![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o Honda Civic Sti !! si cu restul banilor un tuning serios,un garaj si intretinere :)
|
4 Attachment(s)
Maserati Coupe Cambiocorsa (chiar daca tre sa mai imprumut vreo 6k) V8, 390 CP, 0-100: 4.9 sec
|
io mias lua un Clio V6 si de restu de vreo 50k euro as tuningao numa cu HKS :D
|
Un Cl 500 albastru deschis 8)
|
Re:
Quote:
PS: clio si HKS == nuca in perete PPS: fiecare isi ia cei place la urma urmei |
Sincer de banii astia mi-as lua ori un autobuz ori un Ford GT 40 (109.000 euro) fara o roata sa ma incadrez in pretz :wink:
|
toyota supra clar !!! ... si restu de tuning
|
X5 4.8is
|
eu prefer un smart roadster si apoi as baga tot ce ramane la tunat si l-as lega cu lant la poarta :wink: sau un rover75 doar asa de crack si cred ca am sa fac treaba asta avand in vedere ca am un mitsubishi gt3000 orange.
|
Re:
Quote:
|
Eu sinc3r mi-ash lua un FERRARI ENZO si mi-ash tunao cat s-ar putea si ash avea cred ca cea mai tare masina. Oricum BMW-urile raman preferatele mele.
|
Re:
Quote:
loooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll llllllll.....sa pici de pe scaun nu alta :)))))).....adika tu cu 100.000 euro nu numai ca ti-ai lua un enzo dar ti-ar ramane si bani de tunat ??????loooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll zimi si mie unde se gasesc enzo-uri asa ieftine ca ma duc sa iau si eu vreo 4 (chair daca tre sa vand tot ce am si sa si iau bani imprumut) nu de alta dar ar fi cei mai usori 500.000 euro castigati pe masina,deci as castiga si eu vreo 2.000.000(asta da profit) p.s. inainte sa mai scrii asemenea tampenii mai intai intereseazate de preturi sau daca ai crezut ca e vb de 1.000.000euro citeste de 2-a ori... |
Re:
Quote:
buna asta :D :D :D :D :D :D daca ar fi costat 100.000 de euro vedeai multe pe strazi... eu mi-ash lua un CLS nush d c m-am indragostit de aceasta mashina... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning