![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
Quote:
felicitari santosica ;) |
oricum la fel cuma zis si cezar nu aveau shanse aia acolo asta e .. poate a fost greshala lor ... asta e ...:(
|
nu a furat....a fost o plecare perfecta oricum a anticipat startul dar noroc ca in film e concludent ca a plecat instant dupa ce a coborat mainile cel care a dat startul (a plecat la intuitie czru)
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...566#post401566
Parerea mea e ca a plecat bine (chiar a facut o plecare PERFECTA) |
A dat vecu` startul?...
...oldest trick on the book... lol... se vede cine vine la curse de ieri si cine de pe vremuri... |
Quote:
Quote:
|
Si chiar am putea spune.. sa i se dea Cezarului ce-i al Cezarului... :))
|
a plecat bine, startu incepe din clipa cand isi lasa mainile in jos, nu de cand au ajuns deja mainile jos. ala cu bmw-u probabil era pretenar cu organizatorii si au zis "pe asta-l **tem" :)
concluzia: un start foarte buna, dar oricum fapta e consumata deja asa ca.... |
kre e faza...d la inceput mi-au kutat nod in papura ziknd k am motor nu d 150cp ci mult mai mare...au vazut k nu tine
mi-au tot schimbat adversarii k sa ajunga pretenarii lor kt mai sus iar la un mom dat nu vroia nimeni sa s dea cu mine bavul a avut o sansa sa imi arate k e mai bun si cik a ratat a treia dupa c a vazut k am plekt si mai tarziu si mult mai grav k prima data,asta spune multe,nu? sunt toate premizele unei fraude doare knd nu esti lasat,una e sa nu pot si una e sa nu fii lasat unde mai pui k o zi inainte ii impachetasem p toti d la x team p DN spre costinesti,or fi avut pik? |
I-ai strans prea rau in pachet.. si s-au suparat :D Lasa mah.. ca se stie cum fuge masinuta ta.. tu sa fii sanatos, nici nu se merita sa dai explicatii la astfel de oameni.. erau in stare sa te puna sa te dai singur si sa te scoata pierzator :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
START FURAT |
vad k esti membru x team
chiar asa,numai dacii erau acolo? ma indoiesc ...nu are relevanta ,ideea e k oameni ifaceau jaloane p la 140 p DN si eu am trecut putin racheta p langa ei era ideea k au fost mai multe kre m-au facut sa cred k a fost manevra ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning