![]() |
Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO
Mey sandule vad ca iar zici de masina mea .... da 155db cu wall... asta e...
Dar nu are nici o importanta cum da...daca e wall sau nu... sunt la clasa speciala pt wall.... nu ne mai lua cu lancia lui chevereseanu... a scos odata 152... apoi poc.. nu mai scoate nimik.... Nu conteaza cum arata ! E DB DRAG ! Daca nu ti-ai facut masina pt db drag nu mai participa cu ea.... si masina lui albert a fost facuta pt db drag ;) ...wall cum o fi da 153 db ... Iar in legatura cu zozo .... cred k isi poate singur lua apararea! Nu o lua iar in nume de rau... Peace ;) |
Quote:
sincer zozo e moale acuma si nu il recunosc dar poate mtivatia e rezultatu s acuma e cu coada intre picioare :):):) ;) |
Quote:
|
Sandule ,mai inteles gresit. M-am exprimat eu prost. Scuze. Simplul fapt pe care doream sa il scot in evidenta este comparatia dintre masinile de Db Drag,construite special pentru acest tip de concurs cu cele SQL.
Masina ta este SQL din cate am inteles eu,deci nu prea merita sa fie comparata cu alte masini care au fost construite pentru acest tip de concurs numit Db Drag. Daca tu esti multumuit de rezultatul tau este perfect! In legatura cu Cheveresean nu pot sa spun nimic,el stie prea bine ce contine sistemul lui ,sau ce va modifica ,sau ce a patit de nu a mai reusit sa atinga cei 152db,cert este ca in ultimul concurs a dat mult sub pragul de 152db,sau cine stie, poate pur si simplu nu a dorit a forta iarasi sistemul daca nu a avut concurent ;) In concluzie sa participe cat mai multa lume , si te astept ca adversar :) P.S Glumeam la faza cu adversarul! |
Iar in legatura cu Zozo , el a ales aceasta cale, a zis ca va da 165db si le va arata la cei cu Db Drag cum sta treaba in domeniu .
Nu e nici o scuza ca masina a fost facuta in 5 zile , sau ca a participat cu Brand-ul M.N.C! In concurs ai voie sa participi cu orice Brand, fie el M.N.C, fie Atomic Apx,fie D.D,fie JBL,fie JL si lista poate continua la nesfarsit! Rezultatul cred ca a spus totul ;) Poate data viitoare va fi cu noroc pentru el ;) |
Quote:
|
Quote:
|
SoundIdentity: noi doi vom mai discuta atunci cand vei invata sa vorbesti si cand vei invata sa nu te mai bagi unde nu iti fierbe oala. era o discutie intre mine si zozo. pe tine nu te-a bagat nimeni in seama. o sa ne intalnim in db drag si atunci o sa vedem ce si cum, pana atunci ramai un mare nesimtit.
|
baaaa
ce naiba...ajungeti imediat sa va luati la bataie mai hou amu... pana la urma urmei e doar un forum.... beti o bere, luati o gura de aer...si treceti mai departe! propun sa lansati o provocare...si vrem cu totii sa vedem rezultate de la toata lumea! hai sa va vad... |
Sandu...inteleg ca te bagi pentru oradeni, dar acum chiar trebuia sa-l lasi pe Zozo sa-si vada de probleme. Lauda de sine nu aduce bine. Era normal sa apara discutii si chiar nu erau legate de tine. Si cred ca e pacat sa existe tensiuni intre tine si altii cand efectiv nu e nevoie. dj81bas chiar nu avea nimic de impartit cu nimeni din cate am citit eu mai sus. Vroia doar un raspuns de la Zozo. Acum....tu stii ce si cum. De pe margine nu e tocmai clar.
Cat despre dj81bas, a participat in dB Drag inca de la prima etapa oficiala si nu a lipsit de la nici una, inclusiv cele de la Oradea. Nu cred ca ai dreptate cand il incadrezi in randul celor care vorbesc din spatele tastaturii si nu fac altceva. Daca e pana acolo a tacut si a facut mult mai mult decat altii si a facut drumul de Oradea si cand altii au stat acasa comozi. Sandu... de data asta atitudinea ta nu a fost tocmai corecta. Sari pentru oradeni....nu am zis nimic. Dar mai lasa-i sa se apere si singuri. Ca pana la urma capu' face, capu' trage. Aia care se bat cu pumnu in piept si nu fac mare lucru, aia care nu-ti plac tie de loc sunt de data asta pe langa tine, nu in spatele tastaturii. Si aia care au intrebat au intrebat cu motiv bun, avand ceva in spate. Doar fiindca nu sunt din Oradea nu inseamna ca nu au dreptate. |
Quote:
|
Quote:
|
SoundIdentity: Fac un efort deosebit incercand sa-ti citesc randurile. Verifica-ti gramatica ca din cate stiu e universala in toata tara. Acum chiar nu vreau sa ne certam, poate maine. Scuza-ma daca ti-am jignit inteligenta. Ramai asa cum esti. E mai bine pt toti. Succes
Cu drag. Albert :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
IO TAC SI FAC,
si multumesc alora care ma apreciaza de azi incolo am inchis usile garajului,si am dat afara pe toata lumea,voi lucra singur ca pe vremuri ca atunci mergeau mult mai bine treburile,voi f o masina singurel si asa cum trebuie ,nu mai am nevoie de ideile altora,cred ca am luat o hotarare buna |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning