Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - CJ 21 KLA (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/157178-golf-3-cj-21-kla.html)

koala_boy 01-02-11 21:44

Re: Golf 3 - CJ 21 KLA

a incercat azi un tip care se pricepe la el in garaj sa ma ajute si nu se desface piulita la suspensia fata nici cu pistol pneumatic sau cum se numeste ala :sad: se invarte in gol si nu am de unde sa fac rost de nu stiu ce cheie speciala care sa imi potriveasca acolo...chiar nu am nici o sansa singur

koala_boy 01-02-11 21:50

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4043503)
pe spate e chiar foarte simplu, iar pe fata o sa iti trebuiasca presa de arcuri. spor la treaba!

pe spate am vazut ca nu`i asa greu cand mi le`a pus celelalte am vazut cum a lucrat si nici nu am fost nevoie de presa macar :D

ovidiu89 01-02-11 21:58

Da pai pe spate e simplu eu le-am schimbat singur, tot asa pe fata astept sa ma duc si eu l service:D

valitataye 01-02-11 22:57

Chiar nu au fost deloc desfacute suruburile alea de nu merg cu pistol pneumatic?:shock:

koala_boy 01-02-11 23:06

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4043846)
Chiar nu au fost deloc desfacute suruburile alea de nu merg cu pistol pneumatic?:shock:

cred ca is originale din fabrica :lol: trebuie tinut contra de sus cu ceva imbus sau ceva de genu` si nu poti tine daca desfaci cu pistol deci merg in gol...sper sa nu vorbesc prostii, eu asa am inteles :oops:

ovidiu89 01-02-11 23:17

Cred ca daca tii cu imbus si cineva incearca cu cheia ar trebuii sa mearga

koala_boy 01-02-11 23:42

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4043935)
Cred ca daca tii cu imbus si cineva incearca cu cheia ar trebuii sa mearga

da nu gasesc nici o cheie care sa intre...numa tubulara si atuncea nu mia pot tine cu imbus...fac o poza maine sa vedeti care e faza :shock:

MadAboutGolf3 01-02-11 23:45

Quote:

Originally Posted by koala_boy (Post 4043889)
cred ca is originale din fabrica :lol: trebuie tinut contra de sus cu ceva imbus sau ceva de genu` si nu poti tine daca desfaci cu pistol deci merg in gol...sper sa nu vorbesc prostii, eu asa am inteles :oops:

iti trebuie un imbus de 7 ca sa tii tija amortizorului in loc si o tubulara pentru piulita... tubulara care sa poata fi manevrata cu o cheie fixa si in acest fel vei putea desface acolo.. insa am mai vazut probleme de gen si s-a ajuns la ruperea flansei din tabla ce vine deasupra..

nu mai retin exact.. dar parca e de 7 marimea imbusului ce trebuie, stiu doar ca e o marime mai putin uzuala, nu e nici M6 nu e nici M8.

succes la desfacut;)

koala_boy 01-02-11 23:51

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 4044026)
iti trebuie un imbus de 7 ca sa tii tija amortizorului in loc si o tubulara pentru piulita... tubulara care sa poata fi manevrata cu o cheie fixa si in acest fel vei putea desface acolo.. insa am mai vazut probleme de gen si s-a ajuns la ruperea flansei din tabla ce vine deasupra..

nu mai retin exact.. dar parca e de 7 marimea imbusului ce trebuie, stiu doar ca e o marime mai putin uzuala, nu e nici M6 nu e nici M8.

succes la desfacut;)

nu mai trebuie sa fac nici o poza ca ai explicat tu perfect :lol:

fixe27 02-02-11 09:32

Quote:

Originally Posted by koala_boy (Post 3010554)
Am incercat astazi sa`mi schimb display`urile din bord sa le fac rosii inloc de verzi si sa pun ace transparente da` nu am reusit ca am bord mai nou cu led`uri si nu potriveste nici acu nici ceasurile nu le pot desface :( am reusit sa schimb doar lumina ce bate de sus...acum e alba (in realitate e mult mai puternica).

A reusit cineva sa schimbe culorile la bord de tipul aceasta? (cu led`uri)

eu am pus leduri albastre la display-uri si leduri rosii unde tu ai pus albe.
am mers pe ideeia mk4;)

koala_boy 02-02-11 14:33

3 Attachment(s)
astea sunt suspensiile ce urmeaza sa le pun...ultima poza ii o comparatie cu un set stock care sunt de vanzare

Sokka 02-02-11 22:38

salut haida la mine la garaj si tio montez eu iti las nr de tel sa ma suni si vi si o montez 0755344928

koala_boy 03-02-11 18:53

3 Attachment(s)
astazi am schimbat discu de ambreiaj...era ambreiaju` original pe masina de 200.000 km uzat pana la nituri :D deja parca are alt sprint masina fara patinat :oops:
si poze cu noile jante,7J pe 15" :D (cele actuale sunt de vanzare)

ovidiu89 03-02-11 19:13

Frumoase jantele iar cu suspensia cred ca o sa dea bine. te-ai pus serios pe treaba

koala_boy 03-02-11 19:24

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4049790)
Frumoase jantele iar cu suspensia cred ca o sa dea bine. te-ai pus serios pe treaba

m`am gandit sa le polishez buza si partea interioara...partea exterioara defapt e doar vopsita cu argintiu...aveti idee cam cat ar costa? sau pot sa fac singur operatiunea?

EDIT: m`am razgandit...am gasit o poza cu jante ca ale mele cu toata buza gri si nu`mi place cum arata :???: maxim numa exteriorul buzei l`ash polisha in locul vopselei argintii http://img1.classistatic.com/cps/bln...?set_id=2C4000

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning