![]() |
Re: E 30 DIVISION
sper k in curand sa avem un nou membru in club ... acum sunt in negocieri pt a cumpara un urs cu un vecin deal meu ... sa speram k iasa bine
|
Quote:
Hai cu noul membru bagati mare la negocieri ;) |
sunt super farurile...bv bv....o sa ai un urs super blondule...tot inainte :)
|
pe WSD ar da bine niste jante cu buza... e super si asta rosu
|
9 Attachment(s)
cateva poze cu ursul meu
enjoy! |
leam suflat cu lac si in lac am pus niste vopsea neagra:P simplu dar eficient
Suntem in negocieri cu omu care vinde ursul... sa spearam k iasa bine,stiu k da mai bine cu jante cu buza dar e bmw-u lu paul si el stie ce face cu el k lui ii lene sa posteze si el aici p topic |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nai dc..:p Maine imi termin bunza pt spoiler si o montez, impreuna cu cele 2 telescoape, sti tu neamtzule care nu ? delea de care iti tre si tie:)):))
Nush da dupa ce o sa termin ursu o sa merg la aia de la drumuri sa fac contract cu ei k io unu nivelez tot cu el k ii prea jos bag cv:( dar in schimb da bine :oops: o sa revin mane cu poze k am imprumutat aparatul astazi.... voi ceati mai lucrat? |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Neamtzu_e36;3360208]si a mea este joasa si a lu kidu la fel ,app poate poti sa imi faci mie rost de 2 telescoape :
Incerc sa vad ce pot rezolva |
7 Attachment(s)
gata si cu baia de ulei sa facut si aia :D am mai scapat de o problema ms kidu pt ajutor
pun poze cu ursu si kidu cand lucra :D |
cand ai pasiune iese orice neamtzule...si cand te gandesti ca asta este doar inceputul :))) .... si cum spuneam "proiectul continua" ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning