![]() |
Re: Mazda MX5 1.6l 16V 116 HP (My Mia)
Quote:
Multumesc mult! Cam da, sa sti, era foarte greu la schimbarea de sens si plecatul de pe loc fiind si differentialul sudat. :lol: Am tras de el aproape un an. Macar asa nu uit cum este fara servo. |
Ma tot uit si nu-mi dau seama unde am tot vazut masina asta ...:rolleyes2 Si acel ford imi pare cunoscut iara ... :shock: oricum vad numai lucruri calitative, facute din pasiune 8)
|
Quote:
|
Bravo tie ! Ai 2 masini faine in toata regula:oops:
|
are 3 ! :lol:
|
pai si de a 3 nu zice nimc:D
|
smartyyyyy :rolleyes2
|
hey:D
super faine mashinile, Probe-u imi place cel mai mult la exterior, iar ca motor si implicit tractiune MIA :X:X:X e bine ca sunt un impatimit al drifturilor:X:X:X:X, dar pacat ca nu pot avea parte de ele pt. ca am un Polo amarat de 45 de cai, macar de ar avea tractiunea pe spate :))) P.S. vino vineri la intalnire sa ma mai holb putin la mashina dak nu te superi :"> |
vine iarna, daca ai stii ce faci cu un polo de 45 de cai pe zapada :)) vrei sa te distrezi puneti cauciucuri de iarna doar pe fata :))
|
Pinky pana acum nu am postat pe nici unul din threadurile tale dar imi pare rau. Azi am spicuit asa istorioara lui MIA & i just love it. Masina nu ma atrage atat de mult (e feminina :oops: nu de alta, sa nu fiu inteles gresit) dar faptul ca e drift spec, japoneza, pentru o fata...it fit's u like a glow!!! Imi place ca mergi la sigur, fara compromis (idem probe).
De astazi urmaresc si eu fiecare pas care'l faceti :) si abea astept sa te vad la etape. Mult mult mult succes sa ai!!! P.S. SR e o alegere fff buna! ps2...one day iau si Probele de la un capat la altu :) |
Quote:
Quote:
Nu stiu daca ai fost vinerea asta la intalnire dar ne-am cam distrat putin :lol: Daca nu ne vedem vinerea viitoare! Quote:
SRul zic si eu ca este cea mai buna alegere dar inca nu am banii necesari pentru el. La p.s.ul 2...uuuu acolo ai cateva pagini de citit :lol: |
14 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme aici, nici nu stiu de unde sa incep :lol: am facut destul de multe in timpul asta.
In primul rand am mai achizitionat inca o Miata (o adevarata Miata nu un MX-5) care in prima faza m-am gandit sa o folosesc pentru pise (Hardtop, servo directie, jante, etc) dar pe parcurs am decis sa o fac functionala si mai mult de atat sa incerc un kit turbo pe ea. Zis si facut. Inca lucram la setarile motorului cu turbo pe el, deoarece s-a dovedit a fi putin pretentios din cauza debitmetrului care se pare ca intr-un final ar trebui eliminat si montat un ECU (stand alone). Intre timp: - am reconditionat Hardtopul (vospeaua era cam deteriorata si crapata in unele locuri) - am rectificat arborele cotit si am montat cuzineti noi (R1) , segmenti, garnituri, simeringuri etc. - am montat kitul turbo. Masina nu este inmatriculata dar m-am decis sa o usurez si sa o folosesc pe ea la viitoarele competitii. Deci in paralel sunt 2 MIA deacum incolo. :lol: Daca totul merge bine voi muta motorul Turbo pe Mia (MX-5) si pe viitor totusi visez la un SR20DET sau altceva pentru competitii si Miata (cea neinmatriculata) Am sa revin cu mai multe poze si detalii! |
|
hmmm deci tu la alta mia ii puneai turbo :lol: felicitari pt achizitie!
frumoase gogosele faci tu acolo :twisted: din ce in ce mai bine...bafta in continuare! |
Quote:
Mersi! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning