![]() |
Re: Masina suprema
mi-ar trebui aceasta masina doar la legale sa rup niste japoneze-n 4.
si anume: AUDI TT BI-MOTO.e facut de mtm are 2 motoare si o putere de 750 de cai.de la 0-100 face cam 2,7 asa ca daca ma apuc sa sap in grdina si dau de o teava de petrol mi-l cumpar.ca de cistigat la loto e cam greu. |
Hmm.. Poate un Maybach Exelero...
|
Dap am gasit... Peugeot 908 ... bestial motor ... linii bestiale ... ce mai frumoasa BESTIA. Serios nu as vrea sa o vad in retrovizoare :-)
|
dodge charger
|
in ciuda videourilor care circula pe net cu Ferrari facut de una alta(zic eu ca is false) Ferrari ramane Nr I.Cat despre Audi Bi-Moto cu un Skyline sau o Supra nu prea cred ca o sa le rupi in 4.
|
Quote:
|
Ma rezum la mk2 GTI 16v si mk5 GTI...
Nu o dau in vise nerealizabile cum ar fi Gallardo sau un F50 :D |
as vrea sa le schimb parerea oamenilor , ca masinile mici nu's bune. as tuna o masina mica , la exterior sa aibe doar jenti, bijuteria sa fie motorul.
asta ar fi o msina suprema pt mine.^^^^^^. |
Quote:
Imi place ca esti cu capul pe umeri si nu te arunci la masini care nici macar in vise nu le avem. Respect ;) |
Nici o masina stock nu poate avea pretentii la suprematie fiindca toate masinile omologate de un fabricant pentru a fi produse in serie mare sunt inevitabil compromisuri, facute sa impace si capra si varza, sa fuga dar sa se incadreze in Euro 3/4/5, sa nu consume prea mult dar nici putin, sa functioneze si cu carburanti buni si cu combinatia romaneasca apa-benzina, sa poata fi conduse la fel de bine si de un sofer talentat, si de unul normal, si de un incepator care are permis de o luna si multi cai putere sub fund :) tocmmai pentru a scapa de compromisuri s-a inventat tuningul
Exemple de masini care nu exista dar ar trebui inventate: - Mercedes-Benz W124 cu motor V12 plus cutie de viteze manuala; - Daewoo Tico cu motor de motocicleta de viteza si cutie cu rapoarte corespunzatoare (si marsarier, de care motocicletele n-au nevoie :) ); - Smart Roadster cu cutie de viteze manuala; - orice VW cu un sistem 4x4 adevarat si nu un Haldex; - Suzuki "new" Swift cu compresor (asta s-ar putea face, dar cu bani grei); - Lotus Esprit V8 cu intercoolere (la fel, se poate face, dar costa..); ......................... continuati voi :) ~Nautilus |
eu m-as multumi sa am bani sa ma plimb toata ziua (inclusiv pana la piata) cu un WRC (Ford Focus WRC 2004 de ex :D ). Stiu ca ar fi total nepractic dar zic... daca as avea banii aia... poate ma infiaza si pe mine vreun seic arab :D .
|
eu cred ca masina visurilor mele este ELENOR :D (sper ca am scris bine) mustangul negru din filmul dispari in 60 sec
dak ma gandesc mai bine : SUNT SIGUR :-) |
sau parca se scria cu doi 'n' in fine stiti la ce ma refer ....
imi pare rau ca ati uitat de masinile vechi |
N-am uitat. Le fel de bine puteam adauga la lista Chrysler 300B cu un sistem de suspensie modern si pneuri pe masura :) sau ceva mai modern, care ar costa peste 100 000 EUR daca s-ar fi produs macar unul: Aston Martin Virage 6.3 cu caroserie Shooting Brake :p
~Nautilus |
s 65 amg .... lux , performanta ... n-am ce sa cer mai mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning