. Posibil sa ma fi grabit, nu zic nu :lol: Fa si tu un semn ceva cand mai dai de mine (erai pieton sau cu masina?). PS: si pe mine tot Liviu ma cheama :lol:

Am schimbat "surpriza" la care ma gandeam saptamana trecuta... Masina a primit un player nou (la propriu). Nu stiu ce marca e, adica e... o firma :D Nu are cd, optiunile sunt doar Card SD/Micro SD, Stick USB, intrare AUX, remote pentru statie, si evident, radio. Nu are telecomanda, dar nu sunt asa pretentios, ajung foarte bine la butoane. Culoarea la display e foarte faina, un albastru calm, combinat cu alb, care merge de minune cu bordu! Doua poze mai jos (nu prea calitative din pacate... pe viu se vede mai bine :oops:)

SKR* 11-12-10 17:14

Iti intra complet playerul? Fix pana unde trebuie, pana la capat?

valitataye 11-12-10 17:17

Din poze SKR* cred ca da,tu ce prob ai?

B-99-SAA 11-12-10 17:23

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3888666)
Iti intra complet playerul? Fix pana unde trebuie, pana la capat?

In inaltime sau in adancime? Pare inalt din cauza displayului, dar e fix cat cel normal. Iar in spate e... mai scurt :D Pentru ca nu are CD, e surprinzator de mic, sa zic 70% din cel normal (ca sa-ti faci o idee). E cam greu sa il scot sa fac poza, dar o sa caut in manual dimensiunile si iti zic.
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3888676)
Din poze SKR* cred ca da,tu ce prob ai?

Cred ca la el nu intra de tot, asa cum e problema cu toate playerele la Tico... e prea mic spatiu in spate si atinge... Nu? Asta e?

Alex30 11-12-10 17:41

Sa-l stapanesti santos Liviule...cum se aude ? E ala care ziceai ca e la oferta in Grand Arena? Un pm cu pretul daca se poate si cand ai drum pe la mine dai un trrr sa il vad si eu ca si la mine merge cu bordu' :D

sorin_maican20 11-12-10 17:55

Misto piesa. Arata foarte bine!

Sa iti incante urechile de acum incolo. Ce iti mai trebuie cd cand ai usb?
Trebuie sa facem ceva cu ceasul ala ca nu se vede uniform (si eu aceeasi problema am).

valitataye 11-12-10 17:56

Am inteles ca mai poate fi si din cauza RCA-urillor ca sunt prea lungi.Si la tico in spate la cd-player trebuie RCA tip L...sper ca ati inteles la ce ma refer:lol:

SKR* 11-12-10 18:01

Da, aia e problema la mine, dar nu din cauza RCA-urilor, fiindca sunt prelungite, mufa nu intra in spatele playerului, cel putin iesirea pentru subwoofer. Pentru celelalte iesiri imi trebuie L.

Si inca... tot nu intra pe adancime, mai ramane jumatate de centimetru. Asta al meu e mai masiv, are in spate un radiator de 1cm cu cooler.

valitataye 11-12-10 18:15

Pai spune ca playerul tau e mai masiv:))

B-99-SAA 11-12-10 19:28

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3888766)
Sa-l stapanesti santos Liviule...cum se aude ? E ala care ziceai ca e la oferta in Grand Arena? Un pm cu pretul daca se poate si cand ai drum pe la mine dai un trrr sa il vad si eu ca si la mine merge cu bordu' :D

Se aude bine man.. am discutat restu pe PM :D
Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3888805)
Misto piesa. Arata foarte bine!

Sa iti incante urechile de acum incolo. Ce iti mai trebuie cd cand ai usb?
Trebuie sa facem ceva cu ceasul ala ca nu se vede uniform (si eu aceeasi problema am).

Mersi Sorin! Nu imi trebuie cd, am precizat doar ca nu are :D Ceasurile in primavara ca acuma nu dau jos bordu nici sa ma bati! Vedem noi :D
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3888821)
Da, aia e problema la mine, dar nu din cauza RCA-urilor, fiindca sunt prelungite, mufa nu intra in spatele playerului, cel putin iesirea pentru subwoofer. Pentru celelalte iesiri imi trebuie L.

Si inca... tot nu intra pe adancime, mai ramane jumatate de centimetru. Asta al meu e mai masiv, are in spate un radiator de 1cm cu cooler.

Da man, am vazut si atunci la meeting ca statea aiurea, e trist cu spatiu acolo... Da bordu jos si mai taie din spatiu, numa sa nu ajungi la motor :D
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3888858)
Pai spune ca playerul tau e mai masiv:))

Are si de ce... la cate boxe are el pe masina, trebuie sa aibe "lautar" corespunzator :lol:

NXdev 11-12-10 19:48

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3888635)
Stiu ca era de mult faza cu spalatul... dar... Am spalat-o miercuri, si apoi a plouat+nins. Deja e varza...! :evil:

Adevarul e ca pregatisem altceva pentru masina, dar s-a ivit o combinatie :lol: Acu e gata...

Salut. Mersi de aprecieri...! :D Da, vin la prietena mea la facultate, de obicei dimineata devreme, dar nu e exclus si mai tarziu. Posibil sa ma fi grabit, nu zic nu :lol: Fa si tu un semn ceva cand mai dai de mine (erai pieton sau cu masina?). PS: si pe mine tot Liviu ma cheama :lol:

Am schimbat "surpriza" la care ma gandeam saptamana trecuta... Masina a primit un player nou (la propriu). Nu stiu ce marca e, adica e... o firma :D Nu are cd, optiunile sunt doar Card SD/Micro SD, Stick USB, intrare AUX, remote pentru statie, si evident, radio. Nu are telecomanda, dar nu sunt asa pretentios, ajung foarte bine la butoane. Culoarea la display e foarte faina, un albastru calm, combinat cu alb, care merge de minune cu bordu! Doua poze mai jos (nu prea calitative din pacate... pe viu se vede mai bine :oops:)

Felicitari pentru achizitie, culoarea display-ului este mai mult decat potrivita.

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning