Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Spl Team (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15440-spl-team.html)

dB_Flex 07-06-06 18:59

Re: Spl Team

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
corect,lasa sandu ca le aratam noi ce inseamna WWW

ce vrei sa arati bah?:lol: cum sa te faci de ras cu MNC :lol: :lol: :lol:

margineanu ovidiu 08-06-06 20:59

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
corect,lasa sandu ca le aratam noi ce inseamna WWW

Sandule adevarul e ca nu am apucat sa-ti felicit masina(avem timp) dar vorba ta avem si noi o masina 150+ in oradea,momentan eu am asteptat sa vad ce poate raptorul lui zozo dar nu am vazut,desi as fi vrut sa vad ce poate dif. PUTERE TATA PUTERE,asta e eu astept sa ne arate WWW-ul ceva.......

BH-15-RIC 08-06-06 21:32

OVI felicitari pt. cupa din pacate nu am apucat personal sa te felicit dar o fac miine !!!!!!!!!!!!!!!!!

SoundIdentity 08-06-06 22:08

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
Sandule adevarul e ca nu am apucat sa-ti felicit masina(avem timp) dar vorba ta avem si noi o masina 150+ in oradea,momentan eu am asteptat sa vad ce poate raptorul lui zozo dar nu am vazut,desi as fi vrut sa vad ce poate dif. PUTERE TATA PUTERE,asta e eu astept sa ne arate WWW-ul ceva.......

mersi ovi re felicitari si tie pentru noul bun rezultat in db drag!!!:):) tre sa ii fac o afirmatie la zozoz!!!daca nu imi depaseste rezultatul obtinut de golf atunci e bai mare....pai tu zozo esti presedintele WWW tu tre sa fii profesoru celor din clubu tau!!!!nu elevi sa te mentina pe nivel!!!

margineanu ovidiu 09-06-06 06:15

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
OVI felicitari pt. cupa din pacate nu am apucat personal sa te felicit dar o fac miine !!!!!!!!!!!!!!!!!

mersi,dar adevarul e ca am fost asa de ocupat cu dbdrag-ul ca nici macar o liniuta nu am vazut,pe cand am ajuns sa ma plimb o tura printre masini deja mai mult de jumatate erau pe pista,asta e oricum macar s-a tinut ca deja aveam emotii,mai vorbim diseara

Ciky 09-06-06 16:09

Quote:

mersi,dar adevarul e ca am fost asa de ocupat cu dbdrag-ul ca nici macar o liniuta nu am vazut,pe cand am ajuns sa ma plimb o tura printre masini deja mai mult de jumatate erau pe pista,asta e oricum macar s-a tinut ca deja aveam emotii,mai vorbim diseara

felicitari ovi shi tie shi la toata trupa spl team,tzinetzi-o tot asha;)

margineanu ovidiu 10-06-06 06:25

Quote:

Originally Posted by Ciky

multumim si te asteptam si pe tine,cand o sa fie,nu te mai intreb pt. ca stiu ce inseamna(mie mi-au trebuit 7ani!!! sa ajung sa am muzica pe care o am,erau alte timpuri intr-adevar,dar am facut multe sacrificii,dar MERITA)sper sa-ti poti materializa visul cat mai repede:)

SoundIdentity 10-06-06 08:18

Quote:

multumim si te asteptam si pe tine,cand o sa fie,nu te mai intreb pt. ca stiu ce inseamna(mie mi-au trebuit 7ani!!! sa ajung sa am muzica pe care o am,erau alte timpuri intr-adevar,dar am facut multe sacrificii,dar MERITA)sper sa-ti poti materializa visul cat mai repede:)

:):):) acuma ii vin primele seturi de twetere!!!!!:):):):):) incet dar a inceput:)

margineanu ovidiu 10-06-06 19:55

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
:):):) acuma ii vin primele seturi de twetere!!!!!:):):):):) incet dar a inceput:)

si eu modificarile majore le-am facut in ultimul an,sper pt. el sa reuseasca mult mai repede decat mine ca doamne grea e asteptarea,eu unul sunt foarte impulsiv si daca mi-a placut ceva m-am bagat in datorii pana m-a luat dracu numai sa am acel ceva,pana acum a iesit ok,sa vedem mai departe.bafta ciky si spor la bani,ca trebuie

daflyer_oradea 10-06-06 20:21

felicitari SPL team!!!!!!
WSR e mandra de voi, indiferent de rezultat!
la mai mare...
si, pregatiti-va de tuning&stereo, ca se apropie...

SoundIdentity 10-06-06 20:28

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
felicitari SPL team!!!!!!
WSR e mandra de voi, indiferent de rezultat!
la mai mare...
si, pregatiti-va de tuning&stereo, ca se apropie...

pai de ce indiferent de rezultat???eu zic ca nu s-au facut de ras...ce e a lor fie nu e de comentat;) ce e cu tuning&stereo???cand e?

SPL_Team 10-06-06 21:40

Quote:

Originally Posted by Ciky

Multumim !

SoundIdentity 11-06-06 22:42

Quote:

Originally Posted by SPL_Team
Multumim !

impresionant rezultat joe!!!din micutzele alea...dar ai avantaj mare cu term labu si cei pe care ii ai in jur...stii la cine ma gandesc...oricum rezultatu e ok ;)

civic_ex 11-06-06 23:46

Quote:

Originally Posted by viperu
la peugeot mai trebuie cablu de curent pana in spate si alta cutie, la zafira cred ca merge o cutie mai mare... iar la solenza nu stiu sistemul :D

la zafira ar merge o cutie facuta exact pt JL-ul folosit. Din cate am inteles eu de la cineva, 13-le va avea alta cutie pentru urmatorul db drag. 145+ garantat va scoate.

SoundIdentity 12-06-06 13:13

Quote:

Originally Posted by civic_ex
la zafira ar merge o cutie facuta exact pt JL-ul folosit. Din cate am inteles eu de la cineva, 13-le va avea alta cutie pentru urmatorul db drag. 145+ garantat va scoate.

ptr un bas de sq e ok si rezultatu actual nu?

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning