![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Pai vreau sa pun un dvd portabil...si eventual sa vopsesc si o parte din bord u rosu
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti sa imi vopsesc cu negru la faruri cum este in poza asta??
|
Quote:
ar arata bestial..:peace: :peace: pe bune!!! 8) (parerea mea)...dak ar fii a mea asa mi le-as face ;) |
bine o sa arate dar sa nimeresti negrul potrivit...nici foarte lucitor..nici mat...ceva sa se imbine bine cu farurile...
|
Quote:
|
toate produsele care sunt in magazine de gen metro,selgros....sunt de prosta calitate...am simtit-o pe propria pile...nu va sfatuiesc sa cumparati de acolo!
|
da....pai dvdul il am deja...tre sa fac cumva rost de o statie sa il pot pune...ms mult ptr sfaturi fratilor!
|
am nevoie de niste pareri , va rog , am gasit un calibra de vanzare si nu stiu ce sa fac :???: :???: sa il cumpar sa nu :???: :???: . E din 1991 , motor de 20i , nu e modificat de loc , are 155000 de km si cere pe el 5300 euro neg. Nu stiu ce sa fac , arata suber bine masina , dar am nevoie de niste sfaturi ;) ;) (pls).
|
Scump mai baiatule...nici nu are nimik facut la ea si nici macar nu are kilometri putini...Si in primul rand ai 16 ani...nu???Cum o sa o conduci?
|
....iti dau eu una turbo la 5500 e din 93 are galeria de 63mm normal e in jur la 43.. poaibil sa fie phase 1 asta se poate afla doar la dyno din cate stiu eu!
|
Quote:
|
din ce mi-a spus liviutz.... trebuie sa mai astept putin :sad: , pana cand voi fii posesorul unui opel calibra ;) ;) . apropo am aflat ceva de calibraul ala .... a fost si lovit...deci...... ms pt sfaturi ;) ;)
|
Am vazut si eu azi-noapte masina. Era in Onesti prin fata celor 2 discoteci. Meserie!!! Masina e MULT mai frumoasa in realitate decat e in poze.Cel putin asta e parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning