![]() |
Re: E36 - 320i Coupe
Milule, pe mine m-ai socat. Felicitari si te invit la poze cand e gata si vremea e frumoasa.
|
1 Attachment(s)
"ursache" a ajuns aksa...stau si il admir dupa geam,si culmea...aproape toti trecatorii se uita la el asa...cu....pasiune....chiar nu glumesc..de vecini c sa mai zic....sunt uimiti:)):))
|
Superba culoarea,bravo !
|
Quote:
1)Albul de pe plafon o sa se pupe cu interiorul alb/albastru 2)Culoarea tastaturii de la OBC/buton comanda trapa/butoane comenzi geamuri/reglajul farurilor si intensitate luminozitate bord/toate sunt alb ice 3)Vara nu o sa se incinga ca la balamuc plafonul 4)Nuantele de perla din albul de pe plafon,au tenta culorii de pe caroserie. |
Quote:
Cand o sa fie gata masina,am sa dau si numele unor prieteni care au facut acest proiect sa devina realitate.Pana atunci nu pot decat sa le mai aduc inca o data mii de multumiri. |
Quote:
|
Quote:
|
deci asta da combinatie de 2 culori te rog sa ii pui si lui tudyy o poza:D
superb a iesit felicitari:D urmaresc modificarile in continuare:D |
Quote:
=)))))))))))))))i`am lasat un site de unde ar putea sa se inspire.. Iti multumesc ca urmaresti acest topic.Mai sunt multe de facut la masina.Sper sa le fac in cel mai scurt timp posibil. |
4 Attachment(s)
no comment:rolleyes2
|
Quote:
normal ca iti urmaresc topicul:D stiu masina:D va stiu pe voi super baietii :D bafta:D pune poze cu ea:D IMPACHETATA :D :))))) MA REFER LA AMBALAJUL EI:p "MTECH":p |
10 Attachment(s)
in timp ce baietii sunt tot la Masina( vopsitorie) eu am dat o fuga pana acasa sa mai postez cate ceva:P
|
Pizdoasa ! :D
|
Quote:
|
Ce culoare va fi interiorul ?:lol: daca nu sunt prea indiscret :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning