Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

84 HOT 26-09-06 01:30

Re: Golf 2 - FDM

sa stii ca pozele au fost realizate cu destul de multa imaginatie... sedinta foto... ce mai...

Xel'Naga 26-09-06 02:16

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 564833)
au aparut si poze :D

da si ce poze ?!?!?! :D

va rog .. vizinoare placuta :D
GOFL 2 POWER
o sa urmeze alte poze !

tnx oase si claudiu :D pt prezenta

esti mare FRATE ... pozele sunt BELEA de BELEA :lol: FELICITARI :twisted:

andrey17 26-09-06 18:32

Felicitari Golf pt. poza....au iesit chiar marfa...bafta in continuare

andrey17 26-09-06 18:32

poze* pardon:P:P

OaSe 26-09-06 20:18

a observat cineva si masina, wow:lol:

Golfuletz, placerea a fost d partea noastra si tin sa-ti multumesc pt poze, super tari, ne-ai tinut u o ora in picioare dup o zi d munk(si in ploaie), dar vad k a meritat. ms ink odata.

*ge0rge - stai linishtit k ink nu e facuta asa cum vreau eu sa arate, trebuie sa avem rabdare, o sa vina si alea, multe probleme in ultimul timp, toate odata....nu se poate.

*wob - masina arata binishor si inainte, p langa alte golfuri, dar in pozele puse aici nu era pusa in valoare. intreaba-l p "bizonu", p GGD si alti care o stiu d dinainte. intradevar, nu se compara vechiul cu noul FDM, dar nici d aruncat nu era. Si....ms pt felicitari :D

CJ-01-WOB 26-09-06 20:25

Quote:

Originally Posted by OaSe (Post 566204)

**wob - masina arata binishor si inainte, p langa alte golfuri, dar in pozele puse aici nu era pusa in valoare. intreaba-l p "bizonu", p GGD si alti care o stiu d dinainte. intradevar, nu se compara vechiul cu noul FDM, dar nici d aruncat nu era. Si....ms pt felicitari :D

:) pe Bizonul ir respect pt munca depusa la masina lui si pt multitudinea de variante pe care le-a montat / demontat pe mk2iu ala (care desi nu e de revista arata bine )

si pe tine la fel !! a iesit bine (cel putin in poze ) finisajul si ma bucur ca ai avut puterea financiara sa il aduci in stagiul asta !

andrey17 26-09-06 20:36

Scuzele mele pt. OaSe...normal ca am observat si mashina se poate....Felicitari si pt. mashina..e de la Frumoasa in sus :P:P.....Sa o stapanesti sanatos..

OaSe 26-09-06 20:39

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 566213)
:) pe Bizonul ir respect pt munca depusa la masina lui si pt multitudinea de variante pe care le-a montat / demontat pe mk2iu ala (care desi nu e de revista arata bine )

si pe tine la fel !! a iesit bine (cel putin in poze ) finisajul si ma bucur ca ai avut puterea financiara sa il aduci in stagiul asta !

in poze sau real, cert e k toata lumea intoarce capul dup ea. cum spune "tatae" "k pana si cei neinteresati gasesc interesant";)

GolfuletzS 27-09-06 13:31

7 Attachment(s)
NEW PHOTO ! :D

VW GOLF FDM Underground

MaTzA 27-09-06 13:37

ca de obicei...trebuia sa na incanti ochiul cu niste poze marca GolfTuning....exceptionale...ar trebui sa mai cauti locuri ca acela din poze...sau eventual un loc unde se pot face grafuri...k de vopsit se rezolva...;) sper sa ma fi inteles...multa bafta

claudiu lucian 27-09-06 18:53

ce mai frate....frumusete d masina:lol:
golf, imi plac pozele la nebunie, dar ti-am zis...snt gelos:P
esti profesionist omule(mai ales la excaladat gardri ):))

bv oase pt masina, bine au zis vecinii nostri cand ai luat golfu'..."in sfarsit o sa vedem si noi un golf frumos", mare dreptate au avut.
te felicit ink odat si sa stii k te poti baza p mne in continuare ;)

tng 27-09-06 19:44

desi unele poze au iesit miscate , editarea compenseaza lucru asta
felicitari oase si golfuletz ! ;)

BULLETTT 27-09-06 22:29

Mere golfu...mici exceptii......
nu ai de gand sa schimbi motoru,macar un gti 16v sau un g60?

CJ-01-WOB 27-09-06 23:42

sunt vopsiti butucii galben? sau nu vad eu calumea

EvLSant0S 28-09-06 00:30

tare rau masina : /

----

felicitari ptr locatie ... golfule, chiar .. oarecum reusita..

in rest...
cand mai vrei sa faci ... :) intreaba-ne frate.. cum e cu blending mode`urile, cu glow`u .. ca-ti spunem ... nu-i pb ... vorba aia .. Adibas n`o sa fie vreoadata Adidas cum nici Naichi n-a fost vreoadata Nike ...
pozele.... noaptea .. se fac fara blitz prietene .. in plm ..
nu mai zic nimic
btw , al tau aparat.. are prea mult mult noise.. in poze, "prostii astia de-a facut fotosopu,a facut acolo o functie , DEnoise - " daca stii sa umblii pe acolo , scapi si tu de .. noise ;)
bafta

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning