![]() |
Quote:
Quote:
|
Re: 8 noiembrie ...... UNLEASHED
Vreau să văd și eu :D:D
|
Quote:
posturile mele o iau razna? asta nu am scris-o eu!!!!!!!!!! friday 13th sau ce? |
jozsi, se numeste "censorship" ;)
|
raspunsul tau ...
uita-te jos ;) Last edited by bogo4all; 13-11-09 at 15:34. |
Quote:
|
Buna seara!
In sfarsit am gasit forumul :D am si eu cateva poze multe si niste filmari destul de reusite, numai ca is cam mari. Pozele leam facut arhiva si leam pus aici: http://www.DM383.net/7-8nov.zip (download direct) Sant multe nereusite acolo.... si filmarile le pun pe youtube in curand. |
Quote:
filmarile zic eu ca sunt mai importante poze au ami aparut sa revii dupa ce le descarci |
Ionutze tata, esti neserios, chiar NESERIOS. Cum e posibil ca dupa 3 saptamani sa nu trimiti inca banii ?
Asta e bataie de joc ... |
Bani sunt tot in plic , crede'ma daca ai avea pe cineva sa ii dau personal ar fi mai usor , crede'ma pe cuvant ca nu am avut timp deloc sa ajung la western union frate .
|
Cum frate in 3 nenorocite de saptamani nu ai gasit 10 minute ? Trimite-i prin curier, fa intr-un anumit fel. Are lumea incredere maxima in tine iar tu demonstrezi contrariul, nu e frumos.
|
Au trecut 2 saptamani nu 3
|
Hai frate, suntem in 21, eu ti-am dat afisul in primele 2/3 zile din Noiembrie.
Eu vreau sa stiu un singur lucru. Mai trimiti banii sau nu ? Si spune-mi si cand cu exactitate daca-i trimiti. |
ce bani ?pt afis ? chiar asa de mult a costat afisul ? in cat sa stai in bani aia ?
Inteleg mno ca sunt bani tai , dar poate are si omu treaba |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning