![]() |
Quote:
Dar de afpt nici ala de pe primul cielo nu prea avea asemanari cu cel de kadett... Este alt motor... N-au luat decat caroseria de la Opel!!! Quote:
Stiai ca: Exista 2 tipuri de crash-testuri frontale care sunt luate in considerare... Unul la 50km/h si unul la 80km/h!!! Ai urmarit vre'o data un crash test!?!?!? |
sorry pt. frazele care au trebuit cenzurate
|
in cielou` ala cei care erau in masina au dta cu capu in parbriz sau d c e spart?
|
Arata super bine Cielo ala dupa un impact la 70 de km/h. Si eu am patit un accident cu Cielo: i-am dat-o unui ford focus din spate, si lui i-am spart spoilerul in doua iar la cielo i-am strambat nr de inmarticulare. Asa ca sa se stie ca Cielo e masina rezistenta!!! :D :D :D
|
BogdanCMS ma tu ai sa spui maine poimaine ca TICO face si GOLF 3 GTI ca doar e mai nou ce naiba .. .
:))) Daca e asha buna TICO sa ai toata viatza ta :) |
Re:
Quote:
domnu cu wonder-dacia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da...right back at you :arrow: Daca esti atat de multumit de masina ta si de performantele ei, cu DACIA ta sa ramai toata viata ta!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si kat despre a ta semnatura... ai dacie, vrei ferrari.. de ce oare?! iti spun! k sa completezi tot ce nu are... dacia reprezinta tocmai inversul termenului \"ferrari\" :wink: dacia e la polul OPUS...dacia e varza k masina.. dk vrei sa cari cartofi ,e ff buna..doar dasta mai exista |
lol
nu cred ca zicea bogdan ca face ticalosu pe golf dar pe dacie face pipi la orice ora pe 1-2-3 poate chiar si 4 :roll: da-mi un tico bun si ma invart in juru tau in timp ce schimbi vitezele niciodata nu subestima o masina de 600 de kile :wink: |
la demaraj poate face nu neg asta .. dar trebe sa aiba si gume mai late ticalosu ala ca altfel derapeaza ca dracu (Au incercat si altzi viteji sa ma faca cu tico ) acu nu compar pe nijte obositi cu voi .. poate tu ma faci coobra experienta la volan .. experienta in fizica si mecanica , aerodinamica . bla bla
Oricum ma faci in orash cu tico .. da pe autostrada ce mai faci ? Faci cerculete in copaci cu ticalosul ? la prima curba de tzii de shosea sa nu te rastorni ? eu la asta ma refeream .. nu la oras ! Tico e masina de oras asha o fost proiectata .. Macar de ziceai de Matiz ca faci cercuri in juru meu ..(Matizu se duce pana-n 150 KM/h lejer o stiu pe pielea mea .. mai mult nu poate dar ce mai conteaza?!) La curbe e destul de stabil avand in vedere cat e de ushor si pt. ce=o fost proiectat .. dar TICO ? Ce zici ? ma rupi pe autostrada Bucuresti-Pitesti cu un ticalos mic si cu roti de carutz de butelii ? O incercat careva sa puna roti de dacie pe Tico sa vada atunci demaraj dak mai are ? :)) |
hmm
ticalos am condus cam juma de an si cu ala m-as fi pus la orice ora cu tine pe orice sosea vroiai tu acum din pacate am bmw si nu cred ca vrei sa vezi ce iese pe buc - pitesti (sau ploiesti) intre noi doi :D |
vreau sa vad .. vin cu passatu lu frate-miu si ma laud ca-i a mea .. asha ash parea mai bun ?
|
ce pasat?
|
intre tico si dacie (berlina) pe distantze pana intr-un kilometru pariez pe tico, am vazut cateva confruntari si tico nu a pierdut niciodata ;) si nu are nimiak special, acuam vedeti ca sunt mai multe modele de tico (nu stiu daca sunt mai multe motorizari)
|
Tico are motor de 800cmc, 48cp, carburator si a fost o serie mica cu injectie de 51cp...HolySoul, ma bag cu tine la orice ora cu Tico si ti-arat ca te pierd in oglinda cat ai zice burnout pe a1a a2a si chiar a3a...Si Tico e MULT mai stabila decat Matiz, pt ca e mai mica si mai putin inalta, Matiz e mai inaltata si mai grea...Tico are 650kg in gol, cred ca asta spune totul...Se vede ca habar n-ai de alta masina si tot ce stii e Dacia...Am avut Tico o perioada lunga si am fost extrem de multumit de ea...dupa 6 ani de condus si 4 persoane diferite care au condus-o, n-am schimbat NIMIC la ea...nici ambreiaj, nimic...totul e perfect, nu zdrangane nimic, nu bate nimic, singura problema am avut-o cu membrana de la carburator care a cedat destul de tarziu din cauza forjelor pe care le-am dat...planetarele sunt INTACTE si abia dupa 6 ani a inceput sa bata ushor, chiar insesizabil, una...La Dacie, dupa 2 ani, ploua in masina, planetarele sunt duse, ambreiajul moare, bucsile cedeaza, se sparge radiatoru', etc...ASTA NU E MASINA...
|
pe forumu asta sunt unu cu dacii kare nu vor sa realizeze adevaru ... cudaica itzi faci treaba si atat orice comparatzii de liniutze si astea sunt fizte neavenite.
lastai-o draq k makane |
ce-mi place ce se dicuta pe topicul despre supernova ,solenza si cielo.. :D :D :D Despre Tico ,Passat fain..... :D :D :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning