![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Vremea e trista si nu tine cu mine deloc! In afara de faptul ca ma chinui sa spal masina de vreo 2-3 zile si tot ploua, vreau sa ma fac.... ceva, si nu pot. Poate apuc zilele astea... sa vedem... |
Pai...cand ploua iesi si tu afara cu un burete si o carpa, nu-ti mai trebuie vreme buna :D ( joke ).Ce surpriza ne pregatesti ?
|
Surpriza? :D A zis cineva surpiza? :D
Care? :D unde? :D |
frumos Tico ! te vad mai mereu prin poli si intr-o dimineata erai tare grabit spre parcarea de la pui de urs :-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am schimbat "surpriza" la care ma gandeam saptamana trecuta... Masina a primit un player nou (la propriu). Nu stiu ce marca e, adica e... o firma :D Nu are cd, optiunile sunt doar Card SD/Micro SD, Stick USB, intrare AUX, remote pentru statie, si evident, radio. Nu are telecomanda, dar nu sunt asa pretentios, ajung foarte bine la butoane. Culoarea la display e foarte faina, un albastru calm, combinat cu alb, care merge de minune cu bordu! Doua poze mai jos (nu prea calitative din pacate... pe viu se vede mai bine :oops:) |
Iti intra complet playerul? Fix pana unde trebuie, pana la capat?
|
Din poze SKR* cred ca da,tu ce prob ai?
|
Quote:
Quote:
|
Sa-l stapanesti santos Liviule...cum se aude ? E ala care ziceai ca e la oferta in Grand Arena? Un pm cu pretul daca se poate si cand ai drum pe la mine dai un trrr sa il vad si eu ca si la mine merge cu bordu' :D
|
Misto piesa. Arata foarte bine!
Sa iti incante urechile de acum incolo. Ce iti mai trebuie cd cand ai usb? Trebuie sa facem ceva cu ceasul ala ca nu se vede uniform (si eu aceeasi problema am). |
Am inteles ca mai poate fi si din cauza RCA-urillor ca sunt prea lungi.Si la tico in spate la cd-player trebuie RCA tip L...sper ca ati inteles la ce ma refer:lol:
|
Da, aia e problema la mine, dar nu din cauza RCA-urilor, fiindca sunt prelungite, mufa nu intra in spatele playerului, cel putin iesirea pentru subwoofer. Pentru celelalte iesiri imi trebuie L.
Si inca... tot nu intra pe adancime, mai ramane jumatate de centimetru. Asta al meu e mai masiv, are in spate un radiator de 1cm cu cooler. |
Pai spune ca playerul tau e mai masiv:))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning