Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pro si contra manele (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1520-pro-contra-manele.html)

Eugen_TL 18-08-06 22:47

Re: Pro si contra manele

eu sunt manelist pt ca ascult manele? nu cred ca exista genu de om care asculta doar un gen de muzica... eu pe langa manele ascult si reggaeton,armaneasca,hip hop.latino,dance,house,trance... si dau tare si f tare la melodiile care imi plac indiferent de gen..

pt mine manelistii sunt cei care asculta CHIAR orice manea oricat de nasoala ar fi..o asculta doar sa nush de ce ..sa rupa boxele de bazar,de dimineata pana seara..sa cante pe strada , la telefon sa fie .. si orice melodie chiar daca e proasta el sa o puna...

miniblu3 06-09-06 02:54

cum ati spus voi...liviu *utza -de ce ma mintzi hauleu māncatz-ash ca si aia e tot o chestie copiata dupa despina vandi care la randul ei a facut doar un cover dupa o melodie greceasca mai veche...place asa mult acea copie lalaita doar pentru ca e in limba natala? si exprima suferintele umane in niste versuri ieftine si lacrimogene care nu au nici o legatura cu ritmul saltaretz si numai bun de dansat la o petrecere sau orice eveniment care provoaca bucurie?

De aici reiese clar parerea mea despre manele...si am ajuns total anti- numai dupa ce am auzit originalele care intotdeauna au sunat mai bine si am realizat in ce hal degeneram ca specie daca unui limbaj coerent preferam niste agramatisme lalaite dupa care unii se mai si iau cu mul foc si drag si dor...si uite asa ajungem sa uitam amarata aia de gramatica de clasa a 5-a, ca ne intra automat in cap prin ascultare repetata gramatica de balta a lu` florin peste de aur care saracu n-a avut bani sa se duca la scoala sa invete sa vorbeasca, a avut si el saracu un acordeon in familie si a invatzat sa il foloseasca si uite asa a ajuns VIP.

SI daca aia au super masini ce? le creste cumva valoarea ca oameni? In ochii oricarei fete cu cap sunt tot oameni. Cu accesorii sau fara.

miniblu3 06-09-06 03:05

Muzica lautareasca adevarata are valoare, si aia chiar merge intr-un scenariu din cele mentionate mai sus...petrecere cu muuult alcool la bord. Dar de aici si pana la a declara maneaua indispensabila unei petrecedri sau unei nunti e departe. Prea departe. Am fost la suficiente ca sa pot sa zic ca EXISTA. Si oricum la o nunta sunt invitati de mai multe varste...generatii...care apreciaza diferit muzica.

Maneaua saraca e pe toate drumurile...pe tot netu`...ca daca ar cunoaste lumea si muzica orientala dupa care sunt manelele copiate poate ca s-ar mai schimba niste gusturi...ii sustin pe cei care au zis ca nu tre sa fie nimeni obligat sa asculte manelele altora in locuri publice...

Gabi 06-09-06 03:15

Quote:

Originally Posted by miniblu3 (Post 544813)
Muzica lautareasca adevarata are valoare, si aia chiar merge intr-un scenariu din cele mentionate mai sus...petrecere cu muuult alcool la bord. [...]

Indeed! Niste Ionica Tudorache, dimineata, la mahmureala, chiar merge! Sau Nelu Ploiesteanu, sau Gabi Lunca si multi, multi altii!

MeHiGH 06-09-06 19:42

Impartasesc parerea lui Gabi ... Eu sunt rapper ... pentru ca ascult muzica rap ... dar ascult si R'n'B,soft rock ...
Insa ... interesant in muzica rap, nu e neaparat cuvantul obscen ... incercati sa ascultati "C.T.C." ... ascultati cu atentie versurile ... eu zic ca au ceva de transmis ...
Manelele, in afara ritmului, care este "luat" de pe ritmurile muzicii turcesti, nu au nimic placut ... sincer ... contra ...

...Pace!

Eugen_TL 07-09-06 10:30

hai fi serios... versurile din manele le gasesti peste tot... pana si alea a lu romeo fantastic sau cum draq i se spune... le gasesti in folclor.. inainte sa critici asculta tot si apoi fa diferenta... ;)

Spark 07-09-06 15:49

tuningboy .. inteleg ca tu esti foarte pro` .. si de aceea le iei atat aparearea ... da` acuma sincer ... versurile manelelor nu`s cine stie ce ... sa fim seriosi.

mihai134 07-09-06 17:48

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 546339)
hai fi serios... versurile din manele le gasesti peste tot... pana si alea a lu romeo fantastic sau cum draq i se spune... le gasesti in folclor.. inainte sa critici asculta tot si apoi fa diferenta... ;)

ce dreptate ai ;) mai nou toata lumea se apuca sa faca folclor la fel cum toti parazitii se apuca de cantat manele :???:

Ciro_zel 15-09-06 17:39

ANTIMANELE de mai bine de 20 de ani acum :lol:. Nu mi-au placut inca de la prima auditie si in toti anii mei ( :lol: ) am facut cunostinta cu genuri/melodii care de care mai variate dar nu am auzit nimic mai prost decat maneaua...nu-mi place si pace :-). Am inceput de copil cu muzica din anii '80 a lu' tata..apoi am bagat deshtu' in dance-ul romanesc incepand cu Genius, 3SE & Co , o perioada pseudo house de Dj Aligator/freestyle project etc prin generala si apoi o perioada de aproximativ 5 ani in care am ascultat aproape exclusiv rock :D. ACum mi-am mai omogenizat gusturile......ascult si acum rock bun...hip-hop bun mai mult semi underground si underground......... dar in mare parte ascult muzica electronica.. trance.. Goa&psy... ambiental putina.. etc..

Ca sa revin pe subiect, nu suport afirmatia "cand esti beat asculti manele" .. nu..sub nici o forma..nu s-a intamplat..am preferat sa ies pe balcon la o gura rece de aer in mom cand se puneau manele la putinele chefuri cu manele la care am fost. In rest..prin cercurile restranse pe unde ma invart eu manelele nu sunt agreate de nimeni. Chiar nu ma intereseaza daca o sa zica cineva "da ba si dupa ce va intalnitit se duc acasa si baga manele ca sobolanii" ..eu stiu ce stiu: urasc manele pt tot ceea ce reprezinta si ce promoveaza si la mine pe calculator nu au fost decat aprox 5 manele pt o jumate de ora.....ca-mi tot zicea lumea ca e misto si ca pierd muzica misto etc...am stat..am ascultat cele 5 melodii de la "artistii" recomandati si am dat un foarte satisfacator delete....nu-mi plac sub nici o forma:!:

PS: Beat...beat? !!.. Mai dau iama prin visinata alor mei cand sunt singur acasa si ma conectez pe www.di.fm la goa/psy si merge muzica aia cu betia.. au au au :lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:18.

- Copyright 2026 4Tuning