![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte frumos Pajero-ul tau si sa stii ca mie mi se pare ca arata foarte bine si la motor. S-o stapanesti sanatos.
|
@andrew46: Norev face machete ok, dar eu personal inca n-am vazut motoare foarte detaliate la ei.
Eu am un peugeot 404 cabrio, prezentat mai in urma de care sunt foarte multumit. Urmeaza zilele astea sa vina Golf 5 Gti tot de la norev. @venox: e ok pajero. cu siguranta nu o sa fie de vanzare. pacat ca nu se mai gasesc si alte machete din "seria" dakar. @calin79: merci. are cateva detalii, dar nu sunt foarte lucrate. eu l-am raportat la restul machetelor detinute ... cand am facut comparatia cu detalile la motor. spre exemplu renault12 arata mult mai detaliat. |
Este superb Mitsubishi-ul...ai niste machete Rally f faine...sa ai grija de ele ;)
|
3 Attachment(s)
Achizitii recente:
1. Ferrari 512TR - Kyosho 2. Pontiac Gto - Highway61 Vin si prezentarile imediat ce-mi fac unpic de timp :) si reusesc niste poze mai ok |
Foarte frumos GTO!
Cat a costat? |
Merci. 192 a fost Gto.
|
Quote:
|
Arata foarte bine ambele machete, felicitari!
|
... am si eu un GTO ;) ... frumoase achizitii, mai ales Ferrari-ul !
|
asteptam prezentarile! ne-ai facut curiosi :>
|
chiar ca superbe achizitii! :shock: Asteptam pozele!
si nu-mi vine sa cred ca un H61 a fost doar 192, adica aproape 200, ciudat, astia fac machete foarte frumoase din ce am vazut :-) |
21 Attachment(s)
A fost 192ron fiindca l-am prins la reducere. Era 320 parca ... la pret intreg. Oricum sunt super multumit de detalile machetei si cu prima ocazie (cand voi mai avea bani :)) ) o sa completez colectia cu cateva higway61
Pontiac GTO 1966 - Higway61 Macheta are detalii foarte bune la motor si o functionalitate peste media a interiorului. Se deschid usile si ambele capote, are suspensie si vireaza. Se misca scaunele(fata spate), se deschide torpedoul, antena este telescopica ... etc. Un plus pentru sistemul realist de deschidere al capotei :) . ps: sunt multe poze ... |
Ce misto arata macheta asta prezentata:shock:si pretul este f bun;)felicitari si bafta :D:D
|
Superb Pontiac-ul! Imi place foarte mult si macheta si pretul;-) Si pozele au inceput sa fie din ce in ce mai frumoase (ce foloseti ca fundal, un carton alb... 100x100?)!
|
Poate dau un ochi si cei cu gura mare care sustineau mai deunazi ca machetele de calitate costa mult. Poftim raport calitate\pret, insa trebuie sa vrei! Felicitari pentru ca ai ales calitatea, machete foarte frumoase!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning