![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
da chiar.. :(
|
Re: Dj16xxs...bmw E30
Quote:
|
nici eu nu am ajuns la bimmerfest, asta e, o sa ne multumim cu privitul pozelor :)
|
SALUTARI DIN TIMISOARA! DJ 16 XXS imi place cum a iesit bmw tau;) nu am mai fost o vreme pe net si acum am revenit din nou(off topic)sa-l conduci fara evenimente neplacute.NICI EU NU AM AJUNS LA BIMMERFEST:x ,DAR ASTA E FESTU VITOR:-P
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
mi-au ajuns zilele astea bara de rigidizare de fata,ploapa lunga pentru faruri si pedalele de la simoni...saptamana viitoare sau peste 2 sapt o sa-mi ajunga si bara de rigidizare de spate si farurile cu angel eyes de la in pro....
cutia din porbabaj este inceputul la ce va fi....inca nu am bani sa-mi iau ce vreau pentru ca inca mai am de achiatat ce am comandat.....dar in curand va fi si muzica....loud...very loud!!!! am renuntat la presurile de tabla striata pentru ca dadeau senzatia de "rece".... |
Superba masina,bravo!
|
Quote:
rotile pe cat sunt? par cam micute.. |
Quote:
rotile sunt pe 17" |
Pitic..cand ne'or venii si noua prezoanele alea..............
|
''am renuntat la presurile de tabla striata pentru ca dadeau senzatia de "rece"....''
Cat te-au costa sa le faci ca imi plac foarte mult ? |
waaaaaaaaaaaaa! dupa tine am ramas cu gura cascata cand mergeam la liceu(odobleja) :))) faina masina!
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa rau masina.......culoarea asta da mult prea bine pe un urs :D......100% atrage f multe priviri pe strada
numai sa nu indoi tabla |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning