![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
a incercat azi un tip care se pricepe la el in garaj sa ma ajute si nu se desface piulita la suspensia fata nici cu pistol pneumatic sau cum se numeste ala :sad: se invarte in gol si nu am de unde sa fac rost de nu stiu ce cheie speciala care sa imi potriveasca acolo...chiar nu am nici o sansa singur
|
Quote:
|
Da pai pe spate e simplu eu le-am schimbat singur, tot asa pe fata astept sa ma duc si eu l service:D
|
Chiar nu au fost deloc desfacute suruburile alea de nu merg cu pistol pneumatic?:shock:
|
Quote:
|
Cred ca daca tii cu imbus si cineva incearca cu cheia ar trebuii sa mearga
|
Quote:
|
Quote:
nu mai retin exact.. dar parca e de 7 marimea imbusului ce trebuie, stiu doar ca e o marime mai putin uzuala, nu e nici M6 nu e nici M8. succes la desfacut;) |
Quote:
|
Quote:
am mers pe ideeia mk4;) |
3 Attachment(s)
astea sunt suspensiile ce urmeaza sa le pun...ultima poza ii o comparatie cu un set stock care sunt de vanzare
|
salut haida la mine la garaj si tio montez eu iti las nr de tel sa ma suni si vi si o montez 0755344928
|
3 Attachment(s)
astazi am schimbat discu de ambreiaj...era ambreiaju` original pe masina de 200.000 km uzat pana la nituri :D deja parca are alt sprint masina fara patinat :oops:
si poze cu noile jante,7J pe 15" :D (cele actuale sunt de vanzare) |
Frumoase jantele iar cu suspensia cred ca o sa dea bine. te-ai pus serios pe treaba
|
Quote:
EDIT: m`am razgandit...am gasit o poza cu jante ca ale mele cu toata buza gri si nu`mi place cum arata :???: maxim numa exteriorul buzei l`ash polisha in locul vopselei argintii http://img1.classistatic.com/cps/bln...?set_id=2C4000 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning