![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Quote:
@plictisit: nu ai cautat destul, dintre toti astia care au descoperit peste noapte stanceworks, bfc, m5board s.a.m.d. o sti vre-unu unde sa gaseasca si stickerele :lol: |
n-am cautat, zic unde s-a nimerit sa vad, n-am zis ca nu sunt, dar ala l-am vazut cel mai mult, si probabil cate un fwd sucks si stanceworks pe ici pe colo
|
azi am luat si am schimbat manerul ala de care tragi sa ridici capota dupa ce tragi de maneta din interior, era indoit, si nici nu mai statea bagat inauntru, iesea prin nara .. acum e ok
|
1 Attachment(s)
Hi hi hi :twisted:
|
ahhhhhhh gata am inteles acum unde .. da da da :D mersi de poza :)
updates: azi s-a facut al doilea schimb de filtre si ulei ( filtre mann si ulei bmw 5w40 ) de cand e la mine masinuta P.S. billy aia e pisica ta din stanga ? de aia imi ziceai data trecuta ? |
Da , aceea este pisica mea . :oops:
|
am stiut eu ce am stiut de m-am parcat acolo :D o sa ii dau o tura data viitoare stiind ca e a ta acum, ca de data asta ma cam grabeam
|
In ultima vreme au cam calcat-o hotii plus jegoasa = nu-i cine stie ce .
|
Drumul Taberei ?
|
~ dristor
|
Frumoasa sportiva ta :D.Am citit cateva pagini mai in urma si am vazut poze cu accidentul ... pentru varsta ta ai o masina destul de scumpa si pretentioasa.Bine ca ai puterea si buzunarul sa investesti in continuare.
P.S : Imi plac jantele si sticker-ele la nebunie :D |
tnx dev-ule :D
|
Bai e frumoasa masinuta ta. Oricum ai grija ca acum esti la facultate si e mai greu cu banii
|
1 Attachment(s)
mersi ma .. cu banii a fost greu dintotdeauna
updates: azi am inceput procesul de reconditionare al jantelor, care include: refacerea unor imperfectiuni la buze, polishat buzele, nichelat suruburile, si vopsit miezurile, jantele abia la vara o sa le mai pun pe masina, si cu alte anvelope, nitel mai stretch => anvelopele de iarna cu jantele de tabla (alpina) pe masina + tot azi un nou set de reising stickers, care dau cel putin 6 cai .. garantat |
2 Attachment(s)
+2 !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning