![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
Foarte tare combina!
Full digital! |
Foarte frumos ca ingrijesti masina,si cum o tii asa o ai.As vrea sa pot tine si eu masina asa dar la mine trebuie sa si produca.Imi poti spune ptr ce e plasa din portbagaj si daca s-a schimbat greu crucea cardanica la volan ca trebuie sa o schimb si eu(am vazut in poza ca e mult de demontat).Bafta in continuare si sa o tii tot asa!
|
Quote:
|
Quote:
Nu e cruce cardanica ci un ax insa eu le-am scos pe bucati. Trebuie data toata coloana de directie jos. E o pozitie incomoda pentru montaj si demontaj, insa daca ai mai putin de 1,92 te descurci mai bine ca mine:lol: |
Quote:
Foarte tare mas bafta multa!!! |
4 Attachment(s)
Scuze pentru raspunsul intarziat: plasa am primito si este de la un Opel Vectra Caravan.
Si ca sa mai reinnoiesc topicul si ,, dotarile" masina a primit jante pe 15'' de tabla cu, cauciucuri Good Year Ice Navy Ultra Grip toate noi la 2100 ron cu factura;) si un Dura Lube pentru injectoare si sistemul de alimentare aferent, care face totii banii:chainsaw: |
Salut, mai am o intrebare referitor la plasa, cum ai prins-o in partea de sus? am gasit si eu una tot de vectra si vreau sa stiu ca s-o cumpar sau nu.
Multumesc, stima! |
Pe ornamentele de plastic i-am montat inele identice ca si cele din portbagaj.
Se monteaza usor iar plasa se prinde fara probleme cu ajutorul clemelor de plastic. |
Quote:
Bafta! |
2 Attachment(s)
Si volan imbracat in piele:ballbounc si un set de bujii Beru Ultra X.
|
4 Attachment(s)
Masina a intrat in proces de cosmetizare exterioara. Vopsitorie exterioara albastru azuriu cu perla violet. Astept finalul:lol:
|
Sa-mi spui si mie te rog, cat o sa te duca cu totul...
|
Ca tot vopsisei bara acu ceva timp si nu vroiai sa o lasi asa :-P
Sa vedem cum iese, sper ca frumos. |
Deja te-ai apucat de ea , bravo :) Asteptam noua culoare sa mai straluceasca putin ...
Unde-o faci ? |
Pana la urma o fac la Honig la Cosmin.;) Pret 2000 ron.8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning