![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Is baiat simtit,cum era sa ma duc sa fac poze la masina si aia sa se uite la mine ca la ..., sa zica "uite si la asta no mai vazut masini"apropo am deja juma de an la activ de kickbox :p :))
|
In fata la k&n ce ii un bar-club
|
@Snoopy: nu stiu altii cum sunt, dar daca cineva vine si se uita la masina pe care eu am tuningat-o la imagine, cind sunt eu inauntru, nu ma apuc sa ma uit urit la el. Ca doar de asta am tuningat-o. Sa se uite lumea la ea. Daca nu vroiam sa se uite lumea la ea, o lasam in culoarea ei, si o modificam la motor. parerea mea. Nu trebuie sa te simti obligat sa incerci pe pielea ta :D
|
Dap cam asa e :) dar poate logica celui dinauntru masinii nu corespunde cu a mea :lol:.Promit ca cu prima ocazie am sai fac poze si la interior :p.Raul...care dintre baietii care au fost la strand esti..ca nu prea va tin minte :(.Cu ursuletu rosu? Numai bine baieti.
|
Poze cu tico acel din SM ...?
De vrea sa il vanda...... Nu are nimenia.. Daca aveti le puneti pt mine.. Multumesc si foarte faine si tari masini din SM.. |
Quote:
|
Ala "tinerel" ce a venit cu criwar(Vlad).Mai bine sa mutam conversatia pe alt tread ca se face offtopic cam mult aici si sare sefu apoi :D
|
:sleep::sleep: :bored::bored:
:pissed: :bat: :boxing::pistoles: :punch: :ciggy: gata cu oftopicu pls |
4 Attachment(s)
in caz ca nu a mai fost prezentata pe aici :D
|
daca nu ma insel....masina e facuta in brasov;)
|
spark....numerele :P...am vazut si eu masina in orash...am depasit-o la semafor :)...e fainuta
|
am uitat de numere ..
mi-am dat si eu seama ... dar umpic cam tarziu ... si oricum ... si daca apucam sa dau edit si sa sterg numerele ... nush` daca o puteam face in timp util ... nah` in fine dupa ce vine domnu` moderator juana din vacantza ... o sa se ocupe el .... sau daca nu are chiar o importanta asa mare ... o sa ramana asa |
3 Attachment(s)
Cam tarziu dar ........... scuze !
|
Arata f bine masina proprietarul vb pe forum? daca si-ar pune alte stopuri tip lexus ar arata si mai bine, int beton, sa aiba noroc la masina BRAVO
ps: cand au fost facute pozele??? |
de ce nu iai facut o poza cu portbagajul are muzica???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning