![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
stiu persoane care au vectra opc , bmw 330i ptr ca merg cu viteze f mari inafara orasului ptr ca aceste masini au o aerodinamica mai buna o greutate ceva mai mare ... deci banuiesc ca la viteze de 200+ km/h se comporta mult mai bine ps - pe bord 250 km/h face si rs ul |
nu, normal ca un hot hatch nu etse pt vit maxima....dar m-ai intrebat, ti-am aratat.
|
din punct de vedere a fiabilitatzii,service... ashi alege golful dar uitandu-ma la ultimele teste de siguranta golful nu prea a ieshit bine, a fost subclast shi de kia shi mai multe mashini care nu sunt asha celebre
|
Quote:
eu nu te-am intrebat cu cat ai mers ci de cate ori :) |
dani, des. nu foarte..dar destul.
oricum, stiam ca nu vit max conteaza. |
Quote:
Quote:
stiu ca esti fan vag dar trebuie sa recunosti si tu ca mai apare cate odata o masina care mai da o palma modelor consacrate din clasa |
da. mai apare. si poate pe tur bate megane (desi nu sunt 100% sigur de datele alea), dar nu toata lumea ia masina pt a se da pe circuit. mai te uiti si la confort, la fiabilitate, la pozita de condus..la accesorii, la imagine, la cum arata...
unde mai pui ca GTI ala de 230 are multe componente la motor de la S3 de 265. deci f simplu poate fi dus mult mai sus. |
si unde mai pui la socoteala ca nici nu vreau sa stiu cu cate mii de euro e mai scump ca un R26
|
Quote:
esti in lumea ta acolo unde masinile din grupul vag sunt singurele care circula pe strazi =)) cred ca sunt cel putin 10 reviste / emisiuni tv care au testat in anul 2007 pe diverse circuite / strazi din europa hothatch uri si toate au ajuns cam la aceeasi concluzie dar in lumea vag vad ca nu au ajuns inca vestea :) oricum am mai discutat odata pe tema asta pe un alt topic si stiu ca esti fara scapare si ca audi s3 e cea mai semisenzationala masina din lume :) |
Quote:
si da, recunosc si un CTR ca este f tare, si un R26 si un ST...dar am sustinut punctul meu de vedere. oricum, aici era vb de GTI, nu de S3. nu cred ca merge totusi comparat S3 nou cu RS.... asa, sunt curios, parerea ta personala, dintre toate Hot hatchruile zilelor astea, GTI pe ce loc e? |
au si fost multe st-uri la meeting :D
|
Quote:
intradevar nu poti compara s3 ul de 42.000 euro cu un rs de 21.000 euro ... poate s3 si 2 X RS :) gti ul ar fi cam al 3 lea hatch in opinia mea ... si aici vb de hatch uri cu preturi pana in 30.000 euro |
care S3 e 42..si care RS e 21? hai sa nu umflam preturile la S si sa punem pretul CIP la RS.....
|
Quote:
|
da...stiu oameni care au dat 37-38.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning