![]() |
sa nu care cumva sa va certati careva ca va mananc :( :o
|
Ar ajuta daca pozele ar fi mai mici totusi :)) adik ceva de genul 800x600 :) ar avea o marime de cel mult 200 Kb, fatza de 500 sau mai stiu eu cat :)
|
...sau 1 Mb... sau chiar mai mult.
|
DA, nu sunt vedenii, chiar m-am intors :D
and it's good to be back! |
atunci welcome back :lol: :lol: :lol:
|
danke...
emishto sa fi \"back\" cat nu am avut calc nu pre am auzit ce s-a mai intamplat pe la curse, shi nu numai la LR da' shi in restul lumii... |
:lol: :lol: naspa fata copm..stiu cum ii.. :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nu e ceva ciudat pe aici? :? :? |
..pai hai sa il aducem pe primul loc..:) ..asta inseamna sa votam..so let's do it!!:peace:
|
am ajuns in top? am ajuns? hai ma ziceti :lol: :oops: :cry: :roll: :twisted: :workout:
|
mai am un pik :)
il prind eu din urma pe catalin :twisted: :twisted: :roll: :wink: :arrow: :arrow: |
ai grija cu posturile astea poate furi rangul lui mpa :!:
|
chiar crezi ca are sanse ZoliaT?e cam greu sa il dobori pe mpa... :bunch:
e o gluma,sa nu sari acum mpa... |
Pai de ce sa sar dar cand imi va lua cineva rangul de stresant jur ca nu o sa mai aveti loc de mine pe forum pana il recapat!!!
Pana atunci sunt un nebun linistit..... :lol: :lol: :lol: |
va salut pe toti de pe 4 tuning si pe toti cei \"bolnavi cu masinile\"! azi m-am hotarat sa ma inscriu si eu pe forum dupa ce am urmarit o perioada destul de lunga ce se intampla pe-aci! De postat nu o sa postez prea multe pt. ca si eu, ca si Gabi, nu am permis dar imi plac masinile la nebunie...si nu vreau sa zice cineva gen \"ELERON\" ca ma bag ca musca unde zicea el la comentariile despre poza masinii lui... respectele mele pt. eleronu lui dar daca ii pune doar eleron ala nu e tuning ce-i face el poa` sa aiba si motor de 10 mii pe ea...
Despre 4tuning.ro - dupa parerea mea este un site de nota 20+ ... felicitari Adi - 4tuning si multa bafta in continuare! tineti-o tot asa si s-ar putea sa ajunga siteu pe primul loc in top100 !! Va multumesc...cu respect un impatimit al curselor! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning