![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
Foarte îngrijită maşina, baftă cu ea în continuare;).
|
Salut!! s-a cam pus praful pe aici.. mai vino cu niste poze noi!! te-am vazut mai devreme ca mestereai pe la ala micu` :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
felicitari pentru masina...foarte frumoasa:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
te superi daca iti zic ca ai un urs perfect?:shock:
|
3 Attachment(s)
Quote:
in alta ordine de idei vineri am pus jantele pe masina si le-am rulat cam 250km in weekend :) am mai observat ca, consumul cel mai mic este la ~110 km/h si anume un 8% extern... |
Si tu ai grupul scurt, nu?
Absolut superbe jantele, iar ursul arata f bine8) Sa ai grija de ele/el:-) |
Quote:
|
Eu cu Getragul de pe acest 2.7 si blocant 3.91 am 3000 rpm la 120 si 3500 la 140 din ce am vazut ultima data inainte sa bag masina la demontat:rolleyes2
Am sa vad cum stau cu 3.64...poate ii dau tot bordul:D |
3 Attachment(s)
N-am mai scris pe aici de ceva vreme dar de ziua mea am primit cadou un kit de bas pt urs pe care o sa-l montez cat de curand si de pe ursul ce l-am adus pt piese am gasit un disc de ambreiaj zf pe care o sa-l pun la mine :), o sa schimb si rulmentul de presiune, al meu fiind cam stresat de cand cu noul motor, si tot dupa ursul argintiu as vrea sa-i pun si discurile + placute care sunt zimmerman noi, cel putin pana o sa ma hotarasc sa trec la 5 prezoane....
|
Crescatorie de ursi acolo:) bun cadou ai primit:) sa-l stapanesti sanatos! si hai cu discurile si abreiajul!!!
|
Super exemplar !:!::-)
|
masina e foarte frumoasa,felicitari.ar trebui sa o lasi asa cum e,daca vrei modificari mai ia un urs si schimba pe ala ce vrei,e pacat de masina .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning