![]() |
pai florine hotaraste-te unde,cand si la ce ora si anunta-ma si pe mine !!! apropo LA MULTI ANI !!! :bunch: :bunch: :bunch:
|
La Dumbravita nu e afacere :roll: Sambata eu nu pot sa ajung, eventual duminica :? Anyway \"La Multi Ani :!: \" Sa postezi aici locatia precisa :wink:
|
ziua este Duminica dk vremea e buna(in caz contrar Dracula Luni :roll: ) dar locatia inka astept sa vad cum e cu strandul de la Sanmihai, dar nimeni nu mi-a zis cum e akolo, merita sau nu :!: :?:
In final ne lasam pe mana lu' Speedy5, dk nu e bene ii facem pana :twisted: |
cu vantul de afara nu vreau sa ne zboare prafu'n frigarui si fara un input despre alte locatii mentionate mai sus, ramane sa fac cinste luni dupa pozne :caffine:
|
Pai,asteptam Florine :D !In orice caz La Multi Ani!
|
hehe..lol..tare miodrag asta, vine la intalniri doar cand se da de baut :twisted: :P
|
Corse :poke: Mio
multumesc de felicitari baieti, ......meeersi Cioli :peace: |
La multi ani !
|
sanatate si virtute
|
Pe foamea(si setea) asta! :lol:
|
Pt. Corse e msg-ul de mai sus,ca nu stiu cum sa atasez ce a scris el pt a se putea vedea carui text i se adreseaza raspunsul!Uhhh,hai ca ma doare capul deja vorbind asia de elevat!Corse :chainsaw:
|
multumesc Speedy si Akimoto, altii, careva :P :?: mai sunteti, ultima strigare.....
Adjudecat P.S. azi e ziua mea, si eu ma tarasc pe sub masina :evil: |
Eu cum am fost rupt de lume(fara net)vreo 2 saptamani,akum am aflat!!!
Pai,LA MULTI ANI!!!! si de abia astept sa vina seara :lol: |
multumesc pentru felicitari tuturor, a mai trecut un an, si sper sa treaca cat mai incet timpul akuma k v-am cunoscut pe voi si fac si eu parte din RR, sper sa ma bucur cat mai mult de ce nu am avut parte pana acum(auto, curse, tuning, curse, auto, tuning,.... :twisted: si nu in ultimul rand de prieteni k voi)
The End :P |
mio dat o lacrima
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning