![]() |
Re: In ce liceu / facultate inveti !
C.N.M.E - Colegiul National Mihai Eminescu Bucuresti
|
Quote:
Daca stai in Bucuresti aici e locul perfect pt a fi student ;) E destul e usor...daca ai peste 8 la toate nu mai intri in sesiune...si toti colegii sunt de treaba...cel putin cei pe care i-am cunoscut eu..in cele 3 zile cat am fost la facultate...:D hah Si mai e si avantajul caminului de langa facultate..."a magic place" :p |
Facultatea De Constructii si Instalatii "Gh. Asachi" ... Iasi :D
|
Facultatea de Electronica telecomunicatii si tehnologia informatiei, an 3... Politehnica Bucuresti
|
nimeni d la UBB pe aici:shock:
eu sunt la UBB-FSE-MIE2 adik Univ. Babes-Bolyai-Facultatea de Studii Europene-sectia management anul 2 |
univ. trans. BV.....
|
Liceul Carmen Sylva Timisoara si in viitor Univ.de medicina Victor Babes timisoara (sper sa intru)
|
Eu invat cu draq si spor (unde o fi ca eu nu l-am gasit nici pe dragu nici pe spor) la Universitatea Ovidius Constanta - Inginerie Mecanica - Autovehicule Rutiere ca doar aia e pasiunea mea
|
Invat la Colegiul Tehnic "Petru Poni" din Onesti.Profilul Tehnician-Automatizari:-)
|
mai cine de aici e la politehnica / transporturi...sa spuna 2-3 vorbe...cum e greu , usor??? vreau sa dau acolo...stiu ca se cere matematica...dar cel mai bine aflii de la cineva care e acolo...asa ca spuneti-va si voi parerea
|
Quote:
|
:D:D:D even better! La STAT! daca vrei sa si inveti ceva...
|
Quote:
|
eu mis la liceul nikolaus lenau din timisoara
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning