![]() |
Re: B-23-RMU
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dute la nea viorel e prin spatele dealerului meridian in sect 4 pe niste stradute si cam are detoate si preturi bune
|
si cum ziceam.. lasa ca se rezolva.. chiar crezi ca am chef sa strabat buc in 2 pt o punte? daca era pe asa ma duceam de ieri la remat in militari.. pe A1....
dar azi o am la 2 strazi de mine... ma duc sa vb cu omu sa vad cum ne intelegem... |
bafta...
pana la urma pui si tamburi de breck? |
Quote:
|
gata si puntea.. e pe masina.. toate bune si frumoase.. mai trebe oleaca bibilita pe la aerisitoare... dar functioneaza.... ms Sp1ky....
a cochetat si cu evacuare sport.. adica lipsa toba=)) face frumos RAU.. dar momentan am montat pe ea o toba stock.. urmand sa montez una modificata.. sapt viitoare.. ceva de genu... in functie de cum am timp..... acuma.. mai mai ca suna a electrica:)) |
1 Attachment(s)
hai.. ghiciti ce masina e... o sa trag o dubla si pe ziua.. ca sa se vada...
pareri despre sunet? |
e dacie cu finala toata ziua :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Mie imi pare a dacie fara finala ... ma insel ?
|
Quote:
am scos tot din toba si am inlocuit cu o teava... la capatul caruia am pus "stutzul" original al tobei... la exterior e o toba stock... dar interiorul.. e doar teava... fara toba masina se auzea ciudat.. se auzea a teava sparta... a zanganit de tabla.. ns...... acum e ceva mai infundat... sg prob e ca piere in ture mari... deci .. ca sa fie linistita ori trebe sa fie la relantiu.. ori in zona rosie=)) o sa fac ceva poze cand am timp.. pe ziua.. sa se vada calumea:P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning