![]() |
re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara
eu nu stiu cum mai domi tu linistit saxule.....eu am eleronul de portbagaj si luneta in garaj si ma tot gandesc sa le lipesc mai repede...tu atatea lucruri ....visezi urat?
|
Pe langa prostiile de la servici mai visez si masina ,piese , jante ,de toate !! .....foarte serios vorbesc:D
Imi fac planuri cu ce incep sa montez si studiez de acum manualul de service "bentley "(are 1000 pagini) sa vad cum demontez/montez diferite piese !! Vreau sa ma prinde Anul Nou cu tot ce am montat plus un service complet la consumabile si lichide , inca ma decid de unde cumpar consumabilele ! Vreau sa schimb : -ulei motor,ulei cutie, ulei diferential ,lichid de frana si antigelul . -fitrele( benzina , ulei , aer, polen ) Si mai e nevoie de o garnitura la capacul motor si stergatoare !! |
am suspensie sport doar spate luata din germania pt e 39 am dat 500 euro akolo le dau akum pe 300 navigatie orig.daca vrei ,magazie cd,,,,bec xenon etc
|
cu jantele care le a avut ce ai facut le vinzi zi un pret
|
Am suspensie sport reglabila pe inaltime !
Navigatie oginala as lua doar daca ar fii completa si la un pret foarte bun . :D Jantele vechi se vand aici https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...buza-18-a.html |
abea astept sa vad toate piesele pe masina... cred ca va arata.... crima!
:peace: |
3 Attachment(s)
Probabil va arata bine , vedem :shock::shock::shock::shock:
Ieri am aflat ca plec mai repede acasa :D pe 15 sunt in tara ! Pana de Craciun montez tot ! Poze cu flansele : |
wow ce veste buna ! abia ast sa vad masina cu toate piesele montate !
ii pui jantele acum ? sau o ti cu jante de iarna ? |
1 Attachment(s)
Cum ajung acasa montez rotile ! Nu ma intereseaza de timp , pot fii si 2 metri de zapada :D!!
Am comandat si huse noi pentru schimbator si frana de mana . |
Quote:
ps.cum se aude subul?mi-am luat si eu la fel si urmeaza sa il montez:).si statia e tot magnat? |
nu ai in plan sa schimbi si farurile ?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
am o surpriza mare pentru tine !!!:D:D:D sa fii pregatit !!!:D:D:D:D |
Quote:
gata scuze de off uita-te la linkul de la semnatura e prezentarea si vezi si playerul si tot:) on. arata bine si cu farurile astea8)...cu cele de facelift ar fi deja...:yikes: |
Quote:
Quote:
Farurile facelift mai trebuie si alte bandouri dar nu-i urgent ! ce a fost urgent este :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning