![]() |
Re: Diverse Discutii
daca este vorba de multi bani .. nu ma bag...
dar sa zicem pt inceput ... o gura d aer.. asta ca sa ma invatz... parerea ta? cam cati bani mi-ar trebui? |
daca iei materialele strict ptr ea, f putin. trebuie sa gasesti sa iei doar cat iti trebuie de la cineva care are deja. rasina se vinde de ex doar la 10 litri
|
vreau altceva acum... :) fac rost de la cineva de un motor de nova. spuneti-mi daca merge pus pe dacie ... si ce trebuie modificat. pls
|
adik pe dacie 1300 ;)
|
duamne pustiu mai e pe aici...eu zic se ne luam fiecare cate o masina noua slay3rexe
|
cristinooooooo chiar daca e noua.. daca nu e ceva facut de manutza mea la ea... nu merge ;)
|
ma slay3r ...ai zis ca pui motor de golf, acum de nova , maine cred ca pui de infinity..:) glumesc...eu zic sa iti un golf si sa ii pui motor de dacie :)
|
acum am revenit pe forum dupa ce am lipsit cateva zile...vreau sa o salut si eu pe Cristina..Bine ai venit !!!
|
si eu sunt din buzau dar parca la mine nu se vorbeste asa> "cristinoooooo", crede-ma nu suna bine deloc
in alta ordine de idei ca tot nu am zis...BINE V-AM GASIT!(pe toti) SALUTARI! |
:)))) nici nu te`a facut taran :))))))
|
nu cred ca asta a fost intentia... dar fie. daca mo facut tzaran... asta e. o rasplatesc.;)
|
dj ice. faza este ca eu as pune un motor d tanc. dar pe ala nu il fac rost mok. intzelegi?
|
da ma..eu am glumit...:) doar nu te-ai suparat...da hai si tu pe la april in seara asta..sa mai stam de vorba..vi?
|
hello...baietii...nu mai zice nici unu nimic? un subiect de discutie ceva?..
|
poate ca e din scurt dar in seara asta ar fi fost o treaba daca ne-am fi adunat ceva masini sa facem o plimbare pana la monteoru sau pe undeva prin apropierea orasului. cand ii vad pe astia cu motoarele cum se plimba in grup imi vin pandaliile!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning