Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15840-mega-difuzor-ptr-spl-by-dr-zozo.html)

blak 22-06-06 15:47

Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO

Mey sandule vad ca iar zici de masina mea .... da 155db cu wall... asta e...
Dar nu are nici o importanta cum da...daca e wall sau nu... sunt la clasa speciala pt wall.... nu ne mai lua cu lancia lui chevereseanu... a scos odata 152... apoi poc.. nu mai scoate nimik....
Nu conteaza cum arata ! E DB DRAG !
Daca nu ti-ai facut masina pt db drag nu mai participa cu ea.... si masina lui albert a fost facuta pt db drag ;) ...wall cum o fi da 153 db ...
Iar in legatura cu zozo .... cred k isi poate singur lua apararea!
Nu o lua iar in nume de rau... Peace ;)

SoundIdentity 22-06-06 21:40

Quote:

Originally Posted by blak
Mey sandule vad ca iar zici de masina mea .... da 155db cu wall... asta e...
Dar nu are nici o importanta cum da...daca e wall sau nu... sunt la clasa speciala pt wall.... nu ne mai lua cu lancia lui chevereseanu... a scos odata 152... apoi poc.. nu mai scoate nimik....
Nu conteaza cum arata ! E DB DRAG !
Daca nu ti-ai facut masina pt db drag nu mai participa cu ea.... si masina lui albert a fost facuta pt db drag ;) ...wall cum o fi da 153 db ...
Iar in legatura cu zozo .... cred k isi poate singur lua apararea!
Nu o lua iar in nume de rau... Peace ;)

cu cheveresan nu stiu care e situatia dar totusi de ex tu sau io sau restu in domeniu simtim daca se frige ceva nu??????el a zis ca totu e brici dar nu mai iese rezultatu real ci dif de 8 db e ceva la mijloc ce numai el poate sti dar infine....masina mea nu e special db drag e pentru detoate...nu am inteles la ce te refereai ca sa nu particip??multe masini nu sunt special db drag si vin si eu sunt printre aceeia si ma repet eu sunt multumit cu 150+ sincer eu sunt multumit si asta conteaza nu?;)
sincer zozo e moale acuma si nu il recunosc dar poate mtivatia e rezultatu s acuma e cu coada intre picioare :):):) ;)

SoundIdentity 22-06-06 21:49

Quote:

Originally Posted by dj81bas
SoundIdentity: nu stiam ca esti avocatul lui zozo si vad ca va cam doare cand vi se spune adevarul in fata. nu are rost sa mai continuam discutia ca cu tine nu se ajunge nici unde.

mai tureaza situatia si iti sct ketchupu din vene...nu sunt avocatu nimanui numa urasc papagali mai ales ca tine care sta acasa si cine ca mine...mai tasteaza scrie romane numa sa le si poti la urma comenta cand vine proba orala .....cum draq nu te cunosc io pe tine???chiar is curios chiar f f f curios cine esti tu...dar sper ca la urmatoru db drag sa vii si tu si sa continuam si acolo ;)daca io sunt avocat tu ce esti judecator?

blak 22-06-06 22:03

Sandule ,mai inteles gresit. M-am exprimat eu prost. Scuze. Simplul fapt pe care doream sa il scot in evidenta este comparatia dintre masinile de Db Drag,construite special pentru acest tip de concurs cu cele SQL.
Masina ta este SQL din cate am inteles eu,deci nu prea merita sa fie comparata cu alte masini care au fost construite pentru acest tip de concurs numit Db Drag.
Daca tu esti multumuit de rezultatul tau este perfect!
In legatura cu Cheveresean nu pot sa spun nimic,el stie prea bine ce contine sistemul lui ,sau ce va modifica ,sau ce a patit de nu a mai reusit sa atinga cei 152db,cert este ca in ultimul concurs a dat mult sub pragul de 152db,sau cine stie, poate pur si simplu nu a dorit a forta iarasi sistemul daca nu a avut concurent ;)
In concluzie sa participe cat mai multa lume , si te astept ca adversar :)
P.S Glumeam la faza cu adversarul!

blak 22-06-06 22:10

Iar in legatura cu Zozo , el a ales aceasta cale, a zis ca va da 165db si le va arata la cei cu Db Drag cum sta treaba in domeniu .
Nu e nici o scuza ca masina a fost facuta in 5 zile , sau ca a participat cu Brand-ul M.N.C!
In concurs ai voie sa participi cu orice Brand, fie el M.N.C, fie Atomic Apx,fie D.D,fie JBL,fie JL si lista poate continua la nesfarsit!
Rezultatul cred ca a spus totul ;)
Poate data viitoare va fi cu noroc pentru el ;)

SoundIdentity 22-06-06 23:11

Quote:

Iar in legatura cu Zozo , el a ales aceasta cale, a zis ca va da 165db si le va arata la cei cu Db Drag cum sta treaba in domeniu .
Nu e nici o scuza ca masina a fost facuta in 5 zile , sau ca a participat cu Brand-ul M.N.C!
In concurs ai voie sa participi cu orice Brand, fie el M.N.C, fie Atomic Apx,fie D.D,fie JBL,fie JL si lista poate continua la nesfarsit!

intradevar zozo e nebun si a exagerat si nu stiu daca ai citit topicul acela de 165+ i-am zis sa schimbe pe 150+ ca si acela e greutz dar el e ambitios si noah acuma asta e rezultatu vorbeste doar ca mai il apar ca e oradean de-al nostru asa cum e de cate uni ce sar ca musca-n p...a si tasteaza tot ce vrea bicepsu lor pe net da live fuge ca soarecele de matza...infine zozo e mai nebun dar sa stii ca inca nu stie ce e db dragu ca acu l-a simtit prima data cu adevarat dupa niste reguli normal puse la punct si de se ambitioneaza iti spun eu ca poate mult mai mult nu +165 dar pana in 160 zic eu ca e in stare ;)

SoundIdentity 22-06-06 23:18

Quote:

intradevar zozo e nebun si a exagerat si nu stiu daca ai citit topicul acela de 165+ i-am zis sa schimbe pe 150+ ca si acela e greutz dar el e ambitios si noah acuma asta e rezultatu vorbeste doar ca mai il apar ca e oradean de-al nostru asa cum e de cate uni ce sar ca musca-n p...a si tasteaza tot ce vrea bicepsu lor pe net da live fuge ca soarecele de matza...infine zozo e mai nebun dar sa stii ca inca nu stie ce e db dragu ca acu l-a simtit prima data cu adevarat dupa niste reguli normal puse la punct si de se ambitioneaza iti spun eu ca poate mult mai mult nu +165 dar pana in 160 zic eu ca e in stare ;)

dj81bas 23-06-06 12:37

SoundIdentity: noi doi vom mai discuta atunci cand vei invata sa vorbesti si cand vei invata sa nu te mai bagi unde nu iti fierbe oala. era o discutie intre mine si zozo. pe tine nu te-a bagat nimeni in seama. o sa ne intalnim in db drag si atunci o sa vedem ce si cum, pana atunci ramai un mare nesimtit.

valib 23-06-06 12:46

baaaa
ce naiba...ajungeti imediat sa va luati la bataie
mai hou amu...
pana la urma urmei e doar un forum....
beti o bere, luati o gura de aer...si treceti mai departe!

propun sa lansati o provocare...si vrem cu totii sa vedem rezultate de la toata lumea!
hai sa va vad...

ReLLaXX 23-06-06 17:28

Sandu...inteleg ca te bagi pentru oradeni, dar acum chiar trebuia sa-l lasi pe Zozo sa-si vada de probleme. Lauda de sine nu aduce bine. Era normal sa apara discutii si chiar nu erau legate de tine. Si cred ca e pacat sa existe tensiuni intre tine si altii cand efectiv nu e nevoie. dj81bas chiar nu avea nimic de impartit cu nimeni din cate am citit eu mai sus. Vroia doar un raspuns de la Zozo. Acum....tu stii ce si cum. De pe margine nu e tocmai clar.

Cat despre dj81bas, a participat in dB Drag inca de la prima etapa oficiala si nu a lipsit de la nici una, inclusiv cele de la Oradea. Nu cred ca ai dreptate cand il incadrezi in randul celor care vorbesc din spatele tastaturii si nu fac altceva. Daca e pana acolo a tacut si a facut mult mai mult decat altii si a facut drumul de Oradea si cand altii au stat acasa comozi. Sandu... de data asta atitudinea ta nu a fost tocmai corecta. Sari pentru oradeni....nu am zis nimic. Dar mai lasa-i sa se apere si singuri. Ca pana la urma capu' face, capu' trage. Aia care se bat cu pumnu in piept si nu fac mare lucru, aia care nu-ti plac tie de loc sunt de data asta pe langa tine, nu in spatele tastaturii. Si aia care au intrebat au intrebat cu motiv bun, avand ceva in spate. Doar fiindca nu sunt din Oradea nu inseamna ca nu au dreptate.

SoundIdentity 23-06-06 23:27

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX
Sandu...inteleg ca te bagi pentru oradeni, dar acum chiar trebuia sa-l lasi pe Zozo sa-si vada de probleme. Lauda de sine nu aduce bine. Era normal sa apara discutii si chiar nu erau legate de tine. Si cred ca e pacat sa existe tensiuni intre tine si altii cand efectiv nu e nevoie. dj81bas chiar nu avea nimic de impartit cu nimeni din cate am citit eu mai sus. Vroia doar un raspuns de la Zozo. Acum....tu stii ce si cum. De pe margine nu e tocmai clar.

Cat despre dj81bas, a participat in dB Drag inca de la prima etapa oficiala si nu a lipsit de la nici una, inclusiv cele de la Oradea. Nu cred ca ai dreptate cand il incadrezi in randul celor care vorbesc din spatele tastaturii si nu fac altceva. Daca e pana acolo a tacut si a facut mult mai mult decat altii si a facut drumul de Oradea si cand altii au stat acasa comozi. Sandu... de data asta atitudinea ta nu a fost tocmai corecta. Sari pentru oradeni....nu am zis nimic. Dar mai lasa-i sa se apere si singuri. Ca pana la urma capu' face, capu' trage. Aia care se bat cu pumnu in piept si nu fac mare lucru, aia care nu-ti plac tie de loc sunt de data asta pe langa tine, nu in spatele tastaturii. Si aia care au intrebat au intrebat cu motiv bun, avand ceva in spate. Doar fiindca nu sunt din Oradea nu inseamna ca nu au dreptate.

mei relaxule!!;) io pe tine te frig ca pe un pui la rotisor de nu rezolvi cu ce esti dator...stii ce aam eu la tine si inca cate...infine:):):) acuma sa trecem la lucruri serioase:vezi tu il aperi pe poponaru ala de dj io pe zozo ca asta a tau e cam prea obraznic si dupa 3 saptamani face tensiuni fata de lume parca il manca in cur sa iasa in evidenta da tu ma stii io is dintr-o bucata nu ling in cur pe nime de esti pretenu meu te sustin si toate cele de esti dusmanu meu nu zic nimic sa nu fim muschetari poate poate..;) infine :) io am mai explicat zozo e veteran in muzica dar cu alt stil de concurs unde nu era limitat timpul de participare si nu era un anume cd de test pentru frecvente ci erau acele traditionale teste de woffer care le culegi de pe net le bagai in aparat si ii dadeai pana unde vroiai si cat crezi ca vroiai...mai tii minte primele showuri din romania???voi existati pe atuci in acele simple competitii cum au fost asa chinuite dar realizate premiate si era ceva noutate acu 4 5 ani????bai claudiu sa fim seriosi tu esti amic cu mine si nu vreau sa te jignesc dar sunt printre ai vostri care fileaza pe forum discutiile vaneaza unu care ar incerca sa se laude un pic si de nu ii iese pasenta jups pe el ca pe un inculpat...pai da ce draq tre sa tot critice unu pe altu?io nu pun la suflet nimic aicea doar nesimtirea nu o suport ...acuma l-am oprit pe dj asta o venit si black mai diplomat ca alta data acuma vii finutz si tu mai tre sfigmo viperu si aicea e tot familionu :)mai mai mai..ce va manca in cur ce se caca altu:P..hai pa si nu uita de sculele alea claudiu..szia ;)

SoundIdentity 23-06-06 23:38

Quote:

SoundIdentity: noi doi vom mai discuta atunci cand vei invata sa vorbesti si cand vei invata sa nu te mai bagi unde nu iti fierbe oala. era o discutie intre mine si zozo. pe tine nu te-a bagat nimeni in seama. o sa ne intalnim in db drag si atunci o sa vedem ce si cum, pana atunci ramai un mare nesimtit.

sper sa ma tii minte la urmatoru db drag sa te invat cu sarumana..vad ca esti tare bazat pe tine...tu ai observat un pic ce obraznic esti??te si tine data viitoare comportamentu asta???inca de cand stau pe net nici unu nu s-a dat la mine ca tine...tzarane daca esti asa de critic de ce nu tzi-ai deschis gura in oradea sa strici bei zozo unde e 165????mergi la mama acasa in siguranta si tu esti swarztzantar?da terminate ca te porcaiesc pe net pana mai scrii aici dar si personal iti promit un interviu GARANTAT!!!!!!!!!!!!!

dj81bas 24-06-06 00:49

SoundIdentity: Fac un efort deosebit incercand sa-ti citesc randurile. Verifica-ti gramatica ca din cate stiu e universala in toata tara. Acum chiar nu vreau sa ne certam, poate maine. Scuza-ma daca ti-am jignit inteligenta. Ramai asa cum esti. E mai bine pt toti. Succes
Cu drag. Albert :lol: :lol: :lol:

margineanu ovidiu 24-06-06 08:37

Quote:

SoundIdentity: Fac un efort deosebit incercand sa-ti citesc randurile. Verifica-ti gramatica ca din cate stiu e universala in toata tara. Acum chiar nu vreau sa ne certam, poate maine. Scuza-ma daca ti-am jignit inteligenta. Ramai asa cum esti. E mai bine pt toti. Succes
Cu drag. Albert :lol: :lol: :lol:

departe de mine gandul de a lua apararea cuiva sau de a sari pe cineva,citez si eu o chestie care mie mi-a placut foarte mult:Arguing on the Internet is like competing in the special olympics. Even if you win, you're still retarded. si eu am jignit pe forum cu voie,fara voie asta a fost,dar fiind toti dintr-o mica comunitate nu inteleg de ce va tot f....i la icre si va enervati pentru niste lucruri care(parerea mea,voi stiti ce e in capul vostru) sunt atat de seci ca nici macar nu ar trebui sa le bagati in seama,zozo s-a facut de ras asta e,toata lumea a ras de el si de ce nu se poate incheia aici toata treaba asta,nu e nici primul si cred ca nici ultimul din tara asta,eu nu inteleg cum puteti ajunge dintr-un orgoliu la cutite,eu sunt leu si foarte orgolios de felul meu dar cat timp oamenii vor fi oameni vor gresi,important este sa stii sa lasi si de la tine,nu zice nimeni sa uiti,ajunge sa ierti ca doar nu aveti 15 ani sa fiarba testosteronul in voi sa va luati de urechi ca ba p..a tu te iei de mine,etc.......nu stiu pt. cine sunt interesante aceste posturi dar cred ca multi(si nu ma refer doar la oradeni) isi fac pareri gresite despre voi din cauza lor,oricum respect pt. toata lumea care vine la un concurs de acest gen ca are masina facuta din pal,din fibra,din...,ca arata bine sau nu totul se rezuma la show nu?de aia participam sa ne simtim bine sa schimbam pareri sa vedem ce au reusit altii sa faca si sa vedem ce putem noi,normal ca ffffffffff. mult e chestie de orgoliu la unii dar nu sunt doar ei,mai suntem si noi care o facem din pura placere.asta a fost parerea unui om caruia zozo i-a spus ca e curios sa vada hz-ul sau jl-ul care il face la dbdrag,am ras si eu cand am vazut rezultatul lui si asta a fost tot,cred ca oricat de bine intentionat ar fi sandu sau nu zozo nu va reusi sa atinga pragul de 160,el totdeauna s-a ocupat de sonorizari in masini nu de dbdrag care este cu totul alta mancare de peste,pt. mine el a fost un idol pt. ca el e responsabil de mania mea cu muzica(desi pana acum o luna,doua nici nu ne-am intalnit,a nu se face vreo confuzie)pt ca el a fost singurul pe vremuri din oras la care intr-adevar suna muzica tere din masina si de 5 ani imi doresc sa am si eu ceva asa de tare,eu zic ca am reusit si sunt multumit de ce am realizat pana acum,oricum deja sunt mult off-topic si va plictisesc cu povestile mele.pe scurt astept urmatorul dbdrag sa va vad acolo orgoliile nu pe net pt. ca aici vorbeste tastatura acolo va vorbi aparatura de masurare,ce daca nu sunteti in aceeasi clasa rezultatul se masoara la fel:)bafta.respekt

DR.ZOZO 24-06-06 09:32

IO TAC SI FAC,
si multumesc alora care ma apreciaza
de azi incolo am inchis usile garajului,si am dat afara pe toata lumea,voi lucra singur ca pe vremuri ca atunci mergeau mult mai bine treburile,voi f o masina singurel si asa cum trebuie ,nu mai am nevoie de ideile altora,cred ca am luat o hotarare buna

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning