![]() |
Re: How about piercing?
mi-am pus pirs in limba :D :peace: :dance: o sa incerc sa pun si poza inca nu ma pricep la forum :sad:
|
Quote:
felicitari.... bun venit pe forum sa fiu primu care iti spune ..:flower: ps: aici pui poze: Attach Files Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip MANAGE attachments ... mai departe le dai browsw...iar apoi upload si astepti dupa care revii la pagina principala si dai SUBMIT! :) |
ce saritor esti :)
|
dak eram eu la primul post nu8-mi spunea dekt bai fraiere, invatza sa postezi si p urma intra :D:D:D:D
hai k am fost rau :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
'r'ai al dreacu' de mincinos bah :) |
am facut pierce-ul in buriceeeelllllll :):):):)hehehehehe maine bag poza:P sunt happy .... nu am lesinat ... nu m-a durut ... ma duc si la control peste 3 zile ... sunt happyyy acum urmeaza next upgrade ...... sala si plaja everyday ...... si sunt done :D
|
upgrade..lolozaur! :) stage 3? 8)
|
ioi ...
stage 1 : mai multe gauri i ureche stage 2 : un pierce in sparanceana stage 3 : pierce in buric stage 4 : pierce in limba and so on .... :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
are vara'mea piercing in limba...si uneori jur ca ma tenteaza sa vad ce are'n gura:):)
pacat ca mi-e verisoara... :):):) |
lasa ca o sa caute altzii .. si o sa iti zica si tzie ... :lol:
|
dap...are 20ani...si are de 3ani piercing in limba...
la inceput vorbea putin aiurea...nu putea articula cuvintele... si acum uneori mi se pare ca vorbeste putin ciudat :) |
stiu ca si o prietena buna de a mea are pierce in limba ...
de vorbit poate vb bine ... si articulat si tot doar in prima saptamana a avut probleme ... 3 zile nici macar un cuvant nu putea scoate :D si regim ... supa exclusiv ... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning