![]() |
Re: Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!
Nissan Navara. Mai era ceva GMC "suparat" rau, viteza maxima mare, acceleratie buna si cu siguranta mai gaesti cu zecile daca stai sa cauti. Multumit ?
|
Quote:
|
Probabil sa se vada mai frumos rotile (datorita discurilor) la variantele echipate cu jante din aliaj. Bine ca nu vroia frane carbon-ceramice sau macar discuri perforate. :rolleyes2
|
Quote:
Eu inca astept sa'l vad cum i-ar sta cu jante late,cauciucuri de off-road,pe plafon halogene,garda marita,bullbar si cu troliu. :D |
Quote:
|
Quote:
Parca totusi era vorba in topic de Dacia Duster nu de Fabia. Putina atentie te rog. Mda, se pare ca ori imi place noul Duster, ori trebuie sa ma abtin. Criticile se pare ca nu sunt binevenite. Asa ca aleg sa ma abtin pe viitor. Halal ... |
Quote:
Este nesabuit sa critici un SUV cu preturi intre 10.500 si 17.500 pentru faptul ca arata ieftin si ca n-are materiale de cea mai mare calitate. Dar, am mai spus, romanul vrea ML de 500cp la 15000 nou. Crede-ma, daca s-ar fi putut face Dusterul mai ieftin, s-ar fi facut. Dar o companie trebuie sa aiba si profit, nu sa mearga pe minus. Cu vest-europenii care le cumpara la pret mai mare si nu se plang, ba chiar le place, ce te mai faci? Ca au salariu mai mare? Or avea, dar stiu si ei sa aprecieze valoarea banului poate mai bine ca noi, ca daca romanu' ar fi avut salariu ca francezii, germanii si tot asa, il dadea pe tot pe un leasing la Q7, ai fi vazut familiile de non-intelectuali numai in masini de la Audi in sus. Si totusi, in concluzie, ai dreptate. Decat sa critici ca n-are calitatea si materialele unui Mercedes, mai bine te abtii... |
N-ai inteles. Nu am criticat Duster-ul ca arata ieftin pentru pretul la care se vinde, ci ca arata ... prea ieftin. Sincer cand am vazut imaginile la tv, chiar m-am gandit sa-l cumpar. Cand l-am vazut in realitate/live, m-am razgandit brusc.
Unde am criticat nu are calitatea unui Mercedes ? Unde am scris ca as vrea un SUV de 500 CP la 15.000 euro ? Citeste inainte de a face comentarii ieftine ... |
Capitolul antifonare tinde spre 0, deasupra tobei = lipsa :) Tind sa cred ca nu se mai fabrica auto noi fara asa ceva. Dar e ieftina si fiabila...
|
Tamburi pe spate au si renourile si alte marci cunoscute. Depinde si de motor si echipare cu siguranta. Spre ex meganeul meu are discuri si pe spate, alte meganeuri n-au. Asta sa fie problema la Duster :D
Asta este mentalitatea in tara si nu se va schimba..ar trebui sa fim omorati toti si sa se creasca romania de la 0 ca sa putem schimba ceva. Ca design e ok, tinand cont de pe la cine imprumuta piese iar ne face sa credem(si trebuie) sa fie ok, ca are plastice ieftine si un finisaj mai din topor nu vad de ce ar deranja prea tare pe cei pe care o cumpara ( ei vor o masina care sa te duca de la A la B, in orice anotimp si pe orice fel de drum SI IEFTINA ). Cine vrea o masina cu alte finisaje si chestii sa mai bage mana in buzunar si sa se reorienteze. :) |
Quote:
|
Quote:
Ca te duce din punctul A in B, este foarte corect. Dar asta facea si un Trabant. Este o noutate absoluta pentru Dacia, dar cam atat. Bravo lor ca au putut si macar asa ceva. Ceea ce este foarte corect, este ca cine vrea ceva mai calitativ din punct de vedere a finisajelor, trebuie sa bage mana mai adanc in buzunar. P.S. este vorba de un SUV cu tamburi pe spate ... :shock: |
Quote:
Cand vei intra pe site la Dacia si te va trombonii cu "finisaje de calitate,piele,dotari,calitate" atunci sa comentati,momentan ne tromboneste doar cu pretul mic,fiabilitate si ca are 4x4. SI Navara cea cu portbagajul neacoperit are tamburi,si inca unii mari. Oare aia n-are nevoie de discuri ? Om vorbii de Dacia,dar oamenii aia chiar stiu ce fac. xxdadixx - aici ai dreptate,puteau pune si ei macar un plastic in plus. |
Franele cu disc pe spate se pun in functie de greutatea masinii si de cilindreea motorului. Ori Dusterul este si usor si are si motoare de capacitate mica, deci nu vad problema.
|
Quote:
Pana la urma nu inteleg ce sariti asa in apararea noii Dacia. Daca va place asa de mult, cumparati-o. Eu unul prefer sa spun pas. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning