![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
1 Attachment(s)
Quote:
Ms gab sper sa fie de bine. O sa iti trimit un pm |
Quote:
|
e un baiat din constanta care le are facute asa de vreun an de zile si nu are probleme. oricum o sa le fac poze si maine pe zi si seara :D:D
|
Ovidiu, poze, ceva ?
Le-ai montat ? |
4 Attachment(s)
gabi chiar acuma descarcam pozele sa le pun pe thread. per total sunt super multumit. sa schimbat aspectu foarte mult dupa parerea mea. data viitoare cand vin o sa desfac sticla si de la proiectoare si le vopsesc si pe ele negre.
P.S: cred ca azi am avut parte de cea mai ciudata intamplare din viata mea m-am dus la masina si am deschis capota ca sa pun farurile ce credeti ca am gasit ditamai motanu dormea pe motor:D:D:D |
Quote:
Motanul probabil a dat de căldură şi de asta s-a cuibărit acolo :lol: |
frumos tare ovidiu! bravo :D
|
am vazut la ploiesti un golf 3 cu xenon si masina era un verde si avea xenoane si la fel era vopsit in interior dar era aceeasi culoare ca a masinii si se vedea super
scuze pt offtopicoops: :-P |
Arata foarte bine!Singurul lucru care m-ai lipseste acuma sunt niste pozitii albe cu led(uri).8)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ma luminezi si pe mn ce vrea sa insemne asta? :))
|
adica day running light cum au cei de la audi ziua lor nu li se aprinde faza scurta ci au niste pozitii care is de intensitate cam jumate din faza scurta
|
1 Attachment(s)
o poza nocturna:D:D
|
bai da bat nu gluma!!!! frumos
|
si chiar le-ai bagat la cuptor?
nu se intampla nimic cu chrom-ul de pe interior la 100 de grade? si eu vruiam sa fac asta si nu stiam cum sa desfac sticla... a iesit usor dupa 60-90 sec de stat in cuptor? salut ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning