![]() |
Re: E34 - Al meu e34
masina a fost incaltata de iarna ca maine plec la drum.abea astept sa vedem cum se comporta cu noul motor
|
4 Attachment(s)
in concediu
|
5 Attachment(s)
astazi a facut transfagarasanul:D.maine sper sa ajung pe la garaj sa schimb intinzatorul la cureaua de accesorii.cateva poze
|
ai cumva probleme cu usa din stanga fata de la sofer? vad in poze ca nu se inchide bine .....stiu ca se inchidea bine usa aia.....
|
dao incolo de usa..... se regleaza :D:D frumoasa masina!!! am avut si io una tot culoarea asta:D:D a ajuns pe la un coleg de forum:D
|
e de la boxe:D.tre trantita mai tare si am zis ca daca tot se inchide dupa ce pun contactul sa mai las o portita de scapare:D
|
frumos bimmer :X
|
ms.sper k la vara sa pot sa ii trag si o vopsea sa arate bine si sa ii schimb interiorul + tinichigeria
|
1 Attachment(s)
masina a primit niste cadouri azi.un crichet 3/4 stanley + tubulare lugi yato si chei combinate cu crichet
|
Quote:
am interior piele alba. pun poze maine seara. salut |
Quote:
|
Quote:
|
nop.cheile le-am primit din anglia si spre "norocul" meu cheia de 9 are crichetul cazut
|
n-am mai scris de ceva timp pe aici.am rezolvat multe probleme la masina.i-am pus sonda lambda,inca 1 rola la cureaua de accesorii ca era lipsa,am reglat timoneria ca intra f greu in a5a + refacut interiorul,sper sa pun poze diseara.a iesit destul de bine pt banii care i-am dat.pana in primavara sper sa strang bani sa imi iau si o suspensie k e capra de fata sau sa merg la nea codescu sa imi zica ce pot sa fac la amortizoare k am arcuri sport si degeaba
|
fara poze e pe degeaba , glumeam :-P , la suspensie eu zic sa stringi din buci si sa iei un kit complet ca cele reconditionate nu cred sa reziste mai mult de 6 luni la greutatea e34-lui , cred ca Ta-technix este alegerea perfecta , eu am avut si am fost f multumit , dar as recomanda arcuri -60 daca vrei sa fie low , bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning