![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
10 Attachment(s)
.......poze cu jantele maine :D
Multumim:-S.c.Automotive-lux s.r.l(brasov) si rares228) |
Nu stiu cat de mult si de bine a redat camera culoarea exacta, insa daca arata si live tot asa, albastrul acela este superb ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo, albastru superb !
|
10 Attachment(s)
siiii acuma se aud tobele.. :)):)):)) ese nou urs la aier curat de munte :D
|
Quote:
|
Arata foarte bine, bafta cu el in continuare.8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
app:stie careva cum sa fac grilele fara nasuc ????(am auzit ceva cum ca tiar trebui 3 grile normale sau 4 mersi :d |
Nu am facut niciodata insa nu-mi imaginez cum altfel decat sa tai din alte 2 si sa le lipesti/sudezi in prelungirea celor care vin de drept pe masina.
P.s. mie nu-mi plac... |
Quote:
ARO de exemplu arata frumos cu grile din acelea si mai sunt ursi da relativ bine .. |
Dai nasul jos si suprapui o grila peste cea de pe masina dar mare atentie la fante sa se aline perfect. Banuiesc ca cea mai buna metoda este sudarea, nu stiu o solutie pentru lipit asa potrivita/puternica.
Cat despre aspect, nu am zis ca nu arata bine, ci doar ca nu imi plac mie. Spor la treaba. |
frumos vopsit! cat te-a costat procedura? aveai rugina la el? ca nu vad in poze sa fi sudat ceva pe el :D pragurile? sa nu iti infloreasca in scurt timp de aia intreb, imi dau seama ca aveai culoarea lapis-blau cumva? :)
IMHO cu bara fata si spate stock ar arata mai bine, o data ce ai chrome si pe usi ;) bafta cu el! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning