Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 M-TECH 2 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/159503-e30-325-tech-2-a.html)

ady_viteza 07-06-10 10:09

Re: E30 - 325 M-TECH 2

Am fost si la Alexeni....drumul pana acolo cu gasca din Ploiesti a fost foarte distractiv:D;)......mai putin trecerile peste caile ferate care m-au albit:sad:
Acolo in schimb m-a dezamagit un pic pista.....plecarile au fost dezastruoase....imi patinau cauciucurile la start de ajunsesem sa plec ca la semafor s-o tin cat de cat dreapta:lol:
N-am reusit sa rezolv problema cu bujiile(abia azi mi-au sosit, Beru ultra X)...asa ca mi-am luat bataie de la urs 325 12v si pisica 325 24v cu care in mod normal nu aveam probleme dar ieri nu am avut ce sa le fac:???:
Am batut calibra 2.0 turbo dar am profitat de plecarea lui gresita....
M-a invins fara drept de apel un Ford Smax 2.5 turbo pe benzina, care am aflat ca avea aproape 260 de cai....
Dupa ultima cursa cu fordul asta incepuse sa se auda o bataie la puntea spate pe dreapta si cand m-am bagat sub masina am vazut ca bucsa de la punte cea de sub prag nu mai avea aproape deloc cauciuc in ea...se rupsese si am fost nevoit sa plec acasa...nu mai avea nici un rost sa continui asa.
Drept urmare saptamana asta ii schimb bucsile de la punte toate....bucsile de la bascule....si mai vedem:D

Cipilica 07-06-10 11:08

La treaba cu plecarile ai dreptate. Era mai mult decat vizibil ca ai avut plecari foarte slabe. Cauzele le stii cel mai bine tu, asa ca trebuie sa le remediezi. Ursul poate avea avantajul unor plecari foarte bune, daca le irosesti atunci e mai greu sa bati pe cineva pentru ca de la o anumita viteza in sus nu mai trage chiar asa liniar. Mai este si aspectul ca trebuie sa te adaptezi foarte repede cu suprafata de rulare respectiva, iar asta o poti face in timpul curselor pentru ca spatiu de antrenament lipseste. Raman la parerea mea: decat o plecare in turatii mari cu ruperea aderentei in treptele 1 si 2 cel putin, mai bine o plecare in turatii ceva mai mici in treapta 1 cu accelerare progresiva. Chiar daca ti se pare ca pleci mai lent, mai mult castigi asa decat sa pierzi cu patinari mari.
Asta e parerea mea ca si posesor de urs si e o simpla discutie, nu vreau sa deranjez pe cineva.
Multa bafta cu ursache, sa il pui la punct si la urmatoarea participare sa fie si mai bine.

bmw_motorsport 07-06-10 11:10

lasa boss ca a fost frumos per total....pacat ca ai fugit devreme...vi in weekend la ploiesti si ne facem toate poftele....stii ca noua ne place noaptea...fara spectatori si fara semafoare;)....hai...spor la treaba

Marian_nebunu 07-06-10 11:22

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3422178)
Am fost si la Alexeni....drumul pana acolo cu gasca din Ploiesti a fost foarte distractiv:D;)......mai putin trecerile peste caile ferate care m-au albit:sad:
Acolo in schimb m-a dezamagit un pic pista.....plecarile au fost dezastruoase....imi patinau cauciucurile la start de ajunsesem sa plec ca la semafor s-o tin cat de cat dreapta:lol:
N-am reusit sa rezolv problema cu bujiile(abia azi mi-au sosit, Beru ultra X)...asa ca mi-am luat bataie de la urs 325 12v si pisica 325 24v cu care in mod normal nu aveam probleme dar ieri nu am avut ce sa le fac:???:
Am batut calibra 2.0 turbo dar am profitat de plecarea lui gresita....
M-a invins fara drept de apel un Ford Smax 2.5 turbo pe benzina, care am aflat ca avea aproape 260 de cai....
Dupa ultima cursa cu fordul asta incepuse sa se auda o bataie la puntea spate pe dreapta si cand m-am bagat sub masina am vazut ca bucsa de la punte cea de sub prag nu mai avea aproape deloc cauciuc in ea...se rupsese si am fost nevoit sa plec acasa...nu mai avea nici un rost sa continui asa.
Drept urmare saptamana asta ii schimb bucsile de la punte toate....bucsile de la bascule....si mai vedem:D

Un urs TIPLA in adevaratul sens al cuvantului !!!

culoarea este senzatie,are un metal rar vazut (de mine) pe masinile argintii !!!

si filmu pe care ti-am promis ca il pun ady !!!

https://www.youtube.com/watch?v=qnP2cXPMOdI

ady_viteza 08-06-10 10:32

@Cipilica - ai dreptate cu plecarile...sper ca data viitoare la alexeni sa remediez aceasta problema....merci pentru sfaturi:D

@bmw_motorsport - n-ai vrut sa te bagi....aveai ocazia sa ma bati la ce plecari aveam:lol:....ne vedem la voi intr-o noapte cu luna plina;)

@marian - ma bucur ca iti place ursul....data viitoare poate avem mai mult timp sa stam de vorba.
Merci pentru filmuletz:D

bmw_motorsport 08-06-10 11:34

la ce sa ma bag...sa ma dau de 3 ori in 7 ore?....la grupa mea chiar nu avea rost....iar la libere ai vazut si tu ce nebunie a fost...3 milioane de skoda rs care se dadeau de 10 ori numai intre ei...lasa boss ca o facem la noi pe banda rulanta

ady_viteza 08-07-10 16:20

Bobi poate dai si tu un telefon la urmatorul gratar.....nu de alta da n-am mai scos ursu' de o luna si ceva din garaj....poate mai vrea si el ceva actiune:lol:

bmw_motorsport 08-07-10 22:51

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3502770)
Bobi poate dai si tu un telefon la urmatorul gratar.....nu de alta da n-am mai scos ursu' de o luna si ceva din garaj....poate mai vrea si el ceva actiune:lol:

ne vedem ori maine...adica vineri...stii doar ca sunt gratare....daca nu...duminica la alexeni;)

ady_viteza 10-07-10 09:23

O seara de nota 10:D
Cupa Cocean de la Ploiesti are din ce in ce mai multi participanti:D(daca tot s-a amanat cea de la Alexeni)....dupa o luna de pauza ursu' si-a facut de cap din plin....asa ca in curand trebuie sa-l incalt pe spate pentru ca va fi nevoie.....:lol:
Deci:..
vs E30 2.5 12V 1-0
vs E36 2.5 24v 0-1 (am ratat startul si nu am reusit sa recuperez pana la final)
vs E30 2.6 1-0
vs BX 1.9 turbo 1-0 (adversarul a avut probleme tehnice in cursa...adica pe la 200 m i s-a deschis capota:-)....eram in fata lui dar recupera rapid si probabil altul ar fi fost rezultatul)
vs E46 325 1-0 (diferenta mare de greutate)
vs Astra Bertone 2.0 Turbo 1-0 (Aline mai bibileste turbina aia un pic:D)

Am ramas dator pentru data viitoare sa ma dau cu o Honda Civic,un golf VR6 si un pisic 2.8 cu care n-am mai apucat din cauza aglomeratie de la start.

roby wws 10-07-10 11:59

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3507008)
Cupa Cocean de la Ploiesti are din ce in ce mai multi participanti

ai dreptate...sincer am ramas stupefiat ce de lume a venit...nu mai zic de baieti din buc care au dominat dn1 din buc pana in ploiesti cu mic cu mare+plus ca au venit cu cateva masini impresionante(evo,subaru',350z-u,etc)...

bafta cu ursu' si plimbal mai des ca merita e o bijuterie

negoitacata 10-07-10 12:15

Quote:

Cupa Cocean de la Ploiesti are din ce in ce mai multi participanti:D(daca tot s-a amanat cea de la Alexeni)....dupa o luna de pauza ursu' si-a facut de cap din plin....asa ca in curand trebuie sa-l incalt pe spate pentru ca va fi nevoie.....:lol:
Deci:..
vs E30 2.5 12V 1-0
vs E36 2.5 24v 0-1 (am ratat startul si nu am reusit sa recuperez pana la final)
vs E30 2.6 1-0
vs BX 1.9 turbo 1-0 (adversarul a avut probleme tehnice in cursa...adica pe la 200 m i s-a deschis capota:-)....eram in fata lui dar recupera rapid si probabil altul ar fi fost rezultatul)
vs E46 325 1-0 (diferenta mare de greutate)

Am ramas dator pentru data viitoare sa ma dau cu o Honda Civic,un golf VR6 si un pisic 2.8 cu care n-am mai apucat din cauza aglomeratie de la start.

Frumoase rezultate....sa inteleg ca a fost agitatie mare??

bmw_motorsport 10-07-10 12:31

cupa cocean drag race:twisted:......vreo 90+ de masini....doar bucurestiul cred ca a venit cu vreo 50:twisted:
bravo adi...se vede ca iti era dor de urs si el de tine.
ar trebui totusi sa incalzesti mai mult cauciucurile la plecare

Marian_nebunu 10-07-10 14:11

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3425371)

@marian - ma bucur ca iti place ursul....data viitoare poate avem mai mult timp sa stam de vorba.
Merci pentru filmuletz:D

SI AM STAT DE VORBA MULT LA CUPA COCEAN :D NE MAI VEDEM CU CEA MAI MARE PLACERE FRATELE MEU :D MS MULT DE TOT TE SALUT !!!;)

alin 10-07-10 22:34

Quote:

.

mda, tre sa mai bibilesc si turbina si filtre si manutzele mele...sper sa ma suni si data viit sa mergem la KOEcean Cup :) . a fost super...desi am fost mancat pe paine de tine, de pisik 2,5, de golf 4 diesel si renault 5 (cu ultimii doi nici n-am inteles ce se intampla)

mihaistan 10-07-10 23:37

dieselele de ieri au fost grave :-)
Abea te`am prins si eu aseara la start:lol: o data probleme la semafor si a doua oara mi s`au deschis flapsurile :lol: schimba bucsili si o ardem dubios iara :D si oricum .. la cum arata masina nu conteaza daca castiga sau nu ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning