![]() |
nothing new?
|
ba da dar nex aparat si cateodata nex vreme :D
|
Statzi numa unpic baietzii mei...vine maine poimaine buburuza mea din germania...seat arosa 1.4 tdi pd top sport...90 cp indesati in doar 3 cilindrii...
|
poze :lol:
|
Ti-as trimite poza piry...dar are o mica problema...in usa dreapta a intrat un motociclist pe la 100-100 si la ora...poate bag poza...dar deocamdata numai la rubrica:ACCIDENTE
|
4 Attachment(s)
prima mea vectra...cea de-a doua...etc...
|
Aia cu numere de franta e ata? :D
|
faine mashinile... shi aia albastra era GT?
|
mi-a placut masina aia cand am vazut-o
|
era a mea inainte sa o vand...eu am facut-o si am vandut-o unor tipi care au smuls efectiv eleronul de pe ea, au smuls pragurile etc si apoi a ajuns undeva prins salaj la ceva dezmembrari...asta e...unii nu apreciaza...mai vin si altele..acuma am in lucru o toyota MR2...voi pune si ceva poze cu aia...pana la faza finala mai dureaza dar iese frumos...bafta
|
MR2?????? :shock: :shock: :shock: holy shit, asta nu vezi toata ziua pe strazi... sau ii aia roshie, generatzie ceva mai veche....
|
vlad hai sa ne intrecem .eu fac acuma o mazda mx5
acum e la tapitat in piele rosie |
cre`ca
|
bah 'tui...nu am avut baterii la camera dijitala si omu' o plecat cu masina inainte sa ii fac vreo poza...da o iesti bine...tipu ii din alba...da mereeee....pfuai ce tare merge masina aia...m-am dat cu ea prin cluj un pic si oioioi...ma rog...ce ati facut la intalnirea de aseara?suna muzica la vio?mie mi s-o deformat acoperisu' la garaj de la 'reglajele' facute aseara....pfuai...tre sa refac garaju' :P...Muciulica Ground Zero rulez...hehehe...bafta
|
2 Attachment(s)
ultimele ipostaze 8)
Si Norocosul Shofer :ciggy: .. in persoana lu Frate-mio |
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning