![]() |
RS4 Clar ! :) Audi are stil, traditie, ceva ce nu o sa aibe niciodata o masina japoneza.
|
Make Audi Model RS4 Avant; Year1999; Drive WheelsFront Engine / 4WD ;Configuration Biturbo V6 Curb ;Weight2100 kg ;Valvetrain 5 Valves / Cyl; Length 4510 mm; Displacement 2671 cc; Power283.4 kw / 380.0 hp @ 6500 rpm ; Torque440.0 nm @ 2500 rpm; Front Brakes Vented Discs w/ABS; Gear Type6-Speed Manual Front Brake; Rear BrakesVented Discs w/ABS; performance: Top Speed250.0 kph; 0 - 60 mph4.9 seconds
MakeToyota; Model Supra Turbo; Year1993; Price$38 000 usd; Engine & TransmissionBody / Chassis: Drive WheelsFront Engine / RWD; ConfigurationTwin Turbo Inline-6 Curb; Weight1565 kg; ValvetrainDOHC 4 Valves / Cyl;; Displacement2997 cc; Power238.6 kw / 320.0 hp @ 5800 rpm; Torque427.1 nm @ 4000 rpm;SteeringRack & Pinion w/Power Assist HP ; Front BrakesVented Discs w/Vacuum Assist & ABS; Gear Type6-Speed Manual; Performance: Top Speed249.4 kph ; 0 - 60 mph5.0 seconds ; ¼ mile13.5 seconds 0 - 100 mph11.8 seconds; Lateral Acceleration0.98g dupa specificatiile astea eu spun ca rs4 e cel mai performant, dar parca inima ma trage tot spre supra :) asa ca am votat supra |
Re:
Quote:
|
LEGAL RACING
Poate ar fi mai ineresant daca am discuta despre modele actuale si nu despre modele scoase de mult din fabricatie. |
sebastian la modul cel mai sincer nu intzeleg de ce te portzi asa.....am urmarit toate replicile tale de pe forum si observ ca esti lipsit de modestie si ca ai ceva cu oricare din noi...esti un super sofer,un mecanic bun si pari ca te pricepi la toate dar un pic de modestie nu cred ca ar strica.deja ai mai multzi dusmani pe site decat prieteni cum ar fi normal.si off topic sa stii ca subaru nu e chiar super masina asa cum crezi tu,ai aberat rau de tot in alt topic comparandul cu masini de genul ferrari,mclaren si alte supermasini.stiu ca o sa dispara mesajul asata dar nu mai rezistam si trebuia sa o spun :(
|
sebastian despre care modele mai noi vrei sa discuti? exista doar un singur model de rs4...
trebuie sai dau dreptate..lui tazmania..tu mereu arunci sare in supa...nu stiu de ce.. |
Re: LEGAL RACING
Quote:
a aparut mk5-ul ? iarasi nu .. deci nu avem despre ce vb .. decat despre cele 2 ... cata rs4 si supra dz1 sau despre rs4 si supra |
SUPRA all the way, nu din alt motiv ci doar pentru ca la noi in tara sunt foarte rare.....
nu m0am plimbat cu nici una ca sa zic exact ce si cum dar parca as alege SUPRA |
dupa ce te plimbi iti zic eu ca scoti \"parca\" ala de acolo :) :) :)
|
se pare k va iesi un nou rs4.... si dupa mine arata super bine... ;)
http://www.channel4.com/4car/media/s...udi-RS4-01.jpg http://home.nyc.rr.com/oswald/rs47ba.jpg http://www.channel4.com/4car/gallery...i-rs4/rs4.html sa speram k iese si o noua supra cat mai repede.... [/img] |
:shock: Superb e noul RS4, cel mai frumos sports sedan din cate am vazut...
|
da asa este limuzina apare anul asta iar combi va aparea pe la sfarsitul anului dar din pacate nu va avea turbo :( va fi \"doar\" un v8 cu 420 cp...cu turatie undeva pe la 8000 de ture.. :)
|
Re:
Quote:
|
aleg supra deoarece imi plac masinile sport si suntem sa nu uitam pe un site de tuning.
daca aveam 3copi si saci de cartofi de dus la piata alegeam audi. :lol: audi chiar daca au pus motoare tari pe rs4 nu are forma care sa imi placa. e masina care trece cu vederea.ce rost are un motor performant pe break?a sa ajunga gheorghe la piata primul cu cartofii :lol: :lol: :lol: e si foarte scumpa ca si vw.nu justifica pretul.de ce?doar ca e facuta in germania unde ora de lucru e bine platita sa dau o caruta de bani. audi sa ridicat in ultimi ani dar pentru mine tot audi e. supra in schimb are o forma adevarata. nu exista comparatie :wink: |
Ce ma frapat pe ine, persona, la cest audi rs4 a fost ca este singura masina break, cum spune nea Ghitza, care este tunata din statr cum scrie la carte.
Nu ca are cata un rs sau dz un supra, dar mereu cind spui coupe, spui sport, si mai mereu cind spui break, spui salata la piatza te rog :lol: :lol: oricum am incercat personal sa fac rost de asa ceva, dar nu mia stat in putinta. cred ca am ales timpul gresit. cit despre supra, asa ceva devine usor si sigur o legenda, care cine o are, s-o pastreze ca pe o icoana. spun sincer. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning