![]() |
Re: E36 - bmw
frumos frumos.....altceva ce se mai aude?:-)
|
frumos ,cand vii trebe o spalare si polish :)
ne vedem la o conferinta :)) |
am auzit ca s-a achizitionat suspensia :)
|
nu,inca nu s-a achizitionat suspensia..cred ca luni o sa dau comanda de suspensie si sa vedem in cat timp ajunge acum..oricum,pana ajung eu in ro sa montez suspensia pe masina,va fii cumparata sigur si suspensia...
|
4 Attachment(s)
cateva poze,dar din pacate cam neclare..
|
frumoase jantele...vin foarte bine..
|
es una gatita espectacular boss :))
low is a lifestyle indeed :> |
mai pui ma poze kalumea pe zi sau dormi in post?;))ai cu pozele odata da nu poze de noapte 3 poze lulele
|
Am vazut si eu ieri masina pe viu...Pot spune ca arata frumos, mai ales suspensia si jantele :X
Pe langa astea, si OBC si pielea crem fac toti banii ! Hai cu inmatricularea , pe urma motorul Adriene :D . Si stii tu...Evacuarea =)). Frumos. Spor la bagat bani in continuare :)) |
6 Attachment(s)
in sfarsit cateva poze cu micile modificari suferite de masina:D:D:D
|
frumos ,frumos s-a lucrat intens la pisik asta :D
|
intr-adevar s-a muncit foarte mult la masina...vreau sa multumesc lui dani si baietilor de la bucuresti pentru ajutorul dat si pentru grija cu care au lucrat la masina:D:D
|
9 Attachment(s)
cateva poze pe zi..:D:D:D:D
|
Quote:
|
a iesit frumos adriane masina dar dupa parerea mea cum ti am mai zis trebuiau jante pe 17 sa poti lasa masina cu adevarat mai mult nu sa para lasata.se vedea si mai frumos de la spate daca intra janta mai inauntru si mergea lasata mai mult.ce sa intamplat cu lipurile alea de gt de pe fata?dane niste detalii cum se simte suspensia etc.poze cu interiorul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning