![]() |
Re: Calendar evenimente 4Tuning 2010
Baieti... reprezentatiile cu drifting la ce ora incep?
Nu vreau sa pierd nici expozitia.... dar nici grandiosu spectacol de DRIFT... purqoi... I LIKE IT!!! IT'S SHOW TIME....8) |
Anul acesta se mai transmite LIVE evenimentu, sper ca da nu??? si pe ce site tot pe acumlive.ro?
|
Quote:
Sau sa intreb altceva...in Timisoara va fi ceva anu asta(daca da, ce si cand? :) ) e mai aproape de casa... :rolleyes2 |
da, va fi ceva si in timisoara
|
Bitte schön ne poti spune si data? :suspiciou
|
le voi anunta pe toate
vestea buna e ca suntm pe cale de a suplimenta calendarul |
Quote:
|
exact... multumesc de intelegere
|
bafta in continuare Gratian!!! la afisarea evenimentelor sa pui te rog frumos si orasele. multumesc anticipat.
|
Ca expo vad numai 2 aparitii anu asta! Nu vorbesc de cele mono-marca! Foarte slab zic eu!
|
Ma indoiesc ca o sa fie numai 2. De obicei nu se face un eveniment numai pentru expo ... exemplu cel mai clar. Cluj KOE ... + expo. De obicei unde e un eveniment e un colt si de expo.
|
Salut!!!
Sunt din Bacau si in acest oras nu prea au mai fost intruniri 4tuning cam de multa vreme.Am inteles ca trebuie multe documente de pe la primarie si nu are cine sa se ocupe.As vrea sa-mi spuneti ce acte ar trebui...poate reusesc eu ceva. P.S.:poate am gresit cu ceva dar nu prea sunt pus in tema. Multumesc!!! |
se rezolva si acolo, este cine sa se ocupe
stati sa terminam evenimentul 4tuningDAYS si ne apucam de altele... |
kre ma poate ajuta si pe mine vin din ploiesti cu masina si nus cum sa ajung exact la romexpo stiu k e undeva pe blv Maresti dar dar nu stiu exact cum ajung... dak ma poate ajuta kreva cu o harta in kre arata traseul de la baneasa la romexpo..multumesc
|
dupa ce ai intrat in bucuresti ... o sa intri in pasajul de la baneasa ... dupa ce iesi din pasaj o tii numai drept pana la romexpo ( bld. expozitie ). E foarte simplu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning