![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
Poti pune 2-3 poze cu al tau? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ali_ump, o poza. Mai multe nu am, masina nu e tocmai fotogenica.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos sunetul, exact cum trebuie pe un ursulet. In timp o sa se mai arda toba si cum motorul suna diferit cand e mai cald...o sa fie magic 2 ears ;)). Felicitari Aline si felicitari si VLXului pentru ca stie sa cante la pedala :))
|
Quote:
|
Am dat si portbagajul la vopsit intr-un final ..il voi pune fara eleronul Mtech pe care inca nu il am :) cand va veni il voi urca sus! Inca mai astept o oferta buna:)
|
Quote:
Montaj montaj montaj...mai intai sa vedem cine cum cu ce merge k se anunta prezenta slaba...dar 2 masini oricum is (bora roman si tu)...de filmat, filmam fiecare cu ce are si la final fac eu un montaj frumos (daca e sa fie) P.S. daca poti face rost de o camera foto (care sa filmeze decent) sau video ceva...eu accept sa ma ocup de partea asta cu cea mai mare placere >:) (chiar asteptam de mult timp momentu sal detronez pe sant0s, glumesc) |
Quote:
Am camera care filmeaza decent zic eu, mai vin colegii mei de la firma cu cel putin 2 masini zic eu! Este de unde si cu ce filma...o sa fie ai sa vezi masini De la Tg Neamt sigur una :rolleyes2 poate restu se mai palnuiesc :) dar vorbim dincolo:) |
Quote:
Quote:
Prima data nu m-a convins , dar a inceput sa se auda din ce in ce mai bine ... Aline, maine poate facem un duet :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning