Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi! (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/15043-vreau-modific-rm-putin-tunez-exterior-astept-idei-sfaturi.html)

edy77_driver 17-04-07 08:34

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

eu nu reusesc sa ma conectez la acest hub...imi pare rau

Danutz Bratosin 17-04-07 12:45

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

86.104.85.71:411 asta e hubu care o sa mearga de acu in colo...incearca pe asta...baga la odc la adres acolo

e_Max 17-04-07 21:43

la mine merge numai c anetu meu nu merge calumea nu pot intra decat nopatea si acum din pacate nu pot sta noptzile

edy77_driver 18-04-07 18:38

a mers si la mine aseara dar erau putini si nu vb nimeni

**COSMIN** 19-04-07 14:22

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 858582)
a mers si la mine aseara dar erau putini si nu vb nimeni

intra si u cu nick-ul de aici...ca sa te recunoastem..:oops: si urla la ei dak nu te baga in seama :P...:twisted: :twisted:

edy77_driver 20-04-07 16:11

mai daca imi pun nickul de aici tre sa il schimb pe alte huburi.....dar oricumsi cel de acum are edy la sfarsit.in alta ordie de idei....vreau sa stiu daca e diferenta intre blocul de 1100 si cel de 1300?

Danutz Bratosin 20-04-07 16:13

si eu am tot asa tot nick [RO][B]....Danutz..cred k sunt diferite blocurile

edy77_driver 23-04-07 06:40

mai fratilor...am luat niste neoane pe albastru pentru masina si as vrea sa le pun dar nu stiu unde.as vrea momentan doar in interior sa bag si nu stiu cam pe unde ar merge cel mai bine puse...astept ceva idei de la voi.

Ja_Rule 23-04-07 14:55

frate eu le`am incercat sub scaune .. dade`au destul de bine .. am renuntat la ele pt ca nu aveam nimik facut la interioru` masinii

edy77_driver 23-04-07 20:18

salutare...azi am mai facut o mica modificare la masinuta mea...am pus carb de nova de 1600 dublucorp....rupe saraca acum...voi ce stiti?ati avut vreunu asa ceva pe masina?consumu oare cu cit o creste?

Danutz Bratosin 24-04-07 21:34

creste iti dai seama...eu am rm motor 1.1 si cutie 4 si acu mi-am luat cutie in 5 si am si carb gata reglat de 1.3 tre doar sa-l montez...ce ziceti se simte diferenta? ma refer la cum trage si la consum..ce ziceti?

edy77_driver 25-04-07 06:37

mai cu foarte mult nu cred sa creasca....daca in loc de 9-10 in oras imi ia 11-12 sunt multumit...nupoti cere si forta si economie.

Ja_Rule 25-04-07 14:18

cam asa iti creste ... 1-2 %, mai mult nu are de unde sa cearã ;) bafta

e_Max 25-04-07 21:09

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 869217)
creste iti dai seama...eu am rm motor 1.1 si cutie 4 si acu mi-am luat cutie in 5 si am si carb gata reglat de 1.3 tre doar sa-l montez...ce ziceti se simte diferenta? ma refer la cum trage si la consum..ce ziceti?

cat ai dat pe cutie

Ja_Rule 25-04-07 21:31

hai sa nu devina chat theadu omului
on topic : imi place sa vad un pasionat ca edy ... multa bafta cu noul carb ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning