![]() |
Scoate-i o fisha si ai rezolvat problema :lol: Astept si eu poze noi :shock:
|
aleks da corect. ;)
gangsta las ca mie mi-a spart masina in fata portii, in plina zi, cu toata lumea acasa si cu caine. si culmea ca nu-i zona chiar naspa. o fi fost vro 'cunostinta'. ;) |
este full casco + muzica deocamdata e asigurta la 2000 E...nu-mi fac probleme.
|
am lipsit d la bucuresti dar ne vedem pe 22 mai la oradea...... :evil:
|
nishte poze cu mashina in stadiul actual nu potzi sa pui?suntem curioshi...
|
Super marfa mashina, dar nu ti-a zburat luneta de la muzica ? :))
|
1 Attachment(s)
yte asa arata acuma
|
apropo... inca nu mi-a zburat luneta...la tuning showul d la arad aveam un basulet acuma pot sa zic ca am si eu un bas si amplif care sa-i dea. sper ca luneta sa mai reziste
|
frumoasa treaba ai facut din matiz.nu-l vinzi? :lol: :lol: :lol:
|
Acum am vazut si eu topicul asta. Belea rau Matizul, ai facut o treaba excelenta 8)
|
haidi bro',ce ai facut cu motoru ala?!:) baga si tu poze si eventuale modificari de la ultimu post...chiar sunt curios :)
|
matizul e still under construction.....nu am deocamdata alte poze dar pe sapt. viitoare postez poze cu el gata...
|
mai ....arata misto dar totusi pentru ce atata chin??? inteleg ca nu sunt prea multe matiz-uri modificate si lumea o sa te simpatizeze automat....dar totusi e tot un matizzz....o alta masina care nu inseamna nimic. scuze daca deranjez dar....matiz???
|
Re:
Quote:
p.s.: vorbesc din experienta, nu-mi dau si eu cu parerea... |
:lol: :lol: :lol:
tu ma urmaresti??? mi-am dat cu parerea pentru ca sincer mie mi se face pielea de gaina la gandul de a ma plimba in tico sau in matiz, acum bine, daca el are o pasiune nebuna pentru ghetutze asta e. eu am o obsesie cu o skoda din '75 si nu m-am suparat cand mi s-a spus sa o vand repede la fiare vechi sa-mi scot banii care i-am dat pe ulei... :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning