![]() |
Re:
Quote:
dar dc ar fi sa aeg intre un sentiment si celalalt l-asi alege pe primul...e mai uman :) |
la mine depinde
daca n-am mai f de mult......... dar daca am f........aleg primul :lol: |
pai l ai alege pe celalalt ca ai 2 in 1 :D
|
aha,+ momente adevarate in compania ei
|
AHA :) geniale posturi hahahahahah
Concluziile mele sunt : 1. vinde masina, cumpara autoBuz 2. asl autobuz = rosu(optional flori) , 550 hp turbo, pneuri late ca shenila, sub + ecrane, suspensii sport, eleron in spate, dar si in fata, o placuta pe care plachezi cu aur numele tau, stergatoare cu lamele triple si , sus pe tavan, oglinda (frosting senzatie) sa mareasca spatiul 3. pui pe un geam in loc de folie un ecran legat la bc(bus computer) pe care scrii replica de agatat sa o citeasca fata (ca deh, nu poti vorbi de muzica 4. zilnic tractezi manual autobuzu 3-4 m sa faci mushchi ( asa nu dai nici bani pe abonamente la sala ) 5. te vopsesti blond 6. iti iei inele etc si lasi pormoneul sa se vada cum atarna 1/6 din buzunar |
loooooool =)) :lol: :lol:
da mah nu am inteles ceva...dc sa te vopsesti blond? :?: |
\"blonds DO have more fun\" - vezi dexter`s laboratory :P
|
da mah asta stiam...=)) da nu stiam ca merge si la baieti=))))))))))))))))))))))))))) ori cum misto concluzia :D da mai asteptam si altele nu baieti? :lol: :lol:
|
recunoaste ca si u ai face ac lucru pt niste pussy
|
Re:
Quote:
acuma revenind la \"spiritul\" topicului....mah dc ii buna tipa...ce sa zik.... :D paote...da numai cu sprey din ala belit care trece a 2-a zi=)) |
ok,cum zici u....
io nu cred ca ai dat de asa ceva inca no offence |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
dar el cred ca se referea la experientele traite pana la varsta ta :wink: |
exact,aleks s-a prins de ceea ce am vrut sa spun
oricum,stai calm,timpu nu-i pierdut |
Apropo... cum faci cu fetele astea superbe :) ? ca orice ai zice ii aproape sigur ca mai is 1232 care zic acelasi lucru :\\ najpa :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning