Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Masina suprema (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15881-masina-suprema.html)

AR33COP 13-09-06 09:24

Re: Masina suprema

mi-ar trebui aceasta masina doar la legale sa rup niste japoneze-n 4.
si anume:
AUDI TT BI-MOTO.e facut de mtm are 2 motoare si o putere de 750 de cai.de la 0-100 face cam 2,7 asa ca daca ma apuc sa sap in grdina si dau de o teava de petrol mi-l cumpar.ca de cistigat la loto e cam greu.

neXus 13-09-06 09:49

Hmm.. Poate un Maybach Exelero...

monterey 15-09-06 01:03

Dap am gasit... Peugeot 908 ... bestial motor ... linii bestiale ... ce mai frumoasa BESTIA. Serios nu as vrea sa o vad in retrovizoare :-)

Bryan 15-09-06 01:15

dodge charger

05wnd 15-09-06 17:54

in ciuda videourilor care circula pe net cu Ferrari facut de una alta(zic eu ca is false) Ferrari ramane Nr I.Cat despre Audi Bi-Moto cu un Skyline sau o Supra nu prea cred ca o sa le rupi in 4.

3SGE 15-09-06 21:50

Quote:

Originally Posted by 05wnd (Post 554997)
in ciuda videourilor care circula pe net cu Ferrari facut de una alta(zic eu ca is false) Ferrari ramane Nr I.Cat despre Audi Bi-Moto cu un Skyline sau o Supra nu prea cred ca o sa le rupi in 4.

Good point!:D Ar trebui o comparatie stock, nu audi x tunat contra Japs stock! Sa nu fiu offtopic repet porsche 959 masina visurilor mele , pe 2 ar fi f40 iar pe 3 ar fi delta evolutione(editia martini).

George_P. 15-09-06 22:59

Ma rezum la mk2 GTI 16v si mk5 GTI...

Nu o dau in vise nerealizabile cum ar fi Gallardo sau un F50

:D

bogdan C.E.T. 17-09-06 13:15

as vrea sa le schimb parerea oamenilor , ca masinile mici nu's bune. as tuna o masina mica , la exterior sa aibe doar jenti, bijuteria sa fie motorul.

asta ar fi o msina suprema pt mine.^^^^^^.

George_P. 17-09-06 23:23

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T. (Post 556646)
as vrea sa le schimb parerea oamenilor , ca masinile mici nu's bune. as tuna o masina mica , la exterior sa aibe doar jenti, bijuteria sa fie motorul.

asta ar fi o msina suprema pt mine.^^^^^^.

Imi place ca esti cu capul pe umeri si nu te arunci la masini care nici macar in vise nu le avem.

Respect ;)

Nautilus 18-09-06 00:29

Nici o masina stock nu poate avea pretentii la suprematie fiindca toate masinile omologate de un fabricant pentru a fi produse in serie mare sunt inevitabil compromisuri, facute sa impace si capra si varza, sa fuga dar sa se incadreze in Euro 3/4/5, sa nu consume prea mult dar nici putin, sa functioneze si cu carburanti buni si cu combinatia romaneasca apa-benzina, sa poata fi conduse la fel de bine si de un sofer talentat, si de unul normal, si de un incepator care are permis de o luna si multi cai putere sub fund :) tocmmai pentru a scapa de compromisuri s-a inventat tuningul

Exemple de masini care nu exista dar ar trebui inventate:

- Mercedes-Benz W124 cu motor V12 plus cutie de viteze manuala;
- Daewoo Tico cu motor de motocicleta de viteza si cutie cu rapoarte corespunzatoare (si marsarier, de care motocicletele n-au nevoie :) );
- Smart Roadster cu cutie de viteze manuala;
- orice VW cu un sistem 4x4 adevarat si nu un Haldex;
- Suzuki "new" Swift cu compresor (asta s-ar putea face, dar cu bani grei);
- Lotus Esprit V8 cu intercoolere (la fel, se poate face, dar costa..);

.........................

continuati voi :)

~Nautilus

iasi_drifter 18-09-06 01:02

eu m-as multumi sa am bani sa ma plimb toata ziua (inclusiv pana la piata) cu un WRC (Ford Focus WRC 2004 de ex :D ). Stiu ca ar fi total nepractic dar zic... daca as avea banii aia... poate ma infiaza si pe mine vreun seic arab :D .

Raekwon 18-09-06 03:30

eu cred ca masina visurilor mele este ELENOR :D (sper ca am scris bine) mustangul negru din filmul dispari in 60 sec

dak ma gandesc mai bine : SUNT SIGUR :-)

Raekwon 18-09-06 03:38

sau parca se scria cu doi 'n' in fine stiti la ce ma refer ....

imi pare rau ca ati uitat de masinile vechi

Nautilus 18-09-06 08:05

N-am uitat. Le fel de bine puteam adauga la lista Chrysler 300B cu un sistem de suspensie modern si pneuri pe masura :) sau ceva mai modern, care ar costa peste 100 000 EUR daca s-ar fi produs macar unul: Aston Martin Virage 6.3 cu caroserie Shooting Brake :p

~Nautilus

19tdi 18-09-06 10:06

s 65 amg .... lux , performanta ... n-am ce sa cer mai mult

All times are GMT +2. The time now is 12:45.

- Copyright 2026 4Tuning