Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16672-cursa-30-aprilie-constanta-venus-saturn-400-a.html)

Mustang 05-05-06 10:04

Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
INCA UNA :)

SLOW MOTION x4 !!!!!!!!!!! :)

si daca nici asta nu e relevanta... nu-i nimic.. aplicam si photoshop`u .. si trasam niste linii ... care sa ne ajute.. sa vedem ce si cum ... ;)

CUM BAV`u a reactionat... extraordinar.... v-ati pacalit .. ca niste .. baieti adevarati :) si atzi dat-o la modu` ca a furat czr`u startu ... a furat p ... :/mea

deci... LOL...
felicitari santosica ;)

Psycho 05-05-06 10:15

oricum la fel cuma zis si cezar nu aveau shanse aia acolo asta e .. poate a fost greshala lor ... asta e ...:(

zGb 05-05-06 10:39

nu a furat....a fost o plecare perfecta oricum a anticipat startul dar noroc ca in film e concludent ca a plecat instant dupa ce a coborat mainile cel care a dat startul (a plecat la intuitie czru)

200SX 05-05-06 11:27

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...566#post401566

Parerea mea e ca a plecat bine (chiar a facut o plecare PERFECTA)

ducu 05-05-06 11:37

A dat vecu` startul?...
...oldest trick on the book...
lol...
se vede cine vine la curse de ieri si cine de pe vremuri...

the_mav 05-05-06 11:45

Quote:

Originally Posted by ducu
A dat vecu` startul?...
...oldest trick on the book...
lol...
se vede cine vine la curse de ieri si cine de pe vremuri...

;)

Quote:

Originally Posted by 200SX
Parerea mea e ca a plecat bine (chiar a facut o plecare PERFECTA)

corect din nou ;)

B|shOp-VR6 05-05-06 11:56

Si chiar am putea spune.. sa i se dea Cezarului ce-i al Cezarului... :))

Piry 05-05-06 12:48

a plecat bine, startu incepe din clipa cand isi lasa mainile in jos, nu de cand au ajuns deja mainile jos. ala cu bmw-u probabil era pretenar cu organizatorii si au zis "pe asta-l **tem" :)

concluzia: un start foarte buna, dar oricum fapta e consumata deja asa ca....

CZR 05-05-06 13:21

kre e faza...d la inceput mi-au kutat nod in papura ziknd k am motor nu d 150cp ci mult mai mare...au vazut k nu tine
mi-au tot schimbat adversarii k sa ajunga pretenarii lor kt mai sus iar la un mom dat nu vroia nimeni sa s dea cu mine
bavul a avut o sansa sa imi arate k e mai bun
si cik a ratat a treia dupa c a vazut k am plekt si mai tarziu si mult mai grav k prima data,asta spune multe,nu?
sunt toate premizele unei fraude
doare knd nu esti lasat,una e sa nu pot si una e sa nu fii lasat
unde mai pui k o zi inainte ii impachetasem p toti d la x team p DN spre costinesti,or fi avut pik?

B|shOp-VR6 05-05-06 13:25

I-ai strans prea rau in pachet.. si s-au suparat :D Lasa mah.. ca se stie cum fuge masinuta ta.. tu sa fii sanatos, nici nu se merita sa dai explicatii la astfel de oameni.. erau in stare sa te puna sa te dai singur si sa te scoata pierzator :))

Michael 05-05-06 14:00

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
nici nu se merita sa dai explicatii la astfel de oameni.. erau in stare sa te puna sa te dai singur si sa te scoata pierzator :)

asta e cea mai tare :D

Ursu-=X-Team=- 05-05-06 14:30

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR
kre e faza...d la inceput mi-au kutat nod in papura ziknd k am motor nu d 150cp ci mult mai mare...au vazut k nu tine
mi-au tot schimbat adversarii k sa ajunga pretenarii lor kt mai sus iar la un mom dat nu vroia nimeni sa s dea cu mine
bavul a avut o sansa sa imi arate k e mai bun
si cik a ratat a treia dupa c a vazut k am plekt si mai tarziu si mult mai grav k prima data,asta spune multe,nu?
sunt toate premizele unei fraude
doare knd nu esti lasat,una e sa nu pot si una e sa nu fii lasat
unde mai pui k o zi inainte ii impachetasem p toti d la x team p DN spre costinesti,or fi avut pik?

Nu suntetzi in stare sa va recunoastetzi greselile.. Sincer am o durere in spate ca i-ai facut pe aia de la X-team., spre costinesti.. Banuiesc ca solenze si dacii ca altceva nu au fst.. Chiar t bucura ca faci o masina de 70 80 de cp??? Io unu ,ma dau la o parte daca bucuria ta bate aici.. NU are nimeni nimik cu tine si nici cu restu/, plus de asta te-ai mai dat dupaia.. deci ...tzi sa oferit sansa de a arata ce poate masina.

B|shOp-VR6 05-05-06 14:34

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=-
Nu suntetzi in stare sa va recunoastetzi greselile.. Sincer am o durere in spate ca i-ai facut pe aia de la X-team., spre costinesti.. Banuiesc ca solenze si dacii ca altceva nu au fst.. Chiar t bucura ca faci o masina de 70 80 de cp??? Io unu ,ma dau la o parte daca bucuria ta bate aici.. NU are nimeni nimik cu tine si nici cu restu/, plus de asta te-ai mai dat dupaia.. deci ...tzi sa oferit sansa de a arata ce poate masina.

E valabil pt voi.. el cu ce a gresit? Toti spun ca nu a furat startul si voi o tineti pe a voastra..

Ursu-=X-Team=- 05-05-06 14:48

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Am si eu o singura probl. in legatura cu aceasta cursa,si anume ..

Audi A4 2.5 TDI QUATTRO - B 99 CZR a fost .. DESCALIFICAT

pentru START FURAT eram la finish cand am auzit un organizator ,ca-l descalifica , de atunci am avut ... nush .. i-am si zis respectivului , sefu .. e quattro .. tare mi-e ca v-ati inselat...
si a aparut dovada... filmul ...
si deci .. masina asta putea sa ajunga in finala.. ba chiar sa ia cupa.. e potenta.. are cu ce.. doar ca .. din cauza VOASTRA .. celor care au comandat descalificarea.. el n-a mai beneficiat de sansa asta..
ori eu .. acum .. cu multi draci pe mine .. nu pot sa va urez..... DECAT DE BINE ! si voi baieti ... data viitoare studiati mai bine cazu ...

SI CHIAR IN CAZUL in care ar fi furat startul ! rezultatul nu ar fi putut fi altul ;) diferenta era prea ... ca sa ... mai fie loc de recuperat.. in fine .. uploadez filmu ... eu unu astept niste pareri din partea organizatorului ... ma refer la x-team ca banuiesc ca .. de acolo a plecat... " b 99 czr descalificat ptr start furat " ....
hai noroc

daca e vreunu care considera ca... tot nu e clara treaba.. ii dau film cu slow motion ... : /

START FURAT

CZR 05-05-06 14:48

vad k esti membru x team
chiar asa,numai dacii erau acolo?
ma indoiesc ...nu are relevanta ,ideea e k oameni ifaceau jaloane p la 140 p DN si eu am trecut putin racheta p langa ei
era ideea k au fost mai multe kre m-au facut sa cred k a fost manevra ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning