![]() |
Re: Audi A4 1.8T vs ...?
Quote:
ba dar mult mai minti? de cate ori m-am dat eu cu tine? m-am dat cu meganul dar nu cu tine, si masinile care le-ai enumerat u , nu le-ai batut u si meganul k nu era masina ta atunci! si cu meganul cu alex la volan, ma batut d epe loc cu mai mult d eo masina, nu vreau sa ma discupl, dra asa a fost la ziua respectiva si cand neam dat din mers eram egali dar pana una alta u nici nu cred k ai condus masina nici nbu stiu dak ai facuto si u vrei sa te dai intai reparo vezi dak mai merge si apoi iesi la interval si nu te mai lauda cu ce putea masina cand nu era a ta si cu altcineva la volan dar de ce nu scri de cate ori te-am chemat sa ne dam si nu ai venit( vezi versus brasov) cand o sa ma dau cu tine o sa filmez si o sa postez filmuletzul;, asa cum am facut si cu vio numai bine.... scuze cbr pt offf dar baiatul asta e mare narator si nu nareaza corect |
Quote:
|
Quote:
Pana una alta citeste mai jos: Quote:
|
Quote:
si mai lasa-ma ma cu datul din mers ai vreo 2000 de cai la roata si nu ii poti pune jos de tot vi tu cu datul din mers |
Hooya1985 : poti sa vii cu orice S3 condus de tine...atat timp cat e stock....doar esti pilot:)
apropo de prietene si condus...cand aveam vechea masina(acum 2 ani parca) m-am dat pe A2 cu masina ta....cu prietena ta la volan,sau ma rog nush daca era ea (o tipa blonda) dar nu m-am laudat ca bat S3 , era imposibil nu de alta:) Raul_WSt : nu iti lua frantuzoaica daca nu suporti plasticele ieftine, greierasii din interior si chestii de genul. Eu momentant atat imi permit + ca e foarte tare cand cu o masina de genu bati un S3 :) ramaneti voi cu conceptiile voastre mai bine , eu am terminat cu off pt ca nu imi plac discutiile de tip mahala , iar din cate am observat pana acum pe acest forum voi 2 va identificati foarte bine cu acest gen de discutii. Eddy si CBR ne vom vedea cu siguranta cand se usuca! |
Quote:
|
Quote:
Ca am masina de un an jumate ... Si de dat nu cred ca s-a dat vreo fata cu masina mea ... iar pe a2 mi-e greu sa cred ca era prietena mea ... asa ca revino-ti Oricum nu sunt pilot si nici nu mentin asta... dar la s3 daca nu sti cumsa pleci risti sa-ti dea in nas.... asa ca... S3 stock nu cred ca gasesc... s3 cu soft si evacuare da Crede-ma ca nu poti sa bati de pe loc un s3... iar din mers poate ai reusit sa bati pt ca s3-ul pierde pe transmisie....;-) Oricum cred ca te unge la suflet ca ai prins un sofer "de duminica" cu s3 si l-ai ars Daca vrei imi dau eu softul jos... merge?? Sau o las asa si imi pun prietena la volan si te dai de pe loc cu ea... si iti arat ca in cel mai fericit caz vei fi in bara spate... (datorita schimbarilor de viteze cu lag intre ele) |
Quote:
Banuiesc ca de pe loc... Daca nu o dau pana atunci cu cea mai mare placere... O sa ai surprize cam mari... ;-) ps : clio rs este stock?? |
Quote:
dar e o surpriza pt tine k plec inainte la un urs 325 cu axa blocant etc observ k orice discutie nu ami are rost cu tine cand scoti masina si vrei sa vezi dak bati un kadett 2.0 150cp STOCK cu al tau megane preparat de renaultmotorsport ma suni si vin dak nu , numai bine postez pt tot poporul cursa cu vio 325i de la covasva sa vedem dak am furat startul si dak e vreo panta, cu toate k si eu am plecari de pe dreapta si am plecat mult mai bine pe partea aia, poate kadetul pleaca mai bine din panta... https://www.youtube.com/watch?v=l4wqe7ZxJiA |
nu va cunosc pe niciunul, dar in filme baiatul cu kadettul fura startul de fiecare data....
|
Quote:
si dak furam startul erau arbitrii care ma descalificau k era o intrecere legale cu reguli ce au fost respectate |
Quote:
bass-ule te ti de magarii....:):))..... poate baiatul cu ursu nu a fost atent.....dar in fata unui 325 nu o sa pleci niciodata...poate cine stie ce masina pardaf... mie nu mi-ai luat niciodata plecarea....si nici nu o sa o iei.... o sa vina caldura si ne distram iar......:D treaba e ca ti-am mai zis...uiti cam repede.. ultima data cand ne-am dat te cam chinuiai sa ma prinzi pe la 400....si o sa ma dau cu tine cu roti pe 15...... hai bafta diliule.....:):) |
Quote:
si ursul din filmare a lu vio e foarte bun, sunt curios cum stai cu el, o sa il aduc o data la ploiesti am zis eu vreodata k nu erai langa mine ultima data?dar tot eu eram un pic in fata , dar eram , dupa ce tiai pus cip cirip si ce mai ai u? dar de ce nu zici k va chinuiti cu ursii vostri 325 de mai bine de un an sa ma bateti, si nu am modificat nimik la masina! deabea astept vara! BAFTA JAKALE SI POATE MERGEM IMPREUNA PE 16 LA TULCEA, ASTA DAK TE MAI PRIMESC AIA PE ACOLO |
1 Attachment(s)
uite filmul k lam gasit, si fara scuze!
si sa nu mai zic de droopy tot cu kadett, ce plecari are! sa vezi dans k ne sterg operatorii de tot! |
nu stiu daca vin la tulcea.....chiar daca ma primesc sau nu...
da...ai plecat inainte...dar din film vad ca eu am plecat din ture joase unde nu imi trage masina din cauza grupului... lasa-ma cu 150 cai ai tai stok ca m-am plictisit...mereu te-am invitat si ai evitat sa apari...si apoi ai venit odata brusc...hai domne sa ne dam... in fine ..nu mai comentez.....astept caldura sa trecem la fapte.. si adu orice 12v sau 24v...ca astept... si nu recunosc filmuletul ...eu nu fac treburi d-astea ilegale....:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning