![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
Varianta vr6 iese din calcul?
|
daniwmk...a gresit si el acum...lasa-l k e mic...e drept k putea macar sa se informeze inainte sa intrebe
|
tzapule pune-ti un vr6 si gata lasa prostile https://www.youtube.com/watch?v=1-yUbFvXNdE
|
Quote:
iar la partea cu bavarezii ce am zis? "nu or fi ei bavarezi dar sunt buni si aia" nu vreau sa fiu rautacios sau sa jignesc....da ori iti iei ochelari ori meditatii la citit |
Quote:
|
stii? poi intreaba dac monteaza pe masina mea....
|
Motor de swap, 2,8 VR6 + asta
2.8 VR6 Kit Turbo - T3/T4 Turbocompresorul (wastegate extern) - Mergi cu Dumnezeu Type-M intercooler (20.5x6x2.75) - Kit Tevi aluminiu + furtunue siliconice + Coliere - Galerie de evacuare din inox - Blow OFF Valve BOV - Regulator presiune benzina, Boost controller - Ulei Furtune Kit, flansa temperatura Senzor - Turbo Timer, Oil poate capturilor, ventilator - Ulei Kit cooler, filtru benzina sport aluminiu, - Reductii Accesorii, garnituri,, etc Total, 2500 oiro. Varianta asta o iau UE + kit de ambreiaj *********************************usurata volanta *********************************upgrade de soft PS: zi baiatului k Trebuie sa-si mai cumpere si un autoblocant k s-ar putea sa nu-i mai plece Masina de pe loc si dc eventuala vrea niste discuri mai mari si un sistem de franare compatibil sa se poata opri ... ca astia isi tuneaza motorul si se opresc in stalp :D |
Quote:
|
Quote:
stai linistit nu ai cu ce sa ma jignesti ai zis ca ai tdi de 130 cp ... nu ai ... defapt nu ai nici 125 dar vrei sa aflii cum sa ai faci :D bmw este constructorul bavarez vw este constructorul din wolksburg - tot nu intelegi ? nu e nimic atunci ramane asa |
@tzapul ... daca ai golf 3 td inseamna ca nu ai injectie deci un soft iese din calcul. deci la tine nu exista metoda simpla de a creste puterea :)
|
Citat:
Originally Posted by Ene'Andrei stii? Puncte de interes intreaba CAD monteaza pe masina mea .... Masina Ta merge executata Cu un C20XE atmosferic sau daca vrei ceva mai profi, C20LET (2 litrii turbo -204 caluti). Singura problema ar fi eleronul si stickerele laterale. NU poti schimba motorul Daca vrei sa pastrezi astea. Ne auzim pe privat pentru mai multe detalii. __________________ Radu stie ce spune dar propunerea lui te costa cat masina ... Daca vrei ceva la ea eu zic sa-ti faci o admisie de aer buna, completa o evacuare (cu serpisori daca se poate) mai usurezi din volanta si faci si o Resoftare ... cred ca iti ajunge si vei fi multumit |
bai maus.....apropo.....am auzit ca ai fost in clasa cu mine in generala....
Quote:
am zis k ....repet a 3-a oara,...."NU SUNT EI BAVAREZI DAR SUNT BUNI SI ASTIA..." CE DOAMNE IARTA-MA NU AI INTELES???? ESTI SAU TE FACI???? |
ok...la gradinita cu voi :)) ca numai de club nu se vorbeste aici
|
Quote:
|
gradinita e un thread pe zona galati braila...:D si acolo puteti face chat...sau alte conversatii
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning