![]() |
Re: Cursa de acceleratie, Suceava, 28.05.2006
Quote:
|
may,Cortez...tot vechea ta problema cu gtt-urile...te urmareste de la galati,nu stiu cum s-a intamplat sa vina beleaua acasa peste tine si in iasi...
acuma tu nu poti sa-ti dai seama cat sunt eu de mandru.ia gandeste-te...am reusit sa fac probleme unei masini care a devenit legenda prin partile moldave,care a rupt in stanga si in dreapta,atat datorita valentelor masinii,dar mai mult datorita altui factor,ala dintre scaun si volan...insa ce te faci daca tot nu poti prinde gtt-ul pe 400 metri?te astept cu interes sa confirmam (sper eu) sau sa infirmam (speri tu) ierarhia masinutelor...da cu conditia sa-mi dai si mie carcalete de ala de-al tau cu care ai facut ravagii la suceava...aaa,nu stiati?cortez is running on alternative fuel...:)):)):)) |
nu stiu de ce deranjeaza pe unii treba cu urcatul in grupe.... fiecare cursa e diferita ca participare si nu se stie de unde sare iepurele.... iar daca unul de la grupa c isi face probleme de un gtt de la grupa b, asta inseamna ca nu a lucrat suficient la masina ;)
|
cine stie la ce ora va avea loc cursa la suceava cea de pe 25 iunie ca prietenul meu are examen la nuj ce la facultate in iasi si vrea sa ajunga neaparat cu masinutza......
|
inca nu se stie nimik inca cu cateva zile inainte se anunta panna atunci mai e :)
|
Probabil va fi acelasi program.
Cand se vor sti mai multe se va anunta si pe forum :) |
pentru mine ar fi bine sa fie asa mai dupimasa ramane sa stabiliti.......
|
Quote:
|
Quote:
normal sa zici asa ca doar ai gtt!te costa scurtarea tijei,dar am spus si am sa mai spun(fiecare cu nasu lui)! |
dupa cum vad se lasa cu challenge`uri mari pe 25 o`m trai si`om vedea ;)
|
Punetzi ma pe langa combustibilu de combine si ceva benzen!Ca eu am pus... :)5 l de benzen la altii 45 de motoren!!
|
ok la mine ii pe la jumate masina ... sa vedem daca termin pana pe 25 ... sa vin la cursa ... daca nu asta este ...... ///Bacalaureat Power
|
Quote:
|
Cortez ... ce masina ai ?
|
are opel astra 1.8 16 valve 125cp si e rau rau... am mers eu cu masina aia si e foarte rea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning