Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

Ali_ump 03-05-10 09:42

Re: E30 - Coupe white

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 3328768)
Ca stopuri prefacelift mie cel mai mult imi plac cele mov.
Am un E30 alb si arata bine combinatia alb-mov.

Frumoase si un pic diferite fatza de ce se gaseste aftermarket dar oare gasesc:rolleyes2:?: Ca de mult ma tot uit dupa una alta si n-am vaz nicaieri de vanzare :rolleyes2

Poti pune 2-3 poze cu al tau?

PinkProbeLady 03-05-10 11:35

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3328787)
Frumoase si un pic diferite fatza de ce se gaseste aftermarket dar oare gasesc:rolleyes2:?: Ca de mult ma tot uit dupa una alta si n-am vaz nicaieri de vanzare :rolleyes2

Poti pune 2-3 poze cu al tau?

8) mov

Ali_ump 03-05-10 11:46

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3329119)
8) mov

Mov mov dar nu stiu daca se gasesc, io n-am vazut:rolleyes2

SiloS@1300 03-05-10 23:53

1 Attachment(s)
Ali_ump, o poza. Mai multe nu am, masina nu e tocmai fotogenica.

VladM 04-05-10 10:58

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3328575)
Cam tarziu si eu cu pozele si filmu dar... enjoy:twisted:

Ce-i mai placea lui Valex,nu se mai oprea :) Super frumos se aude Alin,felicitari pentru sunetul asta,e exact "ce-i sta bine" la un urs.

Ali_ump 04-05-10 11:07

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3332115)
Ce-i mai placea lui Valex,nu se mai oprea :) Super frumos se aude Alin,felicitari pentru sunetul asta,e exact "ce-i sta bine" la un urs.

Da :lol:nu il mai puteam oprii pe "ala micu" :lol:! Imi place mult cum a iesit, am observat ca si-a mai dat drumu toba (ea fiind noua) acum suna ceva mai tare:twisted: si mai grav:D

valyh 04-05-10 11:15

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3332149)
Da :lol:nu il mai puteam oprii pe "ala micu" :lol:! Imi place mult cum a iesit, am observat ca si-a mai dat drumu toba (ea fiind noua) acum suna ceva mai tare:twisted: si mai grav:D

da...dupa ce se infierbanta suna si mai frumos :twisted: asa e si la mine...

morpheusmaster 04-05-10 15:00

Frumos sunetul, exact cum trebuie pe un ursulet. In timp o sa se mai arda toba si cum motorul suna diferit cand e mai cald...o sa fie magic 2 ears ;)). Felicitari Aline si felicitari si VLXului pentru ca stie sa cante la pedala :))

Ali_ump 04-05-10 15:07

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3332735)
Frumos sunetul, exact cum trebuie pe un ursulet. In timp o sa se mai arda toba si cum motorul suna diferit cand e mai cald...o sa fie magic 2 ears ;)). Felicitari Aline si felicitari si VLXului pentru ca stie sa cante la pedala :))

Thx man , astept road to KOE sa ma satur de sunetu ala:twisted: By the wy tre sa facem un montaj frumos cu filmari :rolleyes2

Ali_ump 04-05-10 16:57

Am dat si portbagajul la vopsit intr-un final ..il voi pune fara eleronul Mtech pe care inca nu il am :) cand va veni il voi urca sus! Inca mai astept o oferta buna:)

morpheusmaster 04-05-10 20:40

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3332756)
Thx man , astept road to KOE sa ma satur de sunetu ala:twisted: By the wy tre sa facem un montaj frumos cu filmari :rolleyes2

Eu nu cred ca o sa te saturi de sunetul evacuarii ;)) cred ca o sa ne saturam noi daca o sa stam in spatele tau :twisted::twisted:

Montaj montaj montaj...mai intai sa vedem cine cum cu ce merge k se anunta prezenta slaba...dar 2 masini oricum is (bora roman si tu)...de filmat, filmam fiecare cu ce are si la final fac eu un montaj frumos (daca e sa fie)

P.S. daca poti face rost de o camera foto (care sa filmeze decent) sau video ceva...eu accept sa ma ocup de partea asta cu cea mai mare placere >:) (chiar asteptam de mult timp momentu sal detronez pe sant0s, glumesc)

Ali_ump 04-05-10 21:42

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3333600)
Eu nu cred ca o sa te saturi de sunetul evacuarii ;)) cred ca o sa ne saturam noi daca o sa stam in spatele tau :twisted::twisted:

Montaj montaj montaj...mai intai sa vedem cine cum cu ce merge k se anunta prezenta slaba...dar 2 masini oricum is (bora roman si tu)...de filmat, filmam fiecare cu ce are si la final fac eu un montaj frumos (daca e sa fie)

P.S. daca poti face rost de o camera foto (care sa filmeze decent) sau video ceva...eu accept sa ma ocup de partea asta cu cea mai mare placere >:) (chiar asteptam de mult timp momentu sal detronez pe sant0s, glumesc)

:lol: , sa vedem ce poti cu montajele!
Am camera care filmeaza decent zic eu, mai vin colegii mei de la firma cu cel putin 2 masini zic eu! Este de unde si cu ce filma...o sa fie ai sa vezi masini De la Tg Neamt sigur una :rolleyes2 poate restu se mai palnuiesc :) dar vorbim dincolo:)

VaLeX 04-05-10 22:31

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3332115)

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3332735)

Multumesc fanilor :lol: Am facut practice la toba mea , sunt "iecspiert" in ale cantatului din acceleratie :D

Prima data nu m-a convins , dar a inceput sa se auda din ce in ce mai bine ...
Aline, maine poate facem un duet :D

valyh 04-05-10 22:34

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3334053)
Multumesc fanilor :lol: Am facut practice la toba mea , sunt "iecspiert" in ale cantatului din acceleratie :D

Prima data nu m-a convins , dar a inceput sa se auda din ce in ce mai bine ...
Aline, maine poate facem un duet :D

vin si eu sa ma alatur corului?:lol::rolleyes2

VaLeX 04-05-10 22:35

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3334072)
vin si eu sa ma alatur corului?:lol::rolleyes2

Daca esti prin oras mai pe seara ,de ce nu :D Cu cat mai multi cu atat mai bine. ....Cred :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 11:45.

- Copyright 2026 4Tuning