![]() |
Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania
Quote:
|
Quote:
in concluzie pt ca se pare ca eu sunt responsabil de acest thread o sa imi expun cat de curand parerea asupra criteriilor acestui top - nu de alta dar ideal ar fi sa vedem un top in care sunt implicati cei cu rezultate reale, sustinute si/sau sustenabile - nu are nici un rost sa vb aiurea de avioane doar pe forum si pe strada sa ne facem mici - eu zic ca este plin acest forum de discutii inutile ca sa mai facem inca una!!! poate ca ar fi frumos nu sa repetam istoria ci sa realizam ceva nou!!! |
Cateva din criteriile la care ma gandesc:
Performanta - timp pe 402 mt (evident sub 12 sec) - timp 0-100 kmh - timp 0-200 kmh - timp 100-200 kmh - timp 0-300 kmh(evident masina trebuie macar sa atinga 300 kmh) - viteza maxima Caracteristici: - putere masurata la roata - cuplu masurat la roata - capacitate cilindrica - raport putere/greutate - cp/tona - raport putere/litru - cp/litru in plus cred ca trebuie sa vb de rezultate reale - ar fi ok ca fiecare sa fi participat macar odata la dragracing pt cronometrare oficiala si sa aiba o masurare dyno corespunzatoare - pt restul de masuratori cred ca sunt de ajuns cele de pe driftbox sau gtech |
Nu ar fi mai bine sa faceti un topic nou ?
Un topic care sa aibe in primul post toate detaliile ? in asa fel incat sa nu mai apara discutii inutile ... |
george,
eu cred ca ar trebui sa fie doua topuri in paralel cu aceleasi masini, unul 402m si unul putere. Ar merge ceva de genul de la 1 la 10 simplu doar masina si putere inca odata de la 1 la 10 timp 400m si mai jos toate masinile cu restul de detalii fara o ordine anume.... |
Quote:
ca asa pot sa spun si eu 350 cp 2009 700cp 2010 dar nu se stie nici daca reusesc sa scot 400cp |
Quote:
Poate ar fi bine sa puneti toate cele scrise de tine mai sus, dar sa faceti topuri doar la putere si 400 iar restu` sa fie date suplimentare..doar o parere.. Si cu "(evident masina trebuie macar sa atinga 300 kmh)" poate revizuiti pt ca dupa cum stiti, masinile rapide pe 400 nu au viteza finala mare..stiu ca multi nu va faceti masinile special pt 400 dar nu puteti ignora distanta asta la linii, ea fiind de fapt esenta dragului. Sper ca n-am deranjat, mi-am spus doar parerea..bafta multa si respect PS: no offense..cine nu vine la KOE poate fi trecut la ascunsi?:rolleyes2 LE :Acum vad ca a zis si WPP acelasi lucru in timp ce eu scriam.. |
Quote:
Nu e chiar asa cu puterea. Eu ii cunosc pe majoritatea si stiu cam ce modificari au si este realizabil. P.S. Tot ce o sa apara in timp or sa fie date care pot fi dovedite |
nu te contrazic dar cred ca e vb de un top actual ?sau un top de viitor?cand o sa fie gata proiectul atunci se modifica topul daca e cazul..pana atunci sa vedem topul cu ce masini sunt la ora actuala
|
Quote:
Pai nu cred ca sunt 3 masini care sa aiba dyno si timp pe 400m in momentul asta, ar fi fosta mea masina cu datele de acum 2 ani, catalin cu rs6 si.... Eu vreau sa cred ca toti care se inscriu in acest top or sa si respecte "regulile" si sa masoare oficial macar dyno si 402m |
mai sunt 2 997 turbo GTR lui georgerg evo lui jeff si ...
|
Quote:
Nu cred ca au toti si dyno... Oricum eu am inteles ce vrei sa zici, tu ai intels ce vreau eu sa zic... |
Eu zic sa ramaneti la actualul top pentru moment. Pana nu vor avea loc cateva concursuri de drag cu masuratori performante la care sa participe toti cei cu masini potente, sunt doar simple ipoteze. Momentan e mult mai aproape de adevar actualul top. Tocmai de ceea au iesit discutii la inceput, pt ca nu neaparat masinile puternice pot castiga si la drag.
Parerea mea. Lasati actualul top in forma lui si actualizati-l daca e cazul. Dupa ce va fi dat startul curselor de drag si toate masinile de top vor participa cu timpi reali, avand astfel posibilitatea testarii si top-speed-ului, puteti intocmi si topul celor mai rapide. George, poti deschide un nou topic cu cele mai rapide, in scopul de a intocmi cat mai bine cerintele (criteriile) dupa care va functiona. Poti afla astfel idei si pareri care cu siguranta vor fi de folos. Apoi impreuna cu cei ce vor avea un posibil loc in top luati decizia finala si face topul asa cum trebui. Dealtfel sunteti cei mai indreptatiti sa faceti voi topul dupa criteriile voastre. O parere. Succes tuturor. Asteptam un an 2010 mult peste ce a fost pana acum in RO. |
de ruf ctr dc nu ziceti nik? 700 cai
|
cine-l are ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning